Sössöiset syksykynnet - failed autumn nails

keskiviikkona, marraskuuta 05, 2014



Esittelytekstissäni kerroin, että en erityisemmin pidä ruskeista kynsilakoista, mutta tänään päätin testata käsityksiäni ja kokeilla, miltä ruskea lakka tuntuisi pitkästä aikaa. Käytössäni oli kokoelmani ainoa ruskea lakka, supervanha L'Oréalin Rouge Incandescent. En ole ole luopunut siitä harvoista käyttökerroista huolimatta, koska minulla ei tosiaan ole toista samansävyistä lakkaa. Toisena lakkana käytin IsaDoran geelilakkaa Iced Coffee. Geelilakkaominaisuutta en nyt sinänsä tarvinnut, mutta Iced Coffee on todella kaunis lempinudeni, joten se pääsi käyttöön. Kummankaan lakan väri ei näissä kuvissa toistu oikein - harmi, etten kuvannut kynsiä erikseen ennen leimauksia...

L'Oréalin vanha lakka käyttäytyi muuten ihan kivasti, mutta ei meinannut kuivua sitten millään... Tämä kostautui tietysti leimauksissa, kun päällyslakka levitti leimat, vaikka niitä kuivattelin todella paljon kauemmin kuin yleensä. Päädyinkin osaan kynsistä kokeilemaan Konadin päällyslakkaa superpaksulla kerroksella - leimat eivät levinneet ihan niin pahasti, mutta voitte tietysti arvata, ettei siitä massiivisesta kerroksestakaan mitään hyvää seurannut. Leimat ovat Konadin laatasta M78. 

Kuten ehkä huomaatte, etusormessa ja keskisormessa pohjavärinä on Iced Coffee ja muissa Rouge Incandescent. Peukaloon leimailin kukkia ja lehtiä Magno Nailsin XL K -laatasta. Eivät nämä nyt oikein... Äh, ei ei. Miksi tuo käsikin näyttää nyt näissä kuvissa ihan korppukuivalta, ei se nimittäin oikeasti ole. Hassua kyllä, ennen leimailuja olin itse asiassa oikein tyytyväinen tuohon punaruskean sävyyn. Ehkä siis ruskeallekin voi antaa vielä mahdollisuuden, jos oikea sävy tulee vastaan.



I told in my introductory post (which unfortunately doesn't yet exist in English - I might do something about that later) that I don't really like brown on my nails. I challenged my opinion with these nails and used my only brown polish, very old L'oréal Rouge Incandescent together with Isadora Gel Nail Lacquer Iced Coffee. The old polish dried veeeeery slowly, which resulted in smeared stamps etc. Not my favorite nails, these ones...




Lakat / polishes:

Base coat: Essie First Base
Polish 1: L'Oréal Perfection LaquiResist Rouge Incandescent
Polish 2: IsaDora Gel Nail Lacquer Iced Coffee 
Stamps from: Konad M78, Magno Nails XL K 
Top coat: INM Out the Door, Konad Top Coat



Mitäs tykkäsitte? Hot or not? Thanks for reading!

Helmi

5 kommenttia

  1. Ruskeat lakat - syksyn suola....mitä välttelen joka vuosi :D Mutta nämä on kivat, ruskea ei häiritse mua näissä yhtään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jännä tosiaan, että itsekin tykkäsin näissä ruskeasta kyllä, mutta leimaukset jotenkin tuhosi koko homman... Ehkäpä joskus lisää kokeiluja ruskealla... :)

      Poista
  2. Voi että mikä ihana blogi, outoa etten ole aiemmin tähän törmännyt! Liityn lukijaksi jos tällä kännykällä osaan :D mutta nämä kynnet on siis todella kauniit vaikka ruskeat onkin, mäkin oon aina vieroksunut ruskeita kynsilakkoja, vaikka nyt lähiaikoina etenkin kaakaosävyt on alkaneet kiehtomaan :)

    VastaaPoista
  3. Höh, en liitykään kun sulla ei ole googleraadin lukijat -gadgetia :/ no, pistin blogisi kirjanmerkkeihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos paljon kommenteista! Tää mun blogivauva on vielä niin kovin nuori, että siksi et ole törmännyt. :) Kiitos kovasti kehuista! Täytyypä tuo gadget lisätä heti - en tosiaan vielä ole ihan kaikkea saanut blogissa "valmiiksi", joten kaikki kehitysideat ovat tervetulleita. Toivottavasti löydät silti vielä paikalle uudestaankin. :)

      Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands