My very first water marble nails, wohoo! (#ablecaw14 week 10: Marbling)

lauantaina, marraskuuta 22, 2014The Finnish(able) Nail Art Challengessa on edetty viikolle 10, ja tämän viikon haasteista ensimmäinen toteuttamani merkitsikin todellista haastetta - nimittäin kynsien vesimarmorointia ensimmäistä kertaa ikinä! Teemahan oli siis varsin yksiselitteisesti "Marbling". Tällaiseen haasteeseen osallistumisessa on kyllä se hyvä puoli, että tulee väkisinkin kokeiltua kaikkea uutta, mihin ei välttämättä muuten jaksaisi ryhtyä. :) 

Tartuin haasteeseen hieman epävarmana ja epäonnistumista povaten. Katsoin Youtubesta muutamia tutoriaaleja (tsekatkaapa sieltä, jos ei ole tuttu koristelutekniikka - haulla "water marbling nails tutorial" pääsee aika pitkälle) ja päätin sen kummempia pohtimatta ryhtyä toimeen. Valitsemistani lakoista kaksi toimi heti täydellisesti ja levisi veteen kauniisti, mutta kolmas ei sitten lainkaan, joten piti hiukan muuttaa suunnitelmia. Näissä kynsissä käytin lopulta muutaman kokeilun jälkeen vain Gina Tricotin Whitea (jonka viimein hankin minäkin itselleni Suomen reissulla!) ja OPI:n I'm Not Really A Waitressia. Tuo OPIhan on erittäin kaunis viininpunaiseen taittava tumma punainen, joten näistä todella näkee, miten se on sekoittunut yllättäviin yhdistelmiin valkoisen kanssa. Vedessä saattoi tosin olla jäämiä myös vaaleanpunaisesta China Glacen Emotionista, jota myös kokeilin, mutta enimmäkseen varmaankin ei... This is my first manicure ever using the water marbling technique - I'm actually quite proud! This is a part of the Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014, week 10, so I had to try it even if I was very unsure of the result. I tried some polishes and ended up using Gina Tricot White together with OPI I'm Not Really A Waitress. Since the OPI polish is leaning more towards wine, you can really see all kinds of new shades on these nails! 

Ihan ilman ongelmia marmorointi ei sujunut, sillä hyvin sujuneen testin jälkeen aiemmin valitsemani, hyvin toimineet lakat eivät suostuneetkaan leviämään enää lainkaan veteen... Muutaman kokeilun jälkeen totesin, että kyllä ne enimmäkseen leviävät, mutta hiukan sattumanvaraisesti, joten aikamoista arpapeliä tämä lopulta oli. Sen verran kivan näköistä tulosta alkoi kuitenkin (sattumalta) tulla, että vaatimaton tavoitteeni muutamasta aksenttikynnestä taipuikin siihen, että päädyin marmoroimaan kaikki kynnet molemmista käsistä. Vasen käsi onnistui jostain syystä paljon paremmin, vaikka kätisyydellä ei mielestäni tässä pitäisi olla sen suurempaa merkitystä. Lisäksi tein vasemman pääosin ennen oikeaa, joten harjoituksen puutekaan ei selitä sitä, miksi vasemmasta tuli kaunis ja oikeasta lähinnä sotkuinen. Alla olevassa kuvassa oikea käsi hengailee taustalla lähinnä todisteena siitä, että todellakin marmoroin kaikki kynnet!


The marbling didn't go without trouble, since I had some problems with the polishes even after testing them beforehand... Despite the problems the results were nice so I decided to marble all my nails, even though I was only planning on doing a couple of accent nails. But they turned out nice, I think! Above you can see the proof - I really did both hands and all the nails! ;) Kaiken kaikkiaan olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen tähän ensimmäiseen yritykseen - kokeilen varmasti tätä tekniikkaa uudestaankin! Tosin olen sataprosenttisen varma, että hyvin sujuneen ensimmäisen kerran jälkeen toinen yritys ei voi olla muuta kuin katastrofi. Mutta yrityksen ja erehdyksen kautta, eikö? :) 

Kynsilläni / On my nails: 

Base coat: Essie First Base
Color 1: Gina Tricot White
Color 2: OPI I'm Not Really A Waitress
Top coat: INM Out the DoorMiten selvisin marmorointihaasteesta? How do you think I did with my first water marble nails? Thanks for reading!

Helmi

P.s. Tsekkaa Instagramistani Making Of -kuva! Ihan sotkuitta ei selvitty...


6 kommenttia

 1. Oo, todella kauniit marmoroinnit ja vielä ensimmäisellä yrityksellä! Tää on kyllä aina vähän sellanen tekniikka, että koskaan ei tiedä ihan tarkkaan millainen lopputulos on, mutta toisaalta se tekee tästä myös hauskaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo eipä noista kuvioista kauhean samanlaisia keskenään tullut, mutta ei väliä - kiva lopputulos kuitenkin. :) Kokeilen tätä kyllä ehdottomasti uudelleenkin!

   Poista
 2. Oi, tosi upeat! Ja vain kahdella lakalla tällaiset? Vautsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo, ei uskoisi, että tuossa on vaan kahta väriä. :) Ja niilläkin syntyi eri kynsiin tosi erilaisia värityksiä keskenään.

   Poista
 3. Hienot ovat! Vau!

  T: Tytti

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands