Helteiset hedelmäkynnet

torstaina, heinäkuuta 02, 2015

Helteet ovat saapuneet! Eikä kulu päivääkään, kun niistä jo ilmeisesti kuuluu valittaa. Ei ehkä Suomessa vielä, mutta täällä Keski-Euroopan lämmössä lähes 40 asteen helteisiin suhtaudutaan lähinnä hätätilana. Toki lämpö pitää ottaa vakavasti, ja muistaa pitää huolta nesteytyksestä jne., mutta itse ainakin nautin helteistä toistaiseksi täysin rinnoin!


Heinäkuun ja helteiden kunniaksi väsäsin melko monimutkaiset hedelmäkynnet, joissa ehdin sotkea niin monta asiaa, etten enää edes tiedä, mikä oli alkuperäinen ajatukseni. Kesäisen pirteisiin hedelmäkynsiin piti tietysti saada keltaista ja oranssia - molemmat värejä, jotka ovat olleet syvällä epämukavuusalueellani, mutta joista pidän kovasti nykyään. Janoan kyllä nykyään värejä myös pukeutumisessani, ja melkein ostin eilen oranssin neuletakin! Ajatuskin oli vallankumouksellinen, vaikka en sitten lopulta ostanutkaan sitä (mallin takia!).


Etusormessa ja keskisormessa on pohjalla International Lacquersin nimetön oranssi ja leimaukset on tehty Mundo de Unasin keltaisella. Keskisormessa on puolestaan pohjalla Essencen sitruunankeltainen Love is in the Air ja leimaukset International Lacquersin oranssilla. Hieman venähtivät sitrukset miten sattuu - leimaustekniikassani on selvästi vielä vähän hiomista. Mutta eihän se näin pirteissä kynsissä edes haittaa!


Nimettömään pitikin sitten saada IHAN KAIKKEA. No, ei sentään. Näkymättömiin jäävä liukuväri siellä kuitenkin on pohjalla (valkoisesta keltaiseen), samoin kuin kuvaamatta jääneessä peukussa. Päällä on uusi leimadecal-yritelmäni, joka ei kyllä ollut ihan yhtä hyvin onnistunut kuin ensimmäisessä kokeilussani. Nostin hedelmäkuvion leimasimeen kahdella eri värillä, vaaleanvihreällä ja oranssilla, ja värittelin edelleen näillä samoilla väreillä, mutta eri lakoilla. Hiukan tuo kuvio levisi eikä ehkä muutenkaan täydellisesti sopinut tähän kokeiluun. Ainakin itselleni tuntuu tuo reunaviivan värin valinta olevan melkein se vaikein asia leimadecalin suunnittelussa...


Kyllä näillä kynsillä toisaalta kelpaa kesää viettää! Piristää kyllä ihanasti, kun on kynsillä jotain hauskaa ja pirteää. Jokin suunnitelma näissä oli, mutta se hävisi matkalla, enkä enää edes muista, mikä se oli... kesäpää ja kesäkynnet!


Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Trind Nail Repair
Colours: International Lacquers (orange), Essence Love is in the Air (light yellow, Essie Blanc
Stamping colours: Mundo de Unas Yellow (yellow), International Lacquers (orange)
Stamping decal: International Lacquers (orange), MoYou London Cool Pool, Formula X Timeless Teal, Dance Legend Top Aquarelle Gauguin
Stamping plate: MoYou London Tropical 08

----

The heatwave is on, and I wanted something bright and summery on my nails! These fruity nails combine different things such as basic stamping, gradient and stamping decal. As you see, I used several different polishes but the images are all from MoYou London Tropical 08 plate. Yellow and orange used to be out of my comfort zone but not anymore, I just love colours nowadays! Well, a thought of buying an orange cardigan yesterday felt still a bit revolutionary and I did not buy it, but it was mostly because of the model - the colour was just gorgeous.

How are you handling the heat - everything ok? I love it!

10 kommenttia

 1. Nää kynnet on ihan mielettömän upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! :) Mä jotenkin arvasin, että sä tykkäisit, kun nää on niin pirteät ja värikkäät!

   Poista
 2. Helle on huumaavaa, en tiedä missä ajassa saisin tarpeekseni kuumottavasta auringonpaisteesta, jossa saa vaan rentoilla. <3 Kauniit kesäkynnet ootkin tehnyt, passaa just hyvin keliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Mulla on sama tunne, ei sitä ihan kovin nopeasti ehdi lämpöön kyllästyä! :) Hassua, miten sitä hyvällä säällä innostuukin lakkailemaan kirkkaammilla väreillä, vaikka ehkä juuri huonommalla säällä sitä piristystä kaipaisi enemmän. :)

   Poista
 3. Siis voi elämä kuin ihanat... miten sää raaskit ottaa aina nää luomukset pois?? Jos mulla olis edes kerran yhtä upeat kynnet kun sulla about joka päivä niin en varmaan ikinä raaskisi näyttää niille poistoainetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Onneli! <3 Joskus tuntuukin siltä, ettei haluaisi poistaa kivoja kynsiä, mutta mulla ei pysy mitkään lakkaukset kovin kauan ennen kuin jostain lohkeaa pala. Sitten onkin jo ihan kiva vaihtaa lakkaukset, kun uusia ideoita ja lakkojakin yleensä on koko ajan ihan riittämiin ;) Siksi on toisaalta kiva dokumentoida nätit kynnet blogiin niin niitä voi ihailla sitten jälkikäteenkin.

   Poista
 4. Oijoi, mieletön lakkaus! Aivan ihanan pirteä, kesäinen kokonaisuus, tykkään hirmuisesti ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands