The Polishing Touch esittäytyy

keskiviikkona, lokakuuta 29, 2014

Kun pitkään pinnan alla kytenyt ja sittemmin liekkeihin roihahtanut kynsilakkainnostus saavuttaa mittasuhteet, joissa kynsilakkojen määrä kasvaa eksponentiaalisesti, seurattuja kynsiblogeja ja houkuttelevia nettikauppoja on kymmeniä eikä kynsitaiteen esitteleminen yllättävänkin ymmärtäväiselle aviomiehelle enää riitä, on seuraava luonnollinen askel oman kynsiblogin perustaminen. Tervetuloa mukaan!

En ole maailman paras, kärsivällisin tai huolellisin kynsien lakkaaja. Tämä yhdistettynä perfektionistin luonteeseeni aiheuttaa välillä hampaiden kiristelyä ja tuskastumista. Yrityksen ja erehdyksen kautta voittoon! En myöskään ole erityisen luova - tavoitteeni ei siis ole yrittääkään tuoda Suomen kynsiblogiskeneen jotain uutta tai mullistavaa, vaan ennen kaikkea purkaa omaa innostustani samanhenkiselle yleisölle.

Kynsilakkakokoelmani on toistaiseksi maltillinen, mutta se kasvaa pelottavaa vauhtia. Kokoelmassani on tällä hetkellä eniten vihreän ja sinisen sävyjä, mutta jostain kumman syystä himoitsen niitä silti edelleen eniten... Jossain vaiheessa pitäisi osata lopettaa uusien lakkojen haaliminen, mutta vielä on niin kovin paljon sellaista, mitä minulla ei vielä lainkaan ole! Huuh.Tällä hetkellä tykkään erityisesti turkoosista ja mintunvihreästä, tekstuurilakoista, mattapinnasta, leimaamisesta, shimmerlakoista ja harmaan eri sävyistä.

En toisaalta niinkään innostu maaliroiskelakkauksesta, monivärisistä glittereistä, ruskeasta, crackle-lakoista, tikku- ja karvaglitteristä tai tekstuurin päälle leimaamisesta.

Koska olen mielipiteineni ailahtelevainen, olen aika varma siitä, että ainakin jokin "en tykkää" -listan asioista pääsee vielä listalta pois. Ehkä takki kääntyy jo piankin, ja voin palata tähän ensimmäiseen postaukseeni ja iloisesti todeta olleeni väärässä.Kuvituksena esittäytymisen lomassa on muutamia tämänhetkisiä suosikkejani: sinisen ja vihreän maailmasta uudet suosikit Dance Legendin Poison, Picture Polishin Cosmos ja Picture Polishin Lagoon sekä vanh(emm)at luottolakat Essien Fashion Playground ja ikivanha L'oréalin Jet-Set nro 220, joka on edelleen hyvässä iskussa. Tämänhetkiset punaiset suosikkini näette viimeisessä kuvassa: Essien Bordeaux, OPIn I'm Not Really A Waitress ja Zoyan ihana tekstuuri Chyna. 

Kun esittäytyminen on näin hoidettu, seuraavassa postauksessa päästäänkin sitten jo asiaan. Valokeilaan pääsee tämänhetkisen kokoelmani ehkä kaunein lakka: Picture Polishin Cosmos. 

0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands