Sky, check!

tiistaina, maaliskuuta 03, 2015Heipä hei taas! Kiireinen viime viikko on ohitse, mutta vaikutukset tuntuvat edelleen, enkä ole vieläkään päässyt täysin normaaliin rytmiin. Vähitellen... Kynsiä on varastossa monia ja ideoita päässä valtavasti, joten toivottavasti pääsen nyt pian toteuttamaan itseäni blogiinkin niin kuin haluaisin. :)Mietin pitkään näiden kynsien julkaisua, koska ne eivät lopulta olleet niin mieleeni vaan vähän tylsät. Koska niissä ei kuitenkaan ollut mitään varsinaista vikaa, niin tässä ne nyt ovat. Pohjalle lakkasin Picture Polishin kauniin, hyvin vaaleansinisen Skyn. Päälle halusin kokeilla ruutukuviota MoYou Londonin Hipster-sarjan laatasta nr 05. En oikein tiedä, mitä päässäni liikkui, kun hankin tuon laatan, koska en ikinä saa pitkiä suoria viivoja suoriksi leimatessa. Se ei tosiaan onnistunut oikein näissäkään, mutta muistaakseni Konadin tavallisella stamperilla sain sentään tällaisen kuvion aikaiseksi. Leimauslakkana käytin Konadin vihreää. Näistä kynsistä ei taida tällä kertaa olla enempää sanottavaa. Ulkona paistaa aurinko ja tuntuu siltä, että kevät saattaisi vihdoin saapua! Ihanaa, se on todella tervetullut. :)

Kynsilläni / on my nails

Aluslakka / base coat: Trind Nail Repair
Pohjaväri / base colour: Picture Polish Sky
Leimauslakka / stamping polish: Konad Green
Leimauslaatta / stamping plate: MoYou London Hipster Collection nr. 05
Päällyslakka / top coat: Poshe Super-fast drying top coat

Onko muillakin ongelmia suorien viivojen leimaamisessa vai olenko ainoa, jolla ne meinaavat mennä ihan miten sattuu? :) 

-------

I still haven't been able to catch up completely after my crazy last week, but I hope everything will be back to normal soon - I have many manicures to show you and so many new ideas! I wasn't sure if I wanted to publish these nails since they were lacking something - they're just a bit meh... But there's nothing wrong with them per se so here they are. For these nails I tried the beautiful baby blue Sky from Picture Polish. I wanted to use a chequered stamping image from MoYou London Hipster Collection (plate nr 05). I don't know what I was thinking when I ordered that plate - I never get lines like these straight when stamping! For stamping I used Konad stamper and Konad green stamping polish - what do you think of the result? :)

4 kommenttia

 1. Eka ajatus näistä kynsistä oli WAU! Musta nää on täydelliset! Ja ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos paljon! Kannatti siis julkaista nämä, vaikka omaan silmään niistä puuttui jotain. Kiitos piristävästä kommentista :)

   Poista
 2. Samat kun Katarooma tossa yläällä, ihan huippuhienot ja tosiaan keväinen sävy ja ihana kun siellä jossain paistaa aurinko :) Leimaukset on minusta ihan pööfekt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sullekin ilahduttavasta kommentista! :) Kiva, jos leimat näyttää hyviltä, kun niissä oli kyllä haastetta! Aurinkoa sais kyllä tulla vaan lisää ja lisää, siihen ei kyllästy.

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands