Formula X Infinite Ombré

maanantaina, heinäkuuta 06, 2015

Jokin aika sitten aloin törmätä erityisesti ranskalaisten ja yhdysvaltalaisten kynsibloggaajien ja kynsiharrastajien kuvissa Sephoran Formula X:n julkaisemaan Infinite Ombré -settiin, joka on Formula X:n vastaus  tänä keväänä ja kesänä jyllänneeseen vesivärilakkatrendiin. Kiinnostuin kauniiden lakkausten perusteella setistä, ja kun se tuli Sephorassa vastaan, en harkinnut hetkeäkään, ennen kuin nappasin sen mukaan. 


Kyseessä on siis OPIn Color Paints -sarjaa muistuttava viiden lakan setti, joka sisältää hopeanvärisen pohjalakan Platinum Primen ja neljä pientä värillistä lakkaa, violetinpunaisen Boundless Berryn, sinertävänvioletin Infinite Indigon, sinivihreän Timeless Tealin ja keltaisen Limitless Lemonin. Itsekin lakkasin pohjalle ensin hopeanvärisen pohjan, joka toimi muuten ihan hyvin, mutta kuivui aika hitaasti.

Infinite Ombrén mainostetaan toimivan niin, että ilman sen kummempia toimenpiteitä lakat liukuvat kynsillä saumattomasti yhteen ja muodostavat kauniin rajattoman ombren. Tarkoitus on siis lakata hopeisen pohjavärin päälle ensin yhtä lakkaa kynnelle, ja sen ollessa edelleen märkä, liu'uttaa siihen päälle toista lakkaa omalla siveltimellään kuvion muodostamiseksi. Pahvinen pakkaus sisältää esimerkkejä ja ohjeita erilaisten kuvioiden toteuttamiseksi.


Ensikokeilussani en ollut kovin vakuuttunut tästä ominaisuudesta. Alkuun lakkaillessa ärsyttikin se, että rajoja jäi näkyviin ja tummempi väri peitti liiaksikin vaaleampaa - piti siis olla tarkkana, kumman värin lakkasi kynsille ensin. Näissä esimerkiksi pikkusormi onnistui niin kuin pitikin, kun tajusin lakata kärkeen paksuhkon kerroksen Infinite Indigoa ja liu'uttaa siihen päälle Boundless Berryä - esimerkiksi keskisormessa yritin tätä toisin päin, ja Infinite Indigo peitti punaisen lähes kokonaan.


Näissä kynsissä käytin siis kahta sävyä, Boundless Berryä ja Infinite Indigoa. Kun pääsin alun harmistuksestani eroon, aloin tykätä näistä kynsistä ihan hulluna. Lopputulos oli hieman sattumanvarainen, mutta todella kaunis! OPIn Colour Paintseista minulla ei ole kokemusta, mutta vaikutelmani on Infinite Ombrésta lukemieni arvostelujen ja Color Paintseista kuulemani perusteella se, että Infinite Ombrén lakat ovat peittävämpiä. Tummemmat sävyt Infinite Indigo ja Timeless Teal ainakin peittävät niin hyvin, että niitä ei voi noin vain vedellä vaaleampien lakkojen päälle peittämättä alla olevaa lakkaa.


Olen kokeillut Infinite Ombrén kahta muutakin sävyä juuri äskettäin lakkauksessa, joka jo Facebookin ja Instagramin puolella vilahtikin. Esittelen nuo vihreäkeltaiset kynnet kyllä vielä blogissakin, mutta en halunnut tätä postausta pitkittää lisäämällä kuvia niistäkin, joten ne tulevat erikseen myöhemmin.

Voin lämpimästi suositella tätä suloista pakkausta, kunhan pitää odotukset järkevällä tasolla sen suhteen, miten saumattomasti nuo lakat liukuvat yhteen. ;) Suomessa saatavuus lienee huono, vaikka Sephoran nettikauppa kai toimittaa (kalliin postarein) myös Suomeen - tämä siis vinkkinä erityisesti kesäaikaan Keski-Euroopassa reissaavilla!

---

I recently bought the Infinite Ombré kit by Formula X after seeing several gorgeous designs realised with the kit. I could not wait to try it and this is my first manicure with the set! According to the package, the polishes should seamlessly fuse with one another with only one stroke of the brush. Well, in the beginning I was not so impressed with this since you really need to choose the colours carefully - the darker colours of the set are likely to cover the lighter ones entirely and there were often some visible lines between the colours. 

However, once I let go of my slight disappointment over this, I really fell in love with this set - the manicure turned out so nice and it was really fast to do. The silver base colour does not dry very quickly, but once it is dry, it only takes a couple of minutes to finish this beautiful design. Yes, it is random - but very pretty! 

4 kommenttia

 1. Onpa mielenkiintoinen setti! Ja tosi kauniit kynnet sait kyllä näillä loihdittua, tykkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä tosi kiva! Ei varmaan mitenkään välttämätön, jos omistaa esim. OPIn Colour Paintseja. Itse en ole niitä nähnyt missään kun taas tämä lähestulkoon hyppäsi mun syliin Sephorassa ;) Kiitos Nena!

   Poista
 2. Ihanat, ja aikas kiinnostava setti, paljos oli hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole! :) Siis tää on nyt aika noloa, mutta en muista hintaa, ja heitin kuitin jo pois... Ranskan Sephoran nettisivuilla oli 25 euroa, eli kaipa se oli suunnilleen sen verran? Ainakaan se ei ollut tuota enempää, kun ei mennyt oman heräteostos-kipurajan yli. Tarkistan seuraavalla kerralla Sephorassa ja palaan tarkemman tiedon kanssa!

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands