Lakkaihastuksia Butter Londonilta

torstaina, marraskuuta 20, 2014Kuten aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin, Suomeen matkustaessani en voinut vastustaa Münchenin lentokentältä löytynyttä laaria, joka sisälsi toinen toistaan upeampia Butter Londonin lakkoja - alennuksessa! Mukaan tarttui kolme toinen toistaan upeampaa lakkaa. Kotona ihmettelin kyllä, miten olinkin onnistunut ostamaan niin epätyypillisiä ja suorastaan omistuisia sävyjä minulle - näistä ei nimittäin mikään edusta minun tyypillisintä kynsilakkamakuani. Taisin siis onnistua tehtävässäni ostaa siitä laarista vain sellaisia lakkoja, joiden kaltaisia minulla ei todellakaan ole kokoelmassani ennestään!

Butter London ei ollut minulle entuudestaan tuttu merkki, mutta näiden lakkojen swatchaamisen jälkeen käsitykseni on kyllä varsin positiivinen. Nämä levittyivät kuin unelma juuri tasan sinne, minne pitikin, eivätkä raidoittuneet tai kaljuuntuneet (the Black Knight pikkuisen kaljuuntui, siitä lisää erikseen). Ja kaikki kolme sävyä ovat aivan uniikkeja ja erikoisia! Swatchasin siis nämä innostuksissani, tässä tulos (kuvia on paljon - pahoittelen, jos latautuminen kestää!).

I bought some Butter London nail polishes from my trip to Finland, and I just wanted to share the swatches with you because they are gorgeous! Not my typical shades at all, but very special and unique in my collection. The formula and quality in all these polishes was amazing - couldn't be happier! Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Knackered, joka on hyvin vaihteleva violetin-sinivihertävä duochrome. Pullossa se näyttää enemmän sinivihreältä, mutta kynsillä hailakka violetti dominoi. Kuvia ottaessa kuitenkin vihreä tuntui tallentuvan paremmin, ja meinasin jo tuskastua. Nyt taas koneelta katsoessa kyllä se livenä näkynyt violettikin sieltä näkyy. Lisäksi lakassa on hologlitteriä, joka säihkyy todella upeasti. Tämä oli pikkuisen läpikuultavaa, joten jatkossa laitan jonkin peittävämmän lakan alle - esim. jokin tummempi lakkakin voisi olla hieno! Näissä kuvissa on neljä kerrosta yksinään. Minulle tulee tästä mieleen jotenkin avaruus, vaikka eipä siellä taida tuolta näyttää - mutta jonkinlainen epämääräinen mielikuva kuitenkin. Todella hieno!


Knackered is a purple/green duochrome - it looks more green and blue in the bottle and then purple on the nails. It was really hard to photograph because on photos it looked again more green. It was a bit sheer, so I had to use four coats for these. This could be cool layered over a darker polish too, might try that next time! 


Tässä vielä pimeässä ja keinovalossa esiin upeasti tullut kimallus:


Seuraavana esittelen The Black Knightin, josta en oikein ole ihan varma, mitä mieltä olen. Se on läheltä kaunis, mutta kaukaa näyttää lähinnä mustalta - mutta sellaiselta vähän sotkuiselta mustalta. Taisin myös esittelypostauksessani kertoa, etten pidä monivärisistä glittereistä... Tämä ei kuitenkaan ole ehkä ihan sitä, mitä sillä tarkoitin. ;) Pinta jää pikkuisen epätasaiseksi, mutta mikään tekstuuri tämä ei kuitenkaan ole. Päällyslakka teki tälle hyvää myös ulkonäön puolesta!

Tämä olisi peittänyt kahdella kerroksella, mutta peukalossa se jostain syystä kaljuuntui tosi pahasti. Koska jouduin laittamaan peukaloon kolmannen kerroksen, vedin sen saman tien muihinkin kynsiin. Tosi hieno lakka, mutta en tiedä, onko tämä sitten jo liian kaukana omasta tyylistäni? Jännästi tämäkin näyttää pullossa tosi punaiselta, mutta kynsillä jää mustaksi. Tämän tosin tiesin jo ostaessani, koska googlailin swatch-kuvia yrittäessäni päättää, mitä valitsen... :)


Next one is The Black Knight, a black glitter bomb with red and blue. This was very beautiful but not my style exactly. The problem is that it is gorgeous up and close but looks merely black and a bit messy from further away. I used three coats, because my thumb needed a third coat and I thought I might as well add it to others as well. Other fingers would have been fine with two coats. Maybe I'll try this next time with some decorations, might do it good! 


Viimeisempänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä (vaikka siitä epäloogisesti onkin vähiten kuvia): Wallis! Tämä oli kyllä näistä suosikkini - aivan upea kultaan taittava oliivinvihreä. Ja levittyi tämäkin kuin unelma. Näissä on kaksi kerrosta. Juuri äskettäin ihailin tätä Sigin blogissa, ja nyt minulla on se itsellänikin. Voi onnea :) Näitä olisi voinut vain tuijotella ihan tällaisinaan, ilman koristeita - niin hieno Wallis on!


Last but not least: Wallis! This is my favorite of the three, it is absolutely gorgeous olive green shifting to gold. It was soooo easy to spread and the formula is just perfect. I used two coats here. 


No niin, huh, olipas kuvia. Jaksoiko joku kahlata tänne asti? :) Mikään swatch-blogi tästä ei ole tulossa, mutta hauska esitellä uusia ihanuuksia joskus tällaisessakin muodossa. :) Kokeilin Knackeredin ja The Black Nightin päälle hiukan leimauksia ennen poistoa, ja esittelen nämä sitten joskus aikanaan. Mikä oli oma suosikkisi näistä? 

Woah, that was a lot of pictures - did anyone get this far? What was your favorite of the three? Thanks for reading!

Helmi

0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands