Kansallispäivän kynnet

keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2015

Eilen juhlittiin tämänhetkisen asuinmaani eli Luxemburgin kansallispäivää. Varsinaiseen kansallispäivään kuuluu virallista ohjelmaa, mutta tavallisen kansalaisen näkökulmasta kansallispäivän aatto on itse juhlapäivää hauskempi - silloin nimittäin Luxemburgin keskusta riehaantuu suuriin ulkoilmabileisiin. Karnevaalitunnelmasta pitävät huolen lukuisat olut- ja ruokakojut, joista monet ovat roudanneet paikalle äänentoistolaitteet ja soittavat musiikkia juhlakansan tanssittamiseksi.


Kansallispäivän aaton juhlinnan huipentaa - tai aloittaa, näkökulmasta riippuen - suuri ilotulitus klo 23. Ilotulitus on suomalaisiin ilotulituksiin verrattuna massiivinen ja kestää parisenkymmentä minuuttia. Suomalaisnäkökulmasta on myös hauska seurata ilotulitusta kauniissa kesäillassa, kun Suomessa ilotulituksesta saa useimmiten nauttia lähinnä uudenvuoden aattona kylmässä. Toki hauskaa on myös se, että juhlajuomaksi voi ostaa suoraan katukojusta paikallista kuohuviiniä "hieman" vapaammin kuin Suomessa...


Juhlapäivän kunniaksi väsäsin itselleni ilotulituskynnet - eiväthän ne kauhean kesäiset olleet, mutta menivät noihin pippaloihin mainiosti. Pohjalla on Kikon hopeanhohtoinen siniharmaa 856 Pearly Jean, josta tulee swatch vielä myöhemmin erikseen. Kaunis lakka ja jotenkin erikoinen metallinhohtoinen sävy! Ilotulituksia leimailin MoYou Londonin Festive-sarjan laatasta 05 Mundo de Unasin Pinkillä ja Hit the Bottlen Magenta At Your Own Riskillä. Nämä ovat molemmat itselleni uusia leimalakkamerkkejä, joista kirjoittelen varmasti enemmän, kunhan olen ehtinyt muodostaa niistä kunnon mielipiteen.


Aksenttikynteen pääsi täydellisesti värimaailmaan sopiva OPI:n Alcatraz... Rocks. Kokeilin aluksi kynsille OPI:n This Gown Needs A Crownia, mutta se oli kauhukseni paksuuntunut muutamassa kuukaudessa lähestulkoon käyttökelvottomaksi. Syytän tästä korkin ympärillä olevaa muovinarua, josta roikkuu pieni kruunu - korkki ei varmaankaan tuon narun takia ole mennyt kunnolla kiinni. Toivon todellakin, että lakan saa pelastettua ohentajalla - hankin sitä ensi tilassa, kun tällä hetkellä ohentajaa ei kaapista löydy. Onko kellään sattumoisin kokemuksia This Gown Needs A Crownin ohentamisesta tai vastaavaa kauhukokemusta?Jotenkin tulin näiden kynsien myötä vakuuttuneeksi siitä, että tämäntyyppiset ilotulituskynnet eivät kerta kaikkiaan vastaa ennakko-odotuksiani siitä, miten hienot niistä mielestäni pitäisi tulla. Joku niissä vain ei toimi - liekö tausta sitten liian tumma tai jotain. Uutena vuotena kaikista näistä kynsistä tuli vähän samanlainen olo. Täytyypä yrittää ensi uutena vuotena muistaa tämä ja tehdä vaikka jotain ihan muuta juhlavaa!
Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Trind Nail Repair, Essie First Base
Base colour: Kiko 856 Pearly Jean
Accent nail: OPI Alcatraz... Rocks
Stamping colours: Mundo de Unas Pink, Hit the Bottle Magenta At Your Own Risk
Stamping plate: MoYou London Festive 05
Top coat: Glisten & Glow HK Girl Top Coat

---

Yesterday was the National Day of the country I currently live in - Luxembourg. Everybody is out on the Eve of the National Day and parties on the streets of the capital, and the night culminates to magnificent fireworks. I wanted something festive on my nails and this fireworks manicure was very appropriate in my opinion. Somehow the manicure turned out a bit boring and for next New Year's I'm going to come up with something different. What do you think of fireworks manicures?


10 kommenttia

 1. Mäkin oon huomannut tuon saman, ettei ilotulituskynnet toimi aivan täydellisesti tummalla pohjalla tai sitten leimausten pitäisi olla todella näkyvät, että ne erottuisivat tarpeeksi. Minusta lakkaus on kaunis siitä huolimatta. Uskomattoman ihania ilotulituskuvia ja oli mukavaa kuulla kansallispäivän aatosta Luxenburgissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Neilikka! Se on varmaan tuo tumma tausta, joka tekee sen - ehkäpä täytyy joskus vielä yrittää ihan erilaisella taustalla. :)

   Poista
 2. vau, älyttömän hyviä kuvia tuosta ilotulituksesta ! kynnet on myös hienot, mätsäsi varmasti hyvin tuohon juhlaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Juu, kyllähän ne tuohon tuntuivat hyvin sopivan, vaikka en tiedäkään, huomasiko kukaan muu, että niissä oli ilotulituksia ;)

   Poista
 3. No on kyllä ihan älyttömän hienot! Ainakin kuviin oot saanut ihan hyvin näkymään ilotulitukset myös tummaa taustaa vasten. Kyllä noilla kelpaa ilotulitukset katsella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Onneli! :) Kyllähän ne joo näkyy, mutta jotenkin olisin toivonut vielä selkeämpää lopputulosta. Itse on aina niin kriittinen. :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Vau mitkä juhlat! Kynnetkin sopii tunnelmaan upeasti ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands