#ablecaw14 week 9: Kimmellystä ja huurretta (Sparkle!)

perjantaina, marraskuuta 14, 2014
Seuraavan haastetehtävän aiheena oli Sparkle (tsekkaa aiemmat haastekynnet #ablecaw14-tunnisteen alta) eli kynsille kaivattiin kimallusta ja säkenöintiä! Tiesin heti, että haluan käyttää ehkä ihaninta hiekkalakkaani, Mavalan viimevuotista Topaz Gem -lakkaa. Se on niin upean kimaltelevainen, jäinen sininen, jossa oikeassa valossa säihkyy kaikenlaisia mahdollisia värejä! Olen aika surullinen, koska näiden kynsien myötä tuo Mavalan minipullo taitaa olla lähestulkoon tyhjä - jos tätä löytäisin uuden pullon jostain niin ostaisin kyllä heti ehkä parikin varastoon! Vinkkejä saa antaa, mistä sitä voisi saada (järkevään hintaan - ebayssa taisi olla muutama myyjä, mutta lähes 10 euron postikulut Mavalan lakasta... eeeei ehkä kuitenkaan). Kaveriksi Mavalle valitsin Dance Legendin High Voltage -nimisen hololakan New Prism -kokoelmasta. Noissa Dance Legendin holoissa on kyllä ihan mielettömän hieno lineaarinen holoefekti - tuossa ylimpänä olevassa epätarkassa kuvassa ja alla olevassa videossa se hiukan näkyy leimausten alta, mutta paremmin se tulisi tietysti oikeuksiinsa, jos sen päällä ei olisi mitään ja jos koko ajan paistaisi aurinko... Jälkimmäinen nyt ainakin on mahdottomuus marraskuussa. Tuon ylimmän aurinkokuvan nappasin itse asiassa lentokoneessa, kun ikkunasta paistoi aurinko suoraan syliini. Onneksi vieressäni ei istunut ketään, olisin muuten kyllä saanut sellaisen hullun leiman, kun alan innoissani kuvata kynsiäni siinä ja pyörittelen käsiä joka suuntaan parhaimman kimalluksen vangitsemiseksi... ;) Katso alempaa kännykällä kuvattu video, jossa yritän tätä havainnollistaa (humina taustalla on siis tosiaan lentokoneesta, hih)! 


The next challenge for the Finnish(able) Nail Art Challenge (check the label #ablecaw14 for the previous ones) for week 9 was "Sparkle". I decided right away that I wanted to use my most beautiful textured polish, Mavala's Topaz Gem. It is a frosty shade of blue which sparkles in all the colors in the right light. I'm really sad that my bottle of this is almost empty - I would buy more right away if I knew where! If you know where I could get a new bottle of Topaz Gem with a reasonable price (and postage), please tell me! 

I paired Topaz Gem with Dance Legend High Voltage, which is a wonderful holographic polish. I managed to snap some photos which show some of the holographic effect in the airplane with direct sunlight from the window on my nails, but normally the effect is better without any decorations and in direct sunlight. I'm glad there was no one sitting next to me on the plane - otherwise I would've certainly been thought to be crazy when I was photographing my nails from all the possible angles... Here is a little video where I'm trying to show the sparkling of the nails (on the airplane)!


High Voltage ei ole tismalleen saman sävyinen kuin Topaz Gem, joten sävyjen tasoittamiseksi leimasin kynsille Magno Nailsin XL C -laatasta spiraalikuvion milläpä muulla kuin A Englandin Excalibur Renaissancella. Minua hiukan houkutti ajatus lumihiutaleiden leimailusta, mutta en nyt ihan talvikynsiä näistä sentään halunnut tehdä, joten lumihiutaleita luvassa joskus myöhemmin. Vasta kuvista huomasin, että tuo leima ei olekaan ihan kokonaisena päässyt kynsille asti kaikissa kynsissä, mutta ei anneta sen nyt haitata. Kauniit kynnet näistä mielestäni tuli ja upeasti ne myös säkenöivät, vaikka aurinkoa ei nyt suuremmin olekaan tarjolla.

Stamping is from Magno Nails XL C plate and done with A England Excalibur Renaissance. I'm very happy with this manicure and the icy sparkle is perfect for this season!Lakat / the polishes: 

Base coat: Essie First Base
Color 1: Mavala Topaz Gem
Color 2: Dance Legend High Voltage
Stamping color: A England Excalibur Renaissance
Stamping from: Magno Nails XL C plate
Top coat: INM Out the DoorMikä on sinun kaunein tekstuurilakkasi? What's your most beautiful textured polish? Thanks for reading! 

Helmi

6 kommenttia

 1. Kauniit! Jossain muistan nähneeni laajan valikoiman Mavaloita, ilmaisilla postikuluilla... Pitää metsästää tuo sivu sulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hei olisipa ihan huippua, jos löytäisit sen sivun niin saisin uuden pullon tätä :)

   Poista
  2. Oho, unohdin melkein tulla kertomaan, että tajusin kyseessä olleen Blusher -verkkokauppa, mutta pikaisella vilkaisulla Topaz Gemiä ei sieltä löytynyt :/ Löysin kuitenkin kyseisen lakan Tohmajärven apteekin (mielenkiintoinen paikka ostaa kynsilakkoja :D) verkkokaupasta, mutta tuollakin taisi olla korkeat postarit. Heitän kuitenkin linkin, jos joskus satut vaikka käymään Tohmajärvellä, voit sitten noutaa sieltä :) http://www.tohmajarvenapteekki.fi/mavala-minicolor-kynsilakka-topaz-p-2863.html

   Poista
  3. Oi, kiitos paljon! Ei varmaan kyllä ihan heti tule Tohmajärvellä käytyä, mutta täytyypä pitää mielessä! :)

   Poista
 2. Kaunis lakkaus ja mahtavaa, että oot saanu vangittua sen myös auringonvalossa! Täällä ei ainakaan oo aurinkoa näkyny sitten... en edes muista koska. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo kyllä se auringonpaisteen löytämisen tosiaan vaati sen pilvien päälle nousun, eli ei ihan helppoa... :D Mitäpä sitä ei kynsikuvien takia tekisi (esim. ottaisi riskiä siitä, että lentokoneen henkilökunta pitää hulluna) ;)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands