Salmiakkia kynsillä

maanantaina, heinäkuuta 13, 2015

Jokin aika sitten Instagramissa tuli lyhyen ajan sisällä vastaan useita lakkauksia, joissa oli käytetty siksak-vinyylejä salmiakkikuvion lakkaamiseksi kynsille. En muista, keiden kaikkien Instagram-tileillä näitä ihastelin, mutta yksi heistä oli ainakin Sveta Sanders. Kehotan muuten tutustumaan Sveta Sandersin upeisiin lakkauksiin, jos kyseinen kynsitaiteilija ei ole vielä tuttu - aivan upeita kynsiä!


Kaivoin kokeilemattomien lakkojen joukosta esiin Peggy Sagen vaaleanliilan glittersöpöyden Marshmallow Pien ja lakkailin sen kynsiin pohjalle. Minulla on kolme tämän sarjan hempeää glitterpläjäystä, joissa on pastellipohjalla valkoista mattaglitteriä. Tosi söpöjä! Vihreä Lime Delight näkyikin jo näissä kynsissä, sininen Blue Icing on vielä kokeilematta.


Käytin nailvinyls.comista tilaamiani kynsivinyylejä, joista olen tykännyt kovasti. Sitä vastoin esimerkiksi Pshiiit Boutiquesta tilaamani vinyylit eivät oikein vakuuttaneet parilla kokeilulla, vaan päästivät lakan valumaan vinyylin alle. En ole vielä päässyt testaamaan Mi Nailsin vinyylejä, joita täytyy ehdottomasti hankkia seuraavalla Turun reissulla! Niissä vaikuttaa ainakin olevan lupaavan laaja ja käsittääkseni edelleen laajentuva valikoima muotoja.


Koristelussa käytin kahta erinomaisesti yhteen sopivaa Picture Polishin lakkaa, Flirtia ja Bonkersia. "Aksenttikynsiin" eli nimettömään ja etusormeen asettelin yksinkertaisen siksak-vinyylin ja lakkasin toisen puolen Flirtillä ja toisen Bonkersilla. Muut kynnet vaativatkin vähän enemmän sovittelua - tuollaisen kuvion saa siis tehtyä asettamalla kaksi siksak-vinyyliä vastakkain ja maalamalla salmiakkikuviot niiden sisäpuolelta.


En tietenkään ole yhtä hyvä vinyylien käytössä kuin vaikkapa mestari Sanders (miten sen voikin saada vaikkapa juuri näiden salmiakkikynsien tutoriaalivideossa näyttämään niin vaivattomalta!), mutta kivat näistä tuli silti. Kyntenikin olivat näitä tehdessä sopivan lyhyet niin, että sain juuri kolme salmiakkia mahdutettua kokonaisena kynsille.


Oletko itse kokeillut tämän tyylisiä kynsiä tai nähnyt sellaisia somessa viime aikoina? Muitakin kekseliäitä tapoja käyttää kynsivinyylejä saa vinkata, itselläni ei selvästi ole tarpeeksi mielikuvista tällaisen keksimiseen. Ja noh, vaikka tulisi mieleen kuinka hyvä idea, joka tapauksessa joku sen on jossain jo keksinyt... :)


Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Trind Nail Repair
Base colour: Peggy Sage Marshmallow Pie
Other colours: Picture Polish Flirt, Picture Polish Bonkers
Nailvinyls from nailvinyls.com
Top coat: Glisten & Glow HK Girl Top Coat

---

Some time ago I happened to see several manicures with a diamond pattern on Instagam and of course wanted to try that myself right away. One of the manicures was done by Sveta Sanders and I was inspired by her tutorial. These are done by using nail vinyls (I ordered mine from nailvinyls.com) - it was not as easy as Sveta Sanders makes it look but not impossible either! Also, my nails were short enough to fit in just three whole diamond shapes per nail. What do you think of these nails? Have you tried something similar yourself?

12 kommenttia

 1. Mä rakastuin noihin Peggy Sagen glittereihin, kun näin ne blogeissa ekan kerran. Oli ihan pakko lähteä oikein Espooseen asti hakemaan koko kokoelma itselle. Mun ei tule käytettyä vinyyleitä kamalasti johtuen varmaan kynsien kuperuudesta. Kaikki menee ihan ruttuun kynsillä (jopa suoriin vinyyleihin jää keskelle kupru). Tällainen pitkittäinen siksakkuvio voisi kyllä onnistuakin, joten pitääpä kokeilla. Kauniit kynnet olet tehnyt :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle :) Noi Peggy Saget on kyllä tosi suloisia! Kuulostaapa hankalalta, jos kaikki vinyylit näyttäytyy noin! Mulla ongelmia on lähinnä niiden suoraan asettelussa ja siinä, ettei lakkaa valu vinyylin alle lakatessa tai poistaessa...

   Poista
 2. Kauniita noi peggy sage lakat ja kivat kynnet =)

  VastaaPoista
 3. Ihanat, niin värien kuin teippailujenkin puolesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sissi! Värien yhteen sovittelu on kyllä aina tosi tyydyttävää, kun se onnistuu hyvin. :)

   Poista
 4. Onpa tyylikäs lakkaus! Todella ihanat värit oot valinnut, ja nuo salmiakit on tosi söpöt :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena! <3 Näistä tuli kyllä aika hauskat, täytyy leikkiä vinyyleillä joskus uudelleenkin.

   Poista
 5. Kuviointi on mielenkiintoinen, ja onnistuneet kynnet oot tehnyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Se ehkä näyttää vähän monimutkaisemmalta kuin onkaan, sekin on plussaa. ;)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands