Yllättävää pastellirakkautta

sunnuntaina, maaliskuuta 29, 2015


On sunnuntai-iltapäivä, ja aika julkaista #ablecs15-haasteen seitsemännen viikon toiset haastekynnet, joissa tehtävänä oli käyttää pastelleja. Useissa seuraamissani blogeissa bloggarit tuskastelivat pastellin määritelmän kanssa tai totesivat, ettei heillä ollut varsinaisia pastelleja lakkakokoelmassaan. Hämmästyksekseni huomasin, että nämä asiat eivät todellakaan olleet minulle ongelma - hämmästys tämä oli siksi, että pastellit ovat syvällä epämukavuusalueellani pukeutumisessa ja muutoinkin, mintunvihreää lukuun ottamatta. On siis jopa hieman yllättävää, että kynsillä pidän pastelleista kovasti, ja pastellisävyisiä lakkojakin minulle on kertynyt jonkin verran.

Olin alun perin suunnitellut tekeväni pastellikynnet hyvin samaan tyyliin kuin Katjamaria tässä haasteessa - erisävyisiä pastelleja värillisellä kynsiteipillä omiksi lokeroikseen eroteltuna. Tämän tyylisiä kynsiä löytyy Instagramista ja Pinterestistä runsaasti inspiraatiota varten. Hopeanvärinen koristeluteippikin on postissa matkalla luokseni, mutta se ei valitetavasti ehtinyt perille ennen viikonloppua, joten suunnitelmaa piti muuttaa.

Onnekseni päädyin tämän viikonlopun tikutusprojektini myötä (siitä lisää ehkä myöhemmin) tikuttamaan Essencen Pastels-kokoelman lakan Sweet at First Sight, joka osoittautui ihanaksi satiinipintaiseksi vaaleanpunaiseksi. Ostin tuon lakan Saksassa käydessäni hetken mielijohteesta, ja ehdin jo vähän ihmetelläkin mielijohdettani, koska vaaleanpunaisia lakkoja minulle on jo kertynyt enemmän kuin ehkä vaaleanpunaisen käyttötiheys itselläni vaatisi. En siis vielä ollut ehtinyt Sweet at First Sightia kokeilla, ja riemastukseni oli suuri, kun se osoittautuikin satiinipintaiseksi. Aivan ihana! Ainoa huono puoli tässä iloisessa yllätyksessä on, että nyt houkuttaisi hankkia kyseisestä kokoelmasta pari muutakin lakkaa. Fani esitteli juuri koko kokoelman blogissaan, jos kiinnostaa tsekata! Itseäni houkuttaisivat erityisesti baby blue Bubble Bath ja mintunvihreä So Lucky.


Toiseksi pastellilakaksi valitsin samaten uuden lakan, Zoyan haaleankeltaisen Jacquelinen. Jacqueline on myös erittäin outo valinta minulle, sillä vierastan keltaista melkoisesti eikä se yleensä sovi minulle. Tämä on häkellyttävästi kuitenkin jo neljäs (!!!!!) keltainen lakka kokoelmassani. Yksi niistä tosin on tullut OPIn Brazil-minisetin mukana ja yksi on halpisminilakka, joka on ostettu yhden tietyn lakkauksen koristeluja varten, mutta kuitenkin... 

Jacqueline näyttää omaa ihonsävyäni vasten lähes nudelta, mutta sopi hyvin tähän hempeään lakkaukseen. Jacquelinen päälle leimasin kiehkurakuvion tämän hetken ehdottomasta lempparilaatastani MoYou Londonin Sailor -sarjan laatasta nro 06. Leimauslakkana käytin China Glazen Emotionia. Halusin säilyttää Essencen satiinisuuden, joten mattasin myös aksenttikynnet ja hempeän suloinen lakkaus oli valmis. Tykkäsin!Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Trind Nail Repair
Colours: Essence Sweet at First Sight (pink satin), Zoya Jacqueline (yellow)
Stamping polish: China Glaze Emotion
Stamping plate: MoYou London Sailor nr 06
Top coat: OPI Matte Top coat

-----

These are my pastel nails for the seventh week of the #ablecs15 challenge. I had originally a different idea but the silver nail art tape I had ordered did not arrive on time so I had to come up with something else. Luckily I had two new pastel shades in my collection: a pink Essence Sweet at First Sight and a yellow Zoya Jacqueline which I got to try on my nails!

I had not realised that Sweet at First Sight has a satin finish, but this was a very pleasant surprise! It's so pretty! The only problem is that I now want some other polishes from Essence's Pastels collection as well... I wanted to keep the beautiful satin finish so I ended up adding a matte top coat on my accent nails as well. They are stamped with an image of my new favorite plate - MoYou London Sailor nr 06 - and China Glaze Emotion. These turned out very cute but I liked them a lot!

(edit) P.s. Nyt on blogissa uusi ulkoasu - miltä näyttää? :)

6 kommenttia

 1. Ensinnäkin, oi vautsi tämä ulkoasu! Ihan huippu, tykkään hirveästi! :) Ja nämä kynnetkin on todella kauniit <3

  Jännä juttu muuten tuo keltaisten lakkojen hiipiminen kokoelmiin, itsekään en voi sanoa keltaisista kynsilakoista pitäväni ja silti niitä on nyt jo kolme ja välillä huomaan hamuilevani niitä pelottavan usein nettikaupoista yms. Ehkä salaa tykkäänkin niistä, ainakin kynsillä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Nena Sofia! :) Ehkä keltaiset tosiaan jotenkin salaa miellyttävät, en tiedä!? Outoa. Kiva kuulla, että tykkäät ulkoasusta - tällä mennään nyt ainakin kokeiluluontoisesti ja katsotaan, muuttuko mieli! :)

   Poista
 2. Nää on ihanat! Oi että mää tykkään! <3
  Hah, mullakaan ei oo ku muutama keltainen. Outoa. :D
  Ps: Uusi ulkoasu näyttää tosi hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katarooma! En tiedä, ymmärsinkö sut väärin, mut mun kokoelmassa neljä keltaista on siis VALTAVA määrä siihen nähden, miten paljon katson tarvitsevani sitä - sitä siis tarkoitin :D Ja kiitos paljon myös ulkoasun kommentoinnista - kiva, että tykkäät!

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands