Flowers in a Concrete Jungle

sunnuntaina, marraskuuta 02, 2014

Tilasin jokin aika sitten The Nailista Shopista uusia lakkoja, ja otin mukaan Cirquen Concrete Junglen, koska se vaikutti täydellisen sävyiseltä harmaalta. Harmaat eivät varmaankaan ole kaikkien juttu, mutta itse tykkään kovasti erilaisista harmaan ja hopean sävyistä.

Concrete Jungle on varsin peittävä, koska se peitti jo lähes yhdellä kerroksella. Tasaisen lopputuloksen saamiseksi toinen kerros oli kuitenkin tarpeen. Minulla oli pieniä vaikeuksia tasaisuuden suhteen, mutta lopputulos oli kuitenkin hyvä. Tosin laitoin varmaan vähän liian paksut kerrokset, koska kuivuminen kesti iäisyyden. Kaiken kaikkiaan tykkäsin kyllä tästä.

I ordered some polishes from The Nailista Shop a while back, and one of them was this grey shade called Concrete Jungle from Cirque. It was almost opaque with one coat, but I probably put too thick coats because it took ages to dry completely. So to coats here - I love the simple grey shade!

Leimauslakkana käytin jälleen tämänhetkistä suosikkiani, A Englandin Excalibur Renaissancea. Se toimii kyllä älyttömän hyvin leimauksissa. Kuviot ovat Magno Nailsin XL K-laatasta. Näistä tykkäsin niin paljon, että ne pääsivät myös ensimmäiseen banneriini!

For stamping I used yet again Excalibur Renaissance from A England. It's my favorite at the moment and goes with almost everything! The images are from Magno Nails XL K image plate. You can find these nails on my banner as well! 

 Lakat / the polishes:

Base coat: Trind Nail Repair
Colour polish: Cirque Concrete Jungle
Stamping polish: A England Excalibur Renaissance
Stamping plate: Magno Nails XL K
Top coat: INM Out The Door
Mitäs tykkäsitte? Do you like greys? How about these nails? :) Thanks for reading! 

Helmi

0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands