Helpot pikkujoulukynnet

torstaina, joulukuuta 04, 2014


Kun pikkujoulukausi vielä hetken jatkuu ennen joulunaikaan rauhoittumista, ajattelin jakaa vinkin nopeisiin ja helppoihin pikkujoulukynsiin,jotka kuitenkin ovat myös näyttävät. Luxemburgissa ei ole samanlaista pikkujoulutraditiota kuin Suomessa, eikä itselläni siis olekaan juuri pikkujouluja tänä vuonna. Se ei kuitenkaan estänyt minua lakkaamasta viime lauantaina ystävän luo kyläilyyn kynsiä pikkujouluteeman mukaisesti! Nämä värit kyllä sopivat erinomaisesti myös itse joulun kynsiin - voi hyvinkin olla, että jotain tämän tyylistä taiteilen kynsilleni myös jouluna. 

It's still the season for pre-Christmas parties in Finland, and I thought I would share this fast and easy Christmassy manicure. It doesn't take long to make and always looks good! I don't have any pre-Christmas parties this year, but I painted my nails in the spirit nevertheless when I visited my friend last weekend. Tällaisesta koristelutyylistä on nopeasti tullut pelastajani sellaisina hetkinä, kun aikaa lakkauksille ja koristeluille ei vain ole juuri ollenkaan. Viime lauantainakin minulla taisi olla aikaa vaatteiden vaihtoon, meikin freesaamiseen ja kynsien lakkaamiseen (aluslakka jo aiemmin valmiina) noin puolisen tuntia... Kynsille valitsin kaksi jouluista tekstuuria, Zoyan Chynan ja OPI:n Honey Ryderin. Tykkään kovasti tekstuureista, mutta ihan "paljaaksi" en niitä halunnut jättää, joten laitoin kahden eri värisen tekstuurin päälle vastaavan väriset niitit. Ne näyttävät kuvassa väärän värisiltä - oikeasti värit olivat paljon lähempänä noita kynsilakkojen värejä (viininpunainen ja kulta), vaikka eivät ihan täydellisen samat olleetkaan.

Ainoa ongelma tekstuurien kanssa kiireessä lakatessa on, että kun päälle ei tule pikakuivattajaa, lakkaukset on helppo saada sotkettua. Näin kävi myös minulle, mutta sain tilanteen pelastettua vielä ennen lähtöä ja lopputulos oli kyläilyyn riittävän hyvä. Epätasainen pinta kun mahdollistaa sen, että pienen rytyn tai reiän saa aika helposti joko paineltua tasaiseksi tai paikattua pienellä lakkamäärällä vain reiän kohdalle (*vinkvink*) ja lopputulos voi olla ihan siisti, toisin kuin tavallisessa kynsilakassa. Niitit kiinnitin osan painamalla märän lakan päälle ja osan kynsiliimalla - jälkiviisaasti voin todeta, että kaikki olisi pitänyt kiinnittää kynsiliimalla, koska eivät ne märkään lakkaan painetut kovin kauan paikoillaan pysyneet.

This kind of manicure has quickly become my go to-manicure at moments when I just don't have time to do anything more complicated. I paired two classy textured polishes, Zoya Chyna and OPI Honey Ryder, with studs on corresponding colors. Some of the studs I just put directly onto the wet polish but they didn't last very long - I should have used nail glue with all of them. The colors of the studs did not photograph correctly - in reality they were much closer to the polishes than what it seems here. The only problem with textured polishes when you're in a rush is that since they don't require a (fast-drying) top coat, it's almost too easy to smear them before they're completely try. That happened to me as well, but I managed to save the situation before running out of the door and had a nice evening! 


Kynsilläni / on my nails: 

Base coat: Essie First Base
Colors: Zoya Chyna (red), OPI Honey Ryder (gold) 
Studs: bought from Mi Nails 

Helppoa ja juhlavaa! Mitäs tykkäsitte? Mikä on oma luottokoristelutyylisi kiireessä? Simple yet festive! What did you think of this manicure? Thanks for reading! 

Helmi

0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands