Manicures of the Month - June 2015

keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2015

Kylläpäs nyt olen taas ajoissa liikkeellä, kun palataaan katselemaan kesäkuun kynsiä näin peräti heinäkuun ensimmäisenä päivänä! Kesäkuussa lakkailin paljon kynsiä, mikä vei lopulta aikaa kuvien käsittelyltä ja postausten kirjoittamiselta. Siksi varsinaisia lakkauksia tuli viime kuussa julkaistua vain kymmenet, vaikka kynsikuvia alkaa arkistoissa olla jonoksi asti. Kesäkuun lakkauksille ominaista oli, että kokeilin pariakin uutta tekniikkaa - leimadecalin tekoa, leadlight-kynsiä, uudenlaista kelmutusta ja water spotted -tekniikkaa. Näistä leadlightiin ja leimadecalin tekoon olen jo palannutkin tämän jälkeen uudella yrityksellä - niistä lisää myöhemmin! Kuivamarmorointiakaan en ole kovin paljon harrastanut, joten sekin on itselleni edelleen lähestulkoon uusi tekniikka. Lisäksi liukuvärjäilin, leimailin pari kertaa ja käytin kynsivinyylejä - mukavan monipuolinen kuukausi siis tekniikoiden suhteen! 

Huomaan kyllä, että pitkän kynsihaasteen loppuminen on vaikuttanut tässä suhteessa positiivisesti, sillä yhtäkkiä pursuilen omia ideioita, joihin olen toki saanut inspiraatiota muilta kynsiharrastajilta. Haluan myös kokeilla kaikkea uutta, johon en uskaltanut haasteen aikana ryhtyä.


Yksittäisten lakkausten lisäksi julkaisin kaksi kertauspostausta, toukokuun kynsistä ja #ablecs15-haasteesta. Lisäksi swatchailin Kikoja, joista ehdin kesäkuun aikana julkaista kaksi postausta (tämän ja tämän). Kolmas osakin on tulossa jossain vaiheessa. Kikoja varmaan näkyy muutenkin nyt lähiaikoina vielä blogissa, kun olen niillä tämän projektin myötä innostunut lakkailemaan. Onneksi lähistöltä ei ole Kikoja kätevästi saatavilla - voipi olla, että niitä tulisi helposti hankittua lisääkin...


Omat lakkaussuosikkini löytyivät jälleen sinisestä värimaailmasta - kaksi ehdotonta suosikkiani ovat ensimmäiset sinivihreät liukuvärikynnet ja siniset kelmukynnet. Nuo kelmukynnet ovat jopa pitkästä aikaa suosikkikynteni, niistä tuli mielestäni ihanat!

Mitkä olivat omat suosikkisi tästä joukosta?

---

It's time for manicures of the month - June 2015. I published ten manicures, tried several new techniques and swatched some Kikos - that was my June in a nutshell. You can see my favorites on the last picture - which ones were yours? 

4 kommenttia

  1. Numero 4 ehdottomasti suosikki! Tosi kivan näköiset kynnet siinä, vaikka kaikki oli tietty hienoja. :) Ja eipä tuo tekniikkakaan niin vaikealta näyttänyt, että ehkä sitä voisi jopa joskus itsekin päätyä kokeilemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Onneli, meillä on siis sama suosikki! :) Tuo oli kyllä kiva ja helppo tapa saada hienot kynnet, kannattaa ehdottomasti kokeilla! Sormet tosiaan kannattaa jotenkin suojata, jos ei muuten niin teipillä, koska muuten sotku voi olla melkoinen. ;)

      Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands