Foggy feathers

torstaina, marraskuuta 06, 2014



Tänään esittelen teille sumuisia sulkia, niin kuin tuon otsikon voisi vapaasti suomentaa. Otsikointi ei ole taida olla ihan paras puoleni... Näissä kynsissä kokeilussani oli ensi kertaa Formula X -merkin vaaleanharmaa lakka Extraordinary, jonka ostin vähän aikaa sitten Sephorasta. Olen siinä onnellisessa tilanteessa, että asun tällä hetkellä kaupungissa, jossa on Sephora - kosmetiikan hamstraamisen ja lompakon kannalta se ei tietenkään ole kovin onnellinen asia, mutta kyllähän siellä ihana on silloin tällöin piipahtaa... 

Formula X on Sephoran oma kynsilakkalinja, jonka lakkojen pitäisi mainosten mukaan olla laadultaan teknisesti parhaita mahdollisia. Mallistoon kuuluu myös "systeemi", johon kuuluu puhdistusaine, aluslakka ja päällyslakka. Itse en ole tätä koko järjestelmää kokeillut, mutta Extraordinary päätyi ostoskoriin, koska se oli tavattoman kaunis hyvin vaalea harmaa, jollainen minulta - suurelta harmaan rakastajalta - toistaiseksi puuttui. Extraordinary kuuluu merkin mallistoon nimeltä "The New Neutrals", ja se taittaa sävyltään tietyssä valossa selvästi siniseen. 

Olin hiukan skeptinen Extraordinaryn suhteen, koska se on niin vaalea sävy - en siis odottanut siltä mitään huippulaatua suurista lupauksista huolimatta. Extraordinary kuitenkin ylitti odotukset levittymällä kauniisti ja tasaisesti ja peittämällä kynnet helposti kahdella kerroksella ilman raidoittumista. Todella hyvä tulos mielestäni! Kuvassa sävy on aika hyvä, joskin se on livenä vielä hiukan vaaleampi. Jälkimmäisessä kuvassa nimettömässä näkyy vertailun vuoksi Essien siniharmaa Truth or Flare, joka ei myöskään mielestäni ole ollenkaan noin tumma. Formula X:n lakkapulloissa on tuollainen iso päälliskorkki, jonka alla on lakkauksessa ihan hyvin toimiva pienempi korkki.



Today I was testing Extraordinary, a polish from Formula X:s "The New Neutrals" line. I was positively surprised with the quality of this polish: it was easy to apply and it was completely opaque in two coats. The color is a bit lighter than in these pictures - it was quite hard to capture. You can here see it next to Essie's Truth or Flare which in my opinion is lighter too in real life. Extraordinary also looks bluish in certain light. 



Koristeiksi tein hienovaraisen liukuvärjäyksen Extraordinarylla ja Truth or Flarella. Hämmentävää kyllä vaalea Extraordinary toimi liukuvärjäyksessä paremmin tummemman Truth of Flaren päällä. Pigmenttiä siis riittää. Liukuvärjäyksen päälle vielä höyhendecalit ja OPIn mattalakka, ja näin syntyivätkin lemppareimmat hempeilykynteni pitkään aikaan! Nämä olisivat saaneet olla kynsilläni pidempäänkin, mutta kotityöt koituivat niiden kohtaloksi... Se alkoi viattomasta lohkeamasta ja päätyi lopulta täydelliseen tuhoon käytettyäni asetonia yhden liimatahran puhdistamiseen (joo, kyllä ei ollut fiksuin veto kynsien kannalta, se). 



I made a soft gradient with Extraordinary and Truth or Flare. To my surprise, the lighter Extraordinary worked better in the gradient than the darker Truth or Flare, which was much more sheer. I added feather water decals and a matte top coat from OPI and was very happy with my nails. Aren't they just cute? I liked these nails a lot, but household chores killed them and sadly I had to take them away faster than I would have liked, sniff...


Lakat / polishes: 

Base coat: Essie First Base
Color 1: Formula X Extraordinary
Color 2: Essie Truth or Flare
Feather water Decals: From Mi Nails, forgot to check the brand and threw the covers away 
Top coat: Seche Vite, OPI Matte Top Coat

Ovatko Formula X:n lakat teille entuudestaan tuttuja? Have you tried polishes from Formula X? Thanks for reading!

Helmi




0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands