Kiko-swatcheja, part III

tiistaina, heinäkuuta 14, 2015


Lupasin aiemmin Kikon lakkoja swatchaillessani vielä kolmannen osan, ja se tulee tässä (aiemmat kaksi postausta täällä ja täällä). Tähän postaukseen valikoituivat kolme ostamaani Quick Dry -sarjan lakkaa. Yleisesti ottaen näistä voisin sanoa, että mikään lakoistani ei mielestäni kuivunut erityisen nopeasti - ei kuivuminen myöskään ollut erityisen hidasta, mutta ei mielestäni eronnut mitenkään tavallisista Kikoista. Kaikissa swatcheissa on päällä kerros Glisten & Glow'n HK Girl -pikakuivattavaa päällyslakkaa.


Ensimmäisenä esittelyyn pääsee upea fuksianpunainen 843 Pearly Orchid Pink. Toivoisin kovasti, että minulla olisi tästä lakasta enemmän positiivista sanottavaa, koska sävy on niin kaunis, mutta valitettavasti tämä oli kyllä vähän susi lakata kynsille. Jonkinlaiseen peittävyyteen vaadittiin neljä (!!) kerrosta, ja silti vapaan kasvun raja erottui muutamalta kynneltä. Kuvassa sitä ei näe kovin selvästi, mutta peittävyys oli siis kehno. Koostumus oli myös vähän liru, ja lakka meinasi valua kynsinauhoille.

Sävy on kuitenkin kaunis, kylmä pinkki, jossa on paljon sinistä shimmeriä. Shimmer myös erottui aika hyvin kynsillä. Kuvaksi valitsin tosin sellaisen, jossa se erottuu erityisen paljon. Seuraavana vuorossa on metallinhohtoinen tummanvihreä, 855 Metallic Scarab. Nimi kuulosti hiukan oudolta ja pitihän se googlettaa - scarab tarkoittaakin muun muassa sellaista pyhää egyptiläistä pillerinpyörittäjää, jonka kuoren värityksestä tämänkin lakan nimi varmaan on saanut inspiraationsa. Kyllähän tuo itse asiassa sellaiselta kovakuoriaisen kuorelta vähän näyttää, joten hyvin nimetty lakka!

Tämä oli puolestaan oikein hyvin käyttäytyvä ja kaunis lakka, joka peitti kynteni muistaakseni kahdella kerroksella. Paitsi ehkä sitten kuitenkin laitoin kolme, varmuuden vuoksi - näiden ylös kirjoittaminen on ihan yliarvostettua... Oikein kaunis lakka tämä siis!


Viimeisimpänä esittelyyn pääsee 856 Pearly Jeans, joka on taas nimenä mielestäni vähän hassu. Tämä lakka on nimittäin täynnä metallinhohtoista hopeista hitulaa, mutta tietenkään tämän nimessä ei sitten mainita metallia. Ensimmäisestä kerroksesta hopeisuuden huomasi erityisen selvästi, kun yksi kerros ei vielä peittänyt kunnolla - hopeista tuntui tulevan kynsille melkein enemmän kuin sinistä...Tämä viimeinen sininen on kyllä ehkä oma suosikkini näistä kolmesta - mikä on sinun? (edit: tekstiin alkuun lisätty pullokuva, joka unohtui alkuperäisestä postauksesta!)

---

Here is the third and final (for now, at least) swatch post of Kiko polishes I bought in May (check the first and second from the links). These are all from the Quick Dry range although I did not find them to be especially quick to dry. I think they took all about the same time to dry than the regular Kikos I swatched. 

The first one, 843 Pearly Orchid Pink, was a bit of a nightmare because it took me four (!!) coats for (almost) full coverage. I felt I might have needed a fifth coat but did not want to add it. The colour is so pretty, though! Maybe this one was a bad example. Then again, I have nothing negative to say about the second one, 855 Metallic Scarab - very beautiful dark green, covered with two coats. Same goes for the last one, 856 Pearly Jeans, which was probably my favorite of these three. Which one is yours? 


6 kommenttia

 1. Kyllä tuo vimeinen on munkin suosikki, ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja jotenkin myös näistä kolmesta uniikein - en ole tuollaista sävyä nähnyt muualla.

   Poista
 2. Vika on myös mun suosikki, aika erikoinen ja vaikuttava sävy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on - kyllä se pullossakin näyttää jännältä, mutta onnistui silti vielä yllättämään vähän kynsillä. :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands