Kesäiset vesiputouskynnet

keskiviikkona, heinäkuuta 08, 2015

Kesä saa minut ihanasti hullaantumaan väreistä, ja niinpä tämänpäiväinenkin lakkaus on värikäs. Pohjalla on tässä postauksessani swatchaamani ihanainen Kikon Pearly Golden Camellia, joka on raikas korallin, oranssin ja punaisen sävyinen kameleontti – värisävy hieman vaihtelee valon mukaan.


En ole tehnyt pitkään aikaan vesiputouskynsiä, joten päätin koristella Kikon waterfall-tyyliin. Kaveriksi Kikolle valitsin useita punaisen ja kullan sävyisiä lakkoja. Tällä kertaa viivojen vetely sujui melko kivasti, ja lopputuloksesta tuli oikein helteinen ja kiva. Hyviä tutoriaaleja tällaisten kynsien tekemiseen löytyy esimerkiksi The Nailasaurus -blogista. Tässä on jälleen kiva ja helppo koristelutyyli, joka ei vaadi mitään erikoisvälineitä ohuen meikkisiveltimen lisäksi!


Tämäntyylistä lakkausta kyllä auttaisi, jos ihokin olisi hiukan ruskettunut, mutta kesän alkupuolella se on ainakin itselleni vähän turha toivo. Olen aika tarkka nykyään siitä, etten haluaisi polttaa ihoani, joten vähänkin pidemmän auringossa oleskelun varalta kannan koko ajan mukanani pientä aurinkorasvaa. Auringolta suojautuminen on tietysti valtavan tärkeää, mutta olen todennut tällä tavalla suojautuvani myös tehokkaasti ruskettumiselta. 

Viime viikolla tosin hypistelin taas kaupassa paria itseruskettavaa – aikaisemmat kokemukseni itseruskettavista eivät ole positiivisia, ja olen päättänyt olla käyttämättä niitä, mutta tunnun unohtavan sen lähes joka vuosi. Jos ihan vaan jonkun pienen ostaisi, vähän vaan säärille väriä… ja ehkä vähän käsivarsille… ja joku kiva päivettävä kasvovoide ehkä…?


Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Trind Nail Repair
Base colour: Kiko 488 Pearly Golden Camellia
Other colours: Zoya Teigen, Zoya India, International Lacquers (orange), OPI I'm Not Really A Waitress, Lumene Golden Sky - Kultaa taivaalla
Top coat: Glisten & Glow HK Girl Top Coat


---

Today I have another bright and summery manicure to share with you! I hadn’t done waterfall nails in a while so I felt this was the perfect time to do a waterfall manicure with red and golden tones. If you are not familiar with this decoration style, you can find very good tutorials on the blog The Nailasaurus. I used several red, orange and golden shades and I think they work pretty well together! Now the only thing missing is the perfect, balanced tan to go with these kind of shades…

6 kommenttia

 1. Wau, upeat! Nää on aika liekehtivät ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nena! Heh, eipä tullut tuo tuliaspekti mieleen itselleni, mutta oikeassa olet :)

   Poista
 2. Kivat täytys joku kerta itekki tehdä tällä tekniikalla kynnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku! Suosittelen, tää on aika kiva ja yksinkertainen tekniikka.

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands