Ruusuja ja kultaa - A England Briar Rose

perjantaina, lokakuuta 31, 2014

Tänään valitsin kynsilleni A Englandin Briar Rosen, koska se on kauniin syksyinen ja hiukan synkeä punainen. Sen sävy on ihanan viileä, marjapuuromainen ja utuinen synkkä roosa, joka on heikossa valaistuksessa paljon syvemmän sävyinen kuin päivänvalossa. Briar Rosen koostumus on UPEA, se peittää yhdellä kerroksella ja levittyy tasaisesti juuri sinne, minne pitääkin.

Here is A England's Briar Rose - a beautiful red shade with dark rose undertones. The formula is just perfect - it applies smoothly and evenly and it doesn't smear. I'm very impressed with the formula and opacity in A England polishes - I only have two of them (this one and Excalibur Renaissance), but I'm definitely getting more!


Koristelun osalta päädyin taas leimamaan, tällä kertaa tosin vain keskisormet ja nimettömät. Leimauslakkana käytin ikivanhaa Sephoran lakkaa Crazy About Candies. Vuosien varrella lakka on paksuuntunut, mutta se toimii edelleen oikein hyvin leimauslakkana. Kuvio on kukkakuvio Magno Nailsin XL C -laatasta. Leiman päälle sommittelin tikulla muutaman pisteen Maybellinen Color Show Brocades -sarjan Rosy Rosettes -lakalla. Näistä oli tarkoitus tulla syksyiset kynnet, mutta lopputulos taitaa olla sittenkin aika jouluinen, vai mitä mieltä olette? Kullan ja tummanpunaisen yhdistelmän kanssa tämän ei sinänsä tietenkään olisi pitänyt olla suurikaan yllätys... Stamping again - this time with Sephora's old shade Crazy About Candies. The formula on this one is very thick after all the years, but it works fine for stamping. The image is from Magno Nails XL C plate. On top of the stamp I put some small dots with Maybelline's Rosy Rosettes. The result is a bit more Christmassy than I intended, but no matter. Lakat / the polishes

Base coat: Essie First Base
Main colour: A England Briar Rose
Stamping polish: Sephora Crazy About Candies
Dots with: Maybelline Rosy Rosettes
Top Coat: INM Out The Door

What do you think about these nails? Do you own any polishes from A England? Thanks for reading!

Helmi


0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands