Simple matte nails - I love!

torstaina, marraskuuta 13, 2014



Olen tällä hetkellä niin ihastunut mattalakkoihin, että haluaisin vaan ostella niitä lisää - siitä huolimatta, että ne eivät ole kaikkein pysyvimpiä tai käytännöllisimpiä lakkoja ja jopa rajoittavat koristelua, kun päällyslakkaa ei voi laittaa. Erillisten mattalakkojen hankkiminen on hiukan kyseenalaista myös siksi, että mattapäällyslakalla voi muuttaa minkä tahansa lakan mattalakaksi. Tänään esittelen teille kuitenkin jälleen yhden ihanan mattalakan Zoyalta. Tämän violetin ihanuuden nimi on Savita, ja se kuuluu Zoyan Matte Velvet -kokoelmaan.



Savita on todella kaunis lakka, jolle annan anteeksi sen, ettei se ole aina maailman helpoin levittää tasaisesti. Lakan pinta alkaa kuivua mattaiseksi niin nopeasti, että siistin lopputuloksen saamiseksi kannattaa suosia ohuita ja nopeita kerroksia. En nyt pysty muistamaan, laitoinko näihin kaksi vai kolme kerrosta, mutta kahdella huolellisella kerroksella kyllä pärjää. Muuten näistä kynsistä ei ole kummempaa kommentoitavaa - leimat ovat Magno Nailsilta hankitusta pienestä laatasta ja tuttuun tapaan leimattu A Englandin Excalibur Renaissancella, jonka jätin kynsille ihan sellaisenaan ilman päällyslakkaa. Näiden lakkausten ei ollut tarkoituskaan kestää kovin kauaa (tiesin, että joudun lakkaamaan kynnet uudelleen seuraavana päivänä), mutta yllätyin iloisesti siitä, että yli vuorokauden jälkeenkään näkyvissä ei ollut juuri ollenkaan kulumaa. Leimauksessa sattui yksi pieni virhe, mutta en sitä jaksanut korjata, kun näytti ihan hyvältä noinkin - kuka huomaa? :)

I'm very into matte polishes at the moment even though they are not always the most practical choice. Here is another gorgeous Matte Velvet polish from Zoya - it's called Savita. It is a wonderful, cold shade of purple which doesn't really require any decorations. I just put simple stamps with A England Excalibur Renaissance and left it at that. I was positively surprised that even without top coat these nails looked pretty much the same the next day - so no chipping or other problems! I wasn't planning on this manicure to be very long lasting, because I knew I had to redo my nails the next day anyway. I was really happy with the result - simple, yet elegant! 


Olen muuten tällä hetkellä matkalla kotikaupunkiini Turkuun ja tarkoitus on reissun aikana suunnata myös Mi Nailsiin kynsilakkaostoksille. Varsinkin muutama Dance Legendin lakka minulla olisi ostoslistalla, mutta voipa olla, että jotain muutakin tarttuu mukaan... Onpa hauskaa (ja vähän vaarallista kukkarolle), että Turussa on nyt näin huippu kynsilakkaputiikki, jossa on aivan pakko piipahtaa Turussa käydessä! Tosin Suomen kynsilakkaostokset eivät kyllä ehdi olla edes matkan ensimmäiset - taisin pikkaisen innostua lentokentällä, jossa oli yhtäkkiä tarjouksessa aivan upeita Butter Londonin lakkoja, hups... En oikeastaan edes tiedä, minkä hintaisia kyseiset lakat normaalisti ovat, koska nämä ovat ensimmäiseni, mutta en voinut vastustaa kiusausta, kun sävyt olivat niin hienoja ja olen näistä kuullut paljon positiivista... Eivät ne varmaan ainakaan normaalihintaista kalliimpia olleet lentokentällä tarjouksessa! ;) Esittelen ostokseni myöhemmin paremmalla ajalla.

I'm currently travelling to Finland to visit my home town Turku. I'm very excited to see my family and friends but also to go to this little nail polish and nail supplies shop called Mi Nails. They have a very good stock of interesting polishes and it is a must stop for a polish enthusiast like me. Though I have to confess that I already bought some polishes during this trip - from the airport of course! They had some gorgeous Butter London polishes on sale in the Munich airport and I just had to buy some to try them... I'll show them to you later on. 

Tällaiset hyvinkin simppelit ja tyylikkäät kynnet olivat kovasti omaan makuuni ja tällaisia on varmaan tulossa uudestaankin - mitäs te tykkäsite? Kuka bongaa pienen mokan leimauksissa? So what did you think of these simple nails? 


2 kommenttia

  1. Oi, kauniit lakat! Ylemmässä kuvassa näyttäisi, että etusormen leima olisi toisinpäin kuin muissa, mutta en todellakaan olisi huomannut ellet olisi sanonut, sillä keskityin vain ihastelemaan, kuinka täydellisesti saitkaan leimat ehjinä kynsille :D Tää leimaus ei tosiaan oo mun juttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näistä tykkäsin kovasti itsekin. :) Siis itse asiassa se on tuo pikkusormen leima, joka on väärin päin, mutta ihan hyvältä se näytti niin en jaksanut korjata. Leimailu on jostain syystä mulle aika luontevaa, mikä on vähän yllättävääkin, koska muissa koristeluissa en aina oikein loista. Mut onneksi edes tää useimmiten onnistuu :D

      Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands