Kesken kaiken mukaan haasteeseen - #ablecaw14 week 8: Old Faithful

perjantaina, marraskuuta 07, 2014Päätin lähteä mukaan monissa suomalaisissa kynsiblogeissa pyörivään AnnienMirkan ja Katjamarian aloittamaan The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014:een. Tämä 16-viikkoinen haaste on jo puolivälissään, mutta ajattelin hypätä silti kyytiin tässä kohtaa ja tehdä haasteen tästä loppuun, kun se ei kerran ole kiellettyä! :) Haasteen alkupään tehtäviin palaan ehkä jossain vaiheessa, ehkäpä jo vielä tässä loppupään manikyyrien lomassakin. Katsotaan, miltä tuntuu. Hauskaa lähteä mukaan haasteeseen, vaikka vähän myöhäisherännäinen olenkin! 

I am a bit late with my decision, but I decided to join The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014, which is a challenge created by three Finnish bloggers, AnnieMirka and Katjamaria. The challenge looked like to be so much fun that I'll take it even though it's already week 8. Since it is not forbidden to start the challenge in the middle, that's what I'll do. I might do the manicures from the beginning too at some point if I feel like it.Haasteessa on jokaiselle viikolle kaksi manikyyriä, jotka saa toteuttaa haluamassaan järjestyksessä. Viikon 8 haastetehtävistä valitsin ensin toteutettavaksi aiheen Old Faithful. Lähestyin sitä kahdesta näkökulmasta, ja kynsilleni pääsivätkin niin konkreettisesti vanha ja uskollinen lakka kuin aivan uusi lakka, joka edustaa minulle tuttua ja turvallista värisävyä eli mintunvihreää. 

Vanha ja uskollinen lakkani on L'Oréalin Jet-Set kokoelman ihanan pirteä sininen kesälakka nro 220, joka on ollut kynsilläni viimeksi viime kesänä, jopa useita kertoja. Tämä on oikeasti niin vanha, etten tiedä, koska olen sen hankkinut, mutta sen koostumus on edelleen mahtava. Se peittää hyvin ja levittyy upeasti, ihana lakka. :) Toiseksi lakaksi manikyyriin pääsi aivan uusi tuttavuus, mutta yhtä lailla ihana lakka, Zoyan Dillon. Ihastuin mintunvihreisiin kynsiin pari kesää sitten, ja kuvittelin tämän villitykseni menevän nopeasti ohi - varsinkin, kun mintunvihreä oli värinä itselleni aika outo ja vieras. Sitä ei ole tapahtunut, vaan päin vastoin mintunvihreät kynsilakat toimivat porttina kovempaan kamaan, nimittäin mintunvihreisiin vaatteisiin, joita omistan jo muutamia! Todella erikoista mustan ja tummien sävyjen (harmaa!) rakastajan kaapissa. Dillon on aivan huikean ihana mintunvihreä, ja koostumukseltaan erinomainen. Se peitti kahdella kerroksella, joskin koristeluvaiheessa huomasin, että kolmaskin kerros olisi ehkä muutamalle kynnelle ollut tarpeen. From week 8 I chose to begin with "Old faithful" by using my oldest and most faithful polish, L'oréal's Jet-Set Nro 220, which is a gorgeous summery blue. It's still going strong after all these years. The other polish in this manicure represents a faithful shade, which is mint green. I fell in love with mint green a couple of years ago and it's still one of my favorite colors (in nails). Since then I have even acquired some clothes in that color even though I often prefer black and grey in my wardrobe. Itse kynsistä minulla ei oikeastaan ole sen enempää kommentoitavaa - tein ranskiskärjet kynsivinyyleillä ja tuputtelin rajapintaan Maybellinen Color Show Brocades -sarjan Knitted Gold -lakkaa. Paitsi että: vasemman käteni hienomotoriikka on kyllä tässä harrastuksessa kovilla - siis miten vaikeaa voi olla tuputella pienellä siveltimellä glitteriä tuollaiseen rajakohtaan siististi?? Olen muutenkin joutunut treenaamaan vasemmalla nyt erityisen paljon, kun vasemmasta nimettömästäni katkesi kynsi hiljattain ja se on ihan nysä muihin verrattuna. Olen siis yrittänyt välttää vasemman käden kuvaamista, mikä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että oikean on oltava kuvauskunnossa. Toooooodella haasteellista. Näistä kynsistä tuli kivat, mutta ne olisivat voineet olla mielestäni tosi kivat, ellen olisi niin kovin turhautunut tuohon glitterin levittämisen hankaluuteen. 

I liked this manicure which I decorated with Maybelline's Knitted Gold but I could have liked it a lot better had I not been so frustrated after spreading the glitter in all the wrong places. I mean, how hard can it be to use do that neatly?? Apparently almost impossible for me... 


Lakat / polishes

Base coat: Essie First Base
Color 1: Zoya Dillon
Color 2: L'Oréal Jet-Set Nro 220 
Decoration: Maybelline Color Show Brocades Knitted Gold
Top coat: Seche Vite

Mitäs mieltä näistä kynsistä? Onko teillä jotain uskollisia (yllättäviäkin) lempisävyjä, jotka kulkevat mukana vuodesta toiseen? 

Do you have any favorite shades which you love year after year? Thanks for reading!

Helmi

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan mielettömän ihana! :)

   Poista
 2. Mun mielestä tosi kivat, tuo glitterin tuputtelu voi välillä olla yllättävänkin haastavaa, etenkin sillä väärällä kädellä :) Tää on muuten tosi ihana blogi, erityisen mielenkiintoiseksi koen blogisi siksi, että omani on lähes samanikäinen :D Jäin lukijaksi, innolla odottelen uutta postaustasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Nena Sofia! Et arvaakaan, miten paljon sanasi merkitsevät juuri tänään, kun olen koko päivän taistellut yksien kynsien kanssa ja tuntenut itseni kovin kömpelöksi ja huolimattomaksi monta kertaa! Eli kiitos iltani pelastuksesta! :) Ja tosi kiva kohdata blogimaailmassa muitakin vasta hiljattain aloittaneita - vertaistukea blogiuntuvikoille! :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands