Öinen tähtitaivas - Picture Polish Cosmos

torstaina, lokakuuta 30, 2014


Picture Polishin Cosmos on aivan älyttömän kaunis lakka. Sen ihanuutta on todella vaikea vangita kuviin, mutta uskokaa kun sanon, että se kimmeltää kuin öinen tähtitaivas kauneimmillaan. Nimensä mukaisesti Cosmos vie katsojansa avaruuteen.

Picture Polish Cosmos is a wonderful, beautiful polish. I can't stop staring at the depth of the colour - it's like a gorgeous starry sky. The formula was great and very easy to apply and the polish didn't stain the cuticles at all. 

Tässä kuvassa on pelkkä Cosmos ilman koristeluja keinovalossa. Sävy on upean syvä, vaikkakaan kuva ei näytä läheskään koko totuutta. Cosmos oli helppo lakattava, levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella.


Cosmoksen päälle leimasin MagnoNailsin XL K-laatasta tuollaista tähtimäistä kuviota A Englandin Excalibur Renaissancella. Olisi pitänyt tajuta lopettaa siihen, mutta laitoin keskisormiin vielä OPIn Pirouette My Whistleä ylimääräisiksi "tähdiksi". Lopputuloksessa oli jotain pikkuisen liikaa makuuni (yksinkertainen on kaunista!). Kivat näistä silti tuli!

I stamped a starry image from MagnoNails XL K plate with A England Excalibur Renaissance on the nails and added some glitter (OPI Pirouette My Whistle) to the middle fingers. I could have left the glitter out but the result is nice anyway!
Lakat /  The polishes :

Aluslakka / base coat: Essie First Base
Pääväri / main polish: Picture Polish Cosmos
Leimauslakka / stamping polish: A England Excalibur Renaissance
Glitter keskisormissa / Glitter on middle fingers: OPI Pirouette My Whistle
Päällyslakka / top coat: INM Out The Door


Mitäs tykkäsitte? Miellyttääkö tällainen tähtitaivaslakka?

What do you think? Do you like this kind of polish? Thank you for reading! 

Helmi

0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands