Tekstuuria

sunnuntaina, maaliskuuta 15, 2015

Aktiivinen viikonloppu ei ole antanut paljon mahdollisuuksia bloggailuun, mutta sitäkin enemmän mahdollisuuksia elämästä nauttimiseen - hyvä suhde siis! :) Näin sunnuntai-iltana ajattelin pitää asian varsin lyhyenä ja jakaa pikaisesti kynsikuvat #ablecs15-haasteen 5. viikon toisista kynsistä. 


Eipä näistä kynsistä sen enempää olisi sanottavaakaan - teemana oli "tekstuuri", joten sitä piti kynsille saada. Halusin pitää kynnet yksinkertaisina ja kevyinä, ja valitsin tekstuureiksi Dance Legendin hopeisen Argentumin ja valkoisen Mountain Snow'n. Niiden päälle leimasin MoYou Londonin The Pro -sarjan laatasta nr 02 tuollaista ristikkokuviota. Itsenikin sitä on vaikea uskoa, mutta nimettömän valkoisen Mountain Snow'n päällä on myös leima A Englandin Excalibur Renaissancella - se vaan ei oikein erotu millään lailla eikä erottunut todellisuudessakaan. 


Nämä olivat arkielämässä oikein kivat kynnet, mutta kuvissa eivät kovin kummoiset. Tämä kokeilu ei myöskään muuttanut käsitystäni siitä, että tekstuurin päälle leimailu ei toimi mitenkään erityisen hyvin. Toki tuossa nimettömän aksenttikynnessä ongelma oli ennemmin erottuvuus, mutta keskisormesta sen näkee hyvin: tekstuurin päällä leimat eivät vain näytä niin selkeiltä tai tarkkarajaisilta kuin toivoisin. 


Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Essie First Base
Colours: Dance Legend Argentum (silver texture), Dance Legend Mountain Snow (white texture)
Stamping polishes: A England Excalibur Renaissance (silver), Konad White 
Stamping plate: MoYou London The Pro nr 02

Mitä mieltä itse olet tekstuurin päälle leimaamisesta - toimiiko vaiko eikö? :)

-----
I've had a nice weekend with a lot to do. Not so much time for blogging but a lot of time for living - not bad! I don't have that much to say about these nails - they are my interpretation of the 5th week of the #ablecs15 challenge theme "Textured". Two textured polishes from Dance Legend - silver Argentum and white Mountain Snow and stamps from MoYou London The Pro Collection plate nr 02. I stamped my ring finger with A England Excalibur Renaissance, but the stamp is basically invisible... But it's there, believe me! I'm not the biggest fan of stamping over textured polishes, and these nails did not really change my opinion. Well, these were nice in real life anyway! Thanks for reading, 

Helmi

0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands