#ablecaw14 week 8: Tape 'em - vaikeuksien kautta voittoon

sunnuntaina, marraskuuta 09, 2014Tuskaisten vaiheiden jälkeen minulla on kunnia esitellä teille tänään The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014:n kahdeksannen viikon toiset haastekynnet teemalla Tape 'em. Tässä koristelutekniikassa ei sinänsä ollut mitään erityisen vaikeaa ja valitsemani lakat ja kynsivinyylinikin toimivat ihan hyvin. Jostain syystä minulla oli kuitenkin epäonnea matkassani koko päivän.

Valitsin manikyyriin OPI:n 4 in the Morningin, joka on musta satiinilakka Gwen Stefanin kokoelmasta, ja sen kaveriksi Essien ihanan (kesäisen) fuksian Watermelonin. Näillä oli tarkoitus tehdä kynsiin mustapinkit raidat kynsivinyylejä käyttämällä - simppeliä ja kaunista, ei mitään ihmeellistä. Ajatus oli siis hyvä, mutta toteutuksessa meni jostain syystä kaikki pieleen. Tarkoitukseni oli jotenkin leikkiä tuon OPI:n lakan satiinipinnalla, mutta sehän ei sitten onnistunutkaan. 

This was a rocky road indeed but I'm finally presenting you my second manicure from The Finnish(able) Nail Art Challenge AW14 week 8: Tape 'em. I chose to use OPI:s 4 in the Morning, which is a black satin matte polish from OPI Gwen Stefani Collection. I paired it with Essie's Watermelon, a vibrant fuchsia, and started to make stripes with nail vinyls. Everything was supposed to be fine but for some reason EVERYTHING went wrong - I guess I was just being a bit too carefree yesterday when making this manicure.


(Ainakin) seuraavat asiat menivät pieleen: laitoin kynsivinyylit mustan päälle ilman pikakuivattajaa, joten vinyylit repivät mustan irti, vaikka se oli kuivaa; Watermelon ei peittänytkään tarpeeksi mustan päällä, joten oli pakko ottaa käyttöön kolmas lakka (Nails inc.:in Sloane Square); tein epähuomiossa pinkin päälle kolme raitaa neljän sijasta ja päällyslakka vielä levitti mustat raidat (koska laitoin sitä liikaa); laitoin liikaa mustaa lakkaa ja se levisi joka puolelle vinyylejä poistaessa; sottasin kynnen lakan/pikakuivattajan ollessa vielä märkää (tapahtui ainakin kolme kertaa). Kaiken kaikkiaan jouduin tekemään päivän aikana uusiksi kaikki kynnet ainakin kerran, ja kun minulla ei ollut missään vaiheessa aikaa tehdä kynsiä kerralla valmiiksi, onnistuin myös jotenkin saamaan päivän aikana pieniä lohkeamia ja kulumia valmiiksi tulleisiin kynsiin!

Kaiken tämän jälkeen lopputulos on minulle oikein mieluinen, mutta en todellakaan jaksanut alkaa koristella samalla tavalla enää toista kättä (niin, siis edellä mainitut ongelmat tosiaankin koskivat YHDEN käden lakkauksia), vaan otin mahdollisimman nopeasti kuvat valmiista kädestä. Tällä tuurilla olisin onnistunut tuhoamaan kaiken valmiin tästä kädestä, jos olisin yrittänyt tehdä toiselle kädelle jotain... :D Watermelon ei sitten kuvissa halunnutkaan näyttää yhtään oikean väriseltä vaan lähinnä kirkkaan punaiselta, joten jouduin säätämään väritasapainoa kuvissa runsaasti.


I had so much trouble with these nails (smeared stripes, had to change one polish, too few stripes on one nail, nail vinyls took away some of the base coat etc...) that when I got them ready I just took some pictures right away and didn't bother to decorate the other hand's nails at all... I really liked the result, but I was just too exhausted after all the redone nails! :D I realized only after starting this manicure that the colors are very "Gwen Stefani collection" - that wasn't really my intention but of course the collection's shades go well together, so... I only own the black satin from that collection so I didn't realize the connection right away. Tajusin vasta näiden lakkojen kynsillä ollessa, että nämä voisivat melkein kaikkikin olla OPI:n Gwen Stefani -kokoelman lakkoja tai fiilis on ainakin sama (Hey Baby, In True Stefani Fashion??). Omistan itse kyseisestä kokoelmasta vain 4 In The Morningin, joten tämä yhteys kokoelmaan tuli mieleen vasta tuota glitteriä kynsille laittaessa. Sitten pitikin käydä tarkistamassa, että oliko siinä kokoelmassa joku hopeinen glitter myös. Ja olihan siellä! :) Toki nämä ovat kauniisti yhteen sopivia sävyjä, eli siinä mielessä ei ehkä mikään maailman suurin sattuma (ehkäpä jopa jotain alitajuista johdatusta?). Tuo Nails inc.:in Sloane Square on muuten tosi kaunis glitter - se on purkin mukaan 3D-glitteriä ja kynnellä se on niin runsas, että menisi kyllä ihan tekstuurista. Ja se säkenöi niin upeasti! 

Kynsivinyylit tilasin jonkun suomalaisen bloggarin suosituksesta (en kuollaksenikaan muista varmaksi, kuka se oli, mutta kiitos joka tapauksessa) täältä: http://nailvinyls.com. Voin lämpimästi suositella kauppaa, vinyylit lähtivät nopeasti postiin ja tulivat tavallisen kirjeen hinnalla noin kymmenessä päivässä (tosin siis Luxemburgiin, ei Suomeen). Ja ne siis myös toimivat oikein hyvin, kaikki näihin kynsiin liittyvä sähläys johtui käyttäjästä. ;)

I ordered the nail vinyls I used here by recommendation from another Finnish blogger from here http://nailvinyls.com, and I can warmly recommend the store. My order was shipped very quickly and it arrived to me in Luxembourg in 10 days. The shipping was very inexpensive too and the vinyls worked well - the troubles I had here had nothing to do with these vinyls and everything to do with me! Lakat / the polishes

Base coat: Trind Nail Repair
Color 1: OPI 4 In the Morning
Color 2: Essie Watermelon
Color 3: Nails inc. Sloane Square 
Top coat: Seche Vite

Mitäs tykkäsitte tästä väriyhdistelmästä? Näillähän voisi oikeastaan lähteä vaikka pikkujouluihin (jos siis olisin jaksanut koristella toisenkin käden, hehee)! :) Onko teillä Gwen Stefanin kokoelman lakkoja vakkarikäytössä? 

What did you think of this color combination? Do you have any favorite polishes from the Gwen Stefani Collection? Thanks for reading! 

Helmi

2 kommenttia

  1. Tosi nätit ovat! Tiedän niiiin tuon tunteen, kun kaikki menee pieleen. Tänäkin aamuna olisi tehnyt mieli ottaa vain lakkaamattomista kynsistä kuvat ja photoshopata niihin jotkut uskomattomat taiteilut, kun otti niin paljon päähän kun mikään ei meinannut onnistua :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Nena Sofia! Joo, joskus ei tuu vaan mistään mitään, se on niin turhauttavaa... Tosin eilen ei ollut muutenkaan ihan mun päivä - kun yritin vastata sun eiliseen kommenttiin, jouduin senkin kirjoittamaan kolme kertaa, kun netti kaatui jostain syystä pari kertaa :D

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands