Kiko-swatcheja, part I

torstaina, kesäkuuta 18, 2015

Kerroin viime viikolla ostaneeni jokin aika sitten pienen kasan Kikoja - 9 kpl tarkemmin ottaen, ja iloitsin niistä kovasti. Kikot herättivät kommenttiboksissa kiinnostusta, ja päätinkin, että voisinpa pitkästä aikaa swatchailla vähän ja ottaa kuvia uusista Kikoistani! Koska en kuitenkaan ole mikään swatch-kone, ja haluan yleensä nauttia lakoista kynsilläni hieman kauemmin kuin tehokas swatchailu edellyttäisi, tulevat nämä nyt kolmessa erässä jollain aikataululla, kunhan saat loputkin swatchit tehtyä ja kuvattua.


Ensimmäisenä esittelen kolme tavallisen sarjan lakkaa, jotka valikoituivat yhteen siitä syystä, että seuraavat kolme ovat kaikki sinisiä ja viimeiset kolme Quick Dry -sarjaa. Noin yleisesti ottaen olen ehkä maailman huonoin swatchaaja, sillä en taaskaan muistanut kirjoittaa ylös ajatuksiani näitä swatchaillessa. Kerrosten määrän muistan kuitenkin - kai? No, kuvat, nimet ja numerot ainakin saatte! :D


Aloitan esittelyt näistä kesäisimmällä eli Kikolla nro 488, jonka nimi on Pearly Golden Camellia. Tämä vilahtikin jo näissä kynsissä hyvin pienessä roolissa. Tämä on omassa lakkalaatikostossani aika uniikki tapaus, sillä en yleensä kauheasti tykkää tällaisista lämpimistä, korallinsävyisistä punaisista. Tässä kuitenkin oli ehdottomasti sitä jotain, ja se oli "pakko" ottaa mukaan ostoskoriin - enkä ole kyllä yhtään katunut! En tiedä, sopiiko tämä ihonsävyyni, mutta ihan sama, kun se on niin nätti. :)

488 ei oikein halunnut kuvissa toistua oikean sävyisenä, mutta mielestäni sain sen lopulta aika oikean väriseksi. Tämä on kyllä kynsilläkin vaihtelevan värinen tapaus, sillä tietyssä (keino)valossa se näytti aivan oranssilta. Luonnonvalossa sävy on mielestäni hiukan enemmän roosaan kuin oranssiin taittava.


Jotenkin kuvittelin, että tämä alempi kuva näyttäisi sävyn paremmin, joten laitoin senkin, vaikka se onkin ihan epätarkka (tiedän!). Lakassa on pieniä kultaisia hippusia, jotka näkyvät kivasti kynnelläkin ja tekevät tästä lakasta tosi kesäisen ja pirteän. Tämä oli hyväkäytöksinen ja kiva lakata - olisi varmaan peittänyt kahdella huolellisella kerroksella, mutta laitoin kuitenkin varmuuden vuoksi kolme kuvia varten.


Seuraavaksi Kiko nro 497 Pearly Indian Violet. Tämä on näistä kolmesta suosikkini! Aivan upea syvä violetti, jossa on kaikenlaista shimmeriä - punaista, sinistä ja jotain kirkasta hitulaa (olen niiiiin huono näissä määrittelyissä). Todella ihana koostumus, joka olisi huolellisemman lakkaajan käsittelyssä peittänyt tämän pituiset kynnet yhdellä kerroksella - itse laitoin kaksi. 

Huvittavaa kyllä, minulle selvisi vasta lakan nimeä googlatessani, että tämähän on lähestulkoon dupe Chanelin Taboolle (ks. hyvä vertailu tässä blogissa), jonka jokin aika sitten nimesin sellaiseksi "ehkä joskus" lakakseni hankintalistalla. Hah, no eipähän tarvitse sitä miettiä enää! Ihana Kiko 497 <3

Kuvaa katsoessani minulle tuli epäilys siitä, että tämä olisi kynsillä pikkuisen lämpimämmän sävyinen, ja tuo linkkaamani blogivertailu vahvistaa epäilyäni. Tosin kyllä 497 myös jossain valossa aivan varmasti näytti tuolta kuin kuvassakin. Pitäisi saada vähän nopeammin nämä kuvat julkaisuun lakkauksen jälkeen niin ehkä jopa muistaisi jotain... 


Kolmantena tästä ensimmäisestä erästä pääsee esittelyyn Kiko 517 Metallic Steel Blue. Tämä ei ole kauhean kesäinen väri, joten en sitä pitänyt kynsillä tällä kertaa muuta kuin swachin ajan. Syksyllä ja talvella sen sijaan uskon tällä olevan paljonkin käyttöä. Koostumus oli mahtava, ja tämä peitti yhdellä kerroksella. Tietysti itse laitoin kaksi, koska a) en näköjään osaa lakata tarpeeksi siistiksi, yksi kynsi jäi epätasaiseksi, ja b) se nyt vaan jotenkin on tapana.


517 on nimensä mukaisesti metallinen teräksenharmaansininen eikä siihen sitten sen enempää taida olla lisättävää. Oikein kaunis ja hyväkäytöksinen lakka! Ylempi kuva on pikkuisen ylivalottunut, joten alemmassa kuvassa näkyy paremmin tuo lakan todellinen tummuusaste.

Seuraavassa Kiko-esittelyssä sitten kolme varsin erilaista sinistä, stay tuned! Nousiko näistä joku himotuslistalle? 

--- 

I recently bought some polishes from Kiko and my readers were interested in them - so, I decided I might as well do some swatching! These are the first three Kikos I'm introducing: 488 Pearly Golden Camellia, 497 Pearly Indian Violet and 517 Metallic Steel Blue - six more are coming later. All were of very good consistency and beautiful shades. 488 was opaque on 2-3 coats and the other two might very well have been one coaters - I, however put two for the photos. 

My favorite is the violet Pearly Indian Violet, which seems to be almost dupe to Chanel Taboo (check a very good comparison in this blog), which I've been lusting but haven't got. Lucky me that now I don't have to! Do you own any of these - and if not, would you like to? 

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikös olekin! Kiko kyllä yllätti positiivisesti, vaikka olin kyllä siitä kuullut paljon hyvää etukäteenkin.

   Poista
 2. Mä tykkään Kikon lakoista tosi paljon, joten on hauskaa, että esittelet niitä :) Metallic Steel Blue aiheutti ihastusta. Siihen ei tainnut jäädä siveltimenvetoja näkyviin? Pearly Golden Camellia on myös tosi ihana, mutta minulla on jo muutama tuon sävyinen lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ei jäänyt muistaakseni Metallic Steel Blueen siveltimenvetoja tai ainakin päällyslakka hävitti ne kokonaan. Pearly Golden Camellia on kyllä ihana kesälakka. :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands