Joulukynsillä kilpailemassa

tiistaina, joulukuuta 16, 2014Osallistuin viime viikolla Kynsille-blogin järjestämään jouluaiheiseen kynsilakkakilpailuun näillä kynsillä. Kilpailun aiheena oli "Joulun taikaa". Kilpailukynsiin minulla oli vähän liikaakin ideoita, joista lopulta toteutukseen päätyi puna-vihreä lakkaus kultaisella glitterillä. Toteutuksessa ei kaikki mennyt ihan putkeen ja kuvatkin ovat jokseenkin epäonnistuneita ja väärän värisiä, mutta pääsin kuin pääsinkin kuitenkin kynsilläni mukaan kilpaan. Kaikki kilpailukynnet voi katsoa täältä, ja suosikkikynsiään voi äänestää lähettämällä kynsien numeron, nimensä ja osoitteensa osoitteeseen kynsille (at) luukku.com. Äänestäjien kesken arvotaan myös pieni palkinto. Itse kilpailen numerolla 6 - käykäähän äänestämässä omia suosikkikynsiänne! Äänestysaika päättyy huomenna 17.12.2014 klo 12. 

I sent these nails last week to a Christmas nail art competition by the blog Kynsille and was selected to the final. I had almost too many ideas for Christmas nails but I chose these red and green nails with golden glitter. You can see all the participants here and vote by sending a number to the address kynsille (at) luukku.com - my number is 6. If you live in Finland, you can also win a surprise prize for voting! The competition ends tomorrow at noon.

Kynsissä käytetyt lakat ovat OPI:n I'm Not Really A Waitress, Zoyan vihreä mattalakka Veruschka ja Maybellinen 220 Knitted Gold, joka on hiukan ruusukultaan taittava kultainen glitter viime vuodelta. Tuo Veruschka on täydellinen joulunvihreä, vaikka sen ihana mattaisuus (ks. esim. tässä postauksessani) ei pääsekään oikeuksiinsa näissä kynsissä, joissa käytin päällyslakkaa. Etusormen ja nimettömän rajan tein kynsivinyyleillä ja töpöttelin alta paljastuvan paljaan kynnen päälle glitterin. Muihin kynsiin tein vanupuikolla glitterliu'un, joka ei onnistunutkaan ihan niin hyvin kuin olisin toivonut, koska tuo Maybellinen glitter on oikeastaan aika peittävä. Jostain syystä kaikissa kuvissa keskisormessa näyttäisi olevan keskellä aukko glitterissä, vaikka näin ei oikeasti ollut - valo vain osuu siihen jotenkin väärin. Samoin värit ovat hiukan pielessä, esim. OPI ei ole ollenkaan noin tumma viininpunainen - mutta ei anneta sen tällä kertaa häiritä. :)

For these nails I used OPI I'm Not Really A Waitress, Zoya Veruschka and Maybelline 220 Knitted Gold. The green Veruschka is actually a Matte Velvet polish (check it in this post), but it is such a lovely Christmassy shade that I decided to use it in these nails anyway even though I knew I would be using a top coat. I used nail vinyls to separate the color on two fingers and made a glitter gradient to other nails. Knitted Gold wasn't really perfect for this because is quite thick and opaque (even after using a thinner...). These weren't quite as pretty as I would have wanted but they were ok - and Christmassy anyway! :) Kylläpä muuten huomaa talven saapuneen, kun kaikki kynteni meinaavat nyt katkeilla samanaikaisesti. Olen joutunut paikkaamaan melko pahan repeämän molemmista peukalon kynsistä, ja lyhentämään muita kynsiä aika rutkasti lohkeamien takia. Niisk, no kai ne tästä taas joskus paranevat... Lisäksi tavallisesti kynteni eivät värjäydy hurjemmistakaan väreistä, mutta nyt tuo aikaisemmin aivan hyvin käyttäytynyt I'm Not Really A Waitress jätti kauniit punaiset tahrat melkein kaikkiin kynsiin. Mur... 

Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Trind Nail Repair
Color 1 (red): OPI I'm Not Really A Waitress
Color 2 (green): Zoya Veruschka
Glitter: Maybelline 220 Knitted Gold
Top Coat: INM Out the Door, Konad Top Coat

Muistakaahan käydä äänestämässä ja osallistumassa arvontaan Kynsille-blogissa! 

Thanks for reading, 

Helmi

4 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands