Kukkia isille - a tribute to my father

sunnuntaina, marraskuuta 09, 2014



Tarkoitukseni ei ollut julkaista tänään kahta postausta, mutta koska haluan julkaista nämä kynnet vielä tänään, tässä siis päivän toinen manikyyri (tosin ainoa tänään toteutettu)! Isänpäivän ja oman isäni kunniaksi halusin tehdä kynnet käyttäen lapsuudestani tuttua koristelutekniikkaa, ja tässä on lopputulos. Vasemmalla kädellä pilkutetut kukat tosin näyttävät viisivuotiaan tekeleiltä, mutta tällä kertaa ajatus on tärkein! :)

Isäni on muutoinkin kaikin puolin mahtava, mutta erityisen huippu hän on lasten kanssa. Lähes 20 vuotta sitten, kun olimme sisarusteni kanssa pieniä, isälläni oli tapana usein lakata minun ja siskoni kynsiä. Kynsille tuli siis pohja, johon isäni taiteili hammastikulla värikkäitä kukkia. Isäni matkusteli tuolloin(kin) usein työnsä takia, ja maailmalta Sephorasta tarttui aina mukaan mitä villeimmän värisiä pikkukynsilakkoja kukkamateriaaliksi. Isäni kynsilakkakokoelma oli aika vaikuttava! Muistan, että isäni tekemät kynnet olivat aina niiiin hienoja! Mökillä niistä pääsivät nauttimaan myös serkkumme, ja lakattiinpa joskus myös veljeni kynsiä. Isäni kyllä kannatti tässä suhteessa sukupuolten tasa-arvoa, ja veljenikin olisi varmasti saanut kyntensä lakattua aina halutessaan. ;)

Today we are celebrating Father's day in Finland, and I wanted to publish this manicure even though this means that this is already my second post today. With these nails I want to pay tribute to my Father, who used to paint my nails and my sister's nails all the time when we were young. He used to buy colorful polishes from Sephora whenever he traveled abroad for his work. Then he would paint little flowers to our nails using toothpicks - they were sooooo cool in our opinion! Also our cousins got manicures sometimes - and even my brother, whenever he wanted. :) 



Näissä kynsissä pohjalla on uusi lakka, Essien Fiji, joka on tuollainen hyvin vaalea vaaleanpunainen. Se oli koostumukseltaan ihan ok, ja peitti kolmella kerroksella. Fijin päälle "taiteilin" pilkkutikulla kukkia käyttäen Dance Legendin New Prism -kokoelman Optical Illusionia, OPI:n Brazil-kokoelman pikkuista hiekkalakkaa Samba-dy Loves Purplea ja A Englandin Excalibur Renaissancea. Kukkien tekemisen jälkeen kynnet tuntuivat edelleen kaipaavan jotain (kynsilakanpoistoainetta? eh eh), joten lisäsin koko komeuden päälle Essien Pure Pearlfectionia. Lopputulos on sarjassamme "ei edes kaukaa nätti", mutta kuten alussa totesinkin, näiden kynsien julkaisussa on ihan muu arvonsa. Voin kyllä todeta, että isäni tekemät kynnet olivat ainakin muistojeni mukaan hienompia kuin nämä! :D

As a base for the flowers I used Essie Fiji, which is a very pale, almost white pink. I made the flowers using a dotting tool and for them I used Dance Legend's Optical Illusion, OPI's Samba-dy Loves Purple and A England's Excalibur Renaissance. On top of everything I added Essie's Pure Pearlfection to bring some sparkle! The flowers didn't really turn out like I wanted but it doesn't matter - these nails I wanted to publish anyway! 



Lakat / the polishes

Base coat: Essie First Base
Base color: Essie Fiji
Color 2: Dance Legend Optical Illusion
Color 3: OPI Samba-dy Loves Purple
Color 4: A England Excalibur Renaissance
Top coat: Essie Pure Pearlfection, Seche Vite



Näillä kynsillä haluan toivottaa kaikille hyvää isänpäivän iltaa! Kiitos isi kynsilakkainnostuksen sytyttämisestä jo lapsena ja kaikesta muustakin, olet paras! <3

With these nails I want to wish Happy Father's Day to all! Thanks Daddy for everything! <3 And thank you for reading! 

Helmi

2 kommenttia

  1. Aivan ihana tarina, uskomatonta, miten ihanasti isäsi on kynsi-innostuksesi taustavaikuttajana! Ja on nämä kynnet kyllä nätit, pikkukukkia ei meinaan ole helppoa taiteilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Kyllä tosiaan kynsilakkainnostus on alun perin ihan sieltä peräisin, vaikka sen jälkeen menikin kauan, ennen kuin kynsi-innostus taas leimahti uudelleen tässä mittakaavassa :)

      Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands