Nopeat hiekkakynnet (#ablecaw14 week1: Something new)

keskiviikkona, marraskuuta 19, 2014

Suomen loma aiheutti suunnittelemattoman mutta ennalta-arvattavan pienen tauon blogiin kirjoittelussa, mutta nyt olen taas kotona ja valmiina iskemään blogiin uusia upeita lakkauksia ja paljon ihania kynsilakkoja, joita tuli reissusta hankittua! Koska saavuin kotiin vasta myöhään eilen ja tämä päivä meni erinäisiä työhön liittyviä asioita säätäessä, minulla on tänään kuitenkin esiteltäväni vain alkuviikon kynnet, jotka toteutin Suomessa nopeasti Mi Nailsin ostoksilla. Lähti muuten pikkuisen taas mopo käsistä siellä, en taida edes kehdata esitellä kaikkia ostoksiani kerralla... Oli tosi mukava juttutuokio taas Mirvan kanssa - suosittelen ehdottomasti piipahtamaan tuolla paikan päällä, jos liikutte Turussa päin, tai muussa tapauksessa tutustumaan nettikauppaan. Tämä kehu tulee siis vilpittömästi tyytyväiseltä maksavalta asiakkaalta, joka toivoo, että tällainen pieni uusi kynsiputiikki pysyy pystyssä ja kukoistaa jatkossakin!

I've been taking a short, unintentional (but predictable) break from the blog as I was travelling in Finland. I only got back yesterday, so for now I've only got these simple nails from earlier this week to present. I realized them with two new polishes that I bought from Mi Nails in Turku, Dance Legend Mountain Snow and OPI Alcatraz... Rocks. Both are gorgeous polishes which doesn't really show in these pictures... But during my trip I bought so many wonderful new polishes - just you wait!Näissä maailman simppeleimmissä kynsissä käytin Dance Legendin kimaltavaa valkoista Mountain Snow'ta ja OPI:n Alcatraz... Rocksia. Iskin päälle tuollaiset kuparin- ja hopeanväriset niitit, jotka myös ovat Mi Nailsista. Ne olisivat varmaan pysyneet hiekkalakan päällä ihan sellaisenaankin, mutta laitoin näihin vielä pikakuivattajan päälle, koska olin kauhean hätäinen lakkaaja ja piti juosta seuraavaan Suomen tapaamiseen. Nämä kynnet eivät muutenkaan edusta kynsien lakkaamisen suurinta taidonnäytettä huolellisuuden puolesta, mutta ne saivat kuitenkin kelvata useamman päivän ajan. Nuo niitit olivat muuten kivat, mutta noista kuparinvärisistä alkoi jo päivän jälkeen kuultaa hopeinen pohjaväri alta - ehkä tämän olisi voinut välttää, jos olisin jättänyt laittamatta pikakuivattajan päälle. Se nyt ei kuitenkaan minua suuremmin haitannut, koska olisin muutenkin lakkaukset jo vaihtanut siinä vaiheessa, jos vain olisin ehtinyt.

Jos muuten tuo OPI ei jostain syystä ole tuttu ennestään, niin varsinkaan sen sävyn osalta ei kannata uskoa näitä minun kuppaisia kuviani. Se on oikeasti todella, todella hieno sinertävän sävyinen tumma lakka - kannattaa googlailla parempia swatch-kuvia siitä! 

Tämä on ehkä pikkuisen laiskaa, mutta koska kaikki näiden kynsien komponentit olivat uusia, käytän tilaisuutta hyväkseni, ja nämä kynnet saavat edustaa #ablecaw14-haasteen ensimmäisen viikon tehtävää "Something New". Esittelen joka tapauksessa uusia ostoksiani tässä jonkin aikaa (ja tänään taisi tulla tehtyä myös tilaus MoYou Londonillekin, hupsis), joten "Something New":n kohtaloksi olisi ehkä joka tapauksessa tullut olla jokin pikkuisen tylsä lakkaus uusilla materiaaleilla... Selittelyn makua, eh? 

These nails are not the best I've done but they were good enough for some busy days. Since all the components of this manicure were new, I'm also taking the opportunity to present these nails as "Something new" for the Finnish(able) Nail Art Challenge that I'm taking part in. This theme was from week 1 - I'll get back to this weeks challenges very soon now that I'm back home! 

Iskeekö tällaiset hiekkalakat? What do you think of these textured polishes? Thanks for reading!

Helmi

2 kommenttia

  1. Kauniit lakkaukset! Mä kyllä rakastan kaikenlaisia tekstuureja yli kaiken, pitäisi hommata itsellekin vähän lisää niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sama homma - tuntuu, että tekstuureja olisi hyvä olla kokoelmassa vähintään yhtä monenlaisia sävyjä kuin muitakin lakkoja, kun niille on aina käyttöä. ;)

      Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands