St. Patrick's Day's manicure - only a couple of days late ;)

torstaina, maaliskuuta 19, 2015


Kyllä nyt täytyy sanoa, että työelämä vaikeuttaa tällä hetkellä kovasti harrastamistani – bloggaaminen kun ei omassa prioriteettilistassani ole kuitenkaan korkeammalla kuin esim. nukkuminen (vaikka joskus siltäkin on tuntunut, kun olen iltamyöhään viimeistellyt kuvia ja tekstejä…). Kiirettä siis on pitänyt, ja tästä syystä blogi pysyykin varmaan hetken tällaisena suppeampana ja tylsempänä versiona – jos nyt edes jotain sisältöä tänne kuitenkin saisin silloin tällöin tuotettua, niin hyvä olisi.

Tässä näin pari päivää myöhässä (Instagramissa olin jopa oikeana päivänä!) esittelen St. Patrick’s Dayn kunniaksi tekemäni vihreä-valkoiset kynnet. St. Patrick's Dayta juhlittiin 17.3. eli tiistaina. Tilasin taannoin Etsysta kokeiluun siirtokuvia, ja jostain hetkellisestä innostuksesta nappasin mukaan tuollaiset St. Patrick’s Dayn decalit. Kun vielä kokeilemattomien lakkojen laatikossa piileskelin OPIn pirteä vihreä My Gecko Does Tricks, oli tietysti ihan selvää, että Pyhän Patrickin päivän kynnet on tehtävä!


Kiire oli kynsiä lakkaillessakin, joten pidin homman hyvin simppelinä. Kaksi kynttä saivat päälleen hyvin käyttäytynyttä Geckoa ja loput luotto-helmiäisvalkoistani eli Kester Blackin Snowdropia. Molempia lakkoja käytin kolme kerrosta. Tuo Kester Black on muuten kaikin puolin kiva lakka, mutta kuivuu ehkä pikkuisen hitaasti – siispä aina sen kanssa lakkaillessani joudun lakkaamaan useamman kynnen uudestaan, kun ehdin suhria kynnet ennen lakan kuivumista. Niin myös tällä kertaa.


 Decaleista minulla ei lopulta ole muuta positiivista sanottavaa kuin että ne ovat nätit/kivat, joten en viitsi turhaan mainostaa, mistä hankin ne. Jostain syystä ne eivät oikein millään halunneet asettua kynnelle nätisti, vaan meinasivat ryppyyntyä – lopulta lähes joka kynnellä decalin reuna erottuu ja sen alle jäi ilmakuplia (??). Tämä siis ennen päällyslakkaa, eikä päällyslakka paljon auttanut asiaa. Ei hyvä… :( Minulla on samalta valmistajalta tilattuja muitakin decaleita, joiden toivon toimivan pikkuisen paremmin. Yhdet jo testaamani kukkadecalit ainakin toimivat ihan kelvollisesti.


 Minulla ei ole Irlantiin mitään kytköksiä enkä muutoinkaan juhlinut tämän kummemmin St. Patrick’s Dayta. St. Patrick’s Day on kuitenkin minulle sillä tavalla erityinen, että harrastan huilunsoittoa ja tykkään kovasti irkkumusiikista, ja nuoruudessani (hah!) osallistuin vähintään kuunteluoppilaana muutaman kerran St. Patrick’s Dayn jameihin Suomessa. Siksi edelleen tulee muistettua, milloin St. Patrick’s Day on – tällä kertaa siis myös kynsikoristeluiden kera! 

Teitkö itse teemakynsiä St. Patrick’s Daylle? :) Keep calm and good luck!

Kynsilläni / on my nails:

Base coat: Essie First Base
Colours: Kester Black Snowdrop (pearly white), OPI My Gecko Does Tricks (green)
Top coat: Sally Hansen Insta-Dri Top Coat

----

I’ve still been super busy these past few days and I’m afraid the blog has not been my top priority lately (over sleeping, for example…) – sorry about that! I will always try to update something, even though it might be a bit slower than usual for a while. These themed nails are only a couple days late from the occasion – namely, my nails for St. Patrick’s Day that was, in fact, on Tuesday. I don’t have any particular links with Ireland but I like the culture (especially the music!) and in my youth (hah!) I’ve participated in some St. Patrick’s Days jams by playing flute - or more like by just listening and enjoying the atmosphere. This year I only “celebrated” by painting my nails, since I had happened to order St. Patrick’s Days water decals recently and I still had not tried my new green OPI My Gecko Does Tricks. I wanted to keep the nails simple and suitable for work, so I paired the green with the pearly white Kester Black Snowdrop. Both polishes required three coats. The decals were not very good, and there were some bubbles under them in the end – not cool! But they still were kind of cute. 

Did you celebrate St. Patrick’s Day by painting your nails or otherwise? :) Thanks for reading - keep calm and good luck!

Helmi

4 kommenttia

 1. Hienot lakkaukset! Harmi, etteivät siirtokuvat oikein totelleet :/ Mutta itse en tosiaan St. Patrick's Daylle lakkauksia tehnyt, tuntuu, että suomalaisissakin juhlapäivissä on välillä vähän liikaa hommaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! Nämä olivat aika pirteät. Juu, totta se on, että juhlapäiviä riittää kyllä Suomessakin!

   Poista
 2. Nää on kyllä tosi hienot ja ihanan keväiset värit, tykkään kovasti! Teemakynnet jäi tekemättä kun ei sitä juurikaan täällä noteerata. Keep calm and good luck to you too!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nailOxtail! Eipä tämä sellainen päivä kyllä ole, että itsekään aina tulisi teemakynsiä tehtyä, mutta tällä kertaa ainakin! :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands