#ablecaw14: All I Want For Christmas (viimeiset joulukynnet?)

lauantaina, joulukuuta 27, 2014

Joulu alkaa olla ohitse, mutta minulla on vielä julkaistavana (ainakin) yhdet joulukynnet! Nämä kynnet saavat edustaa The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014:n 15. viikon teemoista jälkimmäistä "All I Want For Christmas". Tänä vuonna joulutoivelistalla oli ennen kaikkea mukavaa joulutunnelmaa perheen kanssa, ja sitä myös sain! Nämä kynnet edustavat tuota teemaa hyvin myös siksi, että ne saivat olla kynsilläni rauhassa monta päivää, kun en jaksanut jouluhengailun ohessa jatkuvasti lakata kynsiä. Aika samanlaiset nämä ovat kuin edellisetkin julkaisemani kynnet, mutta ei anneta sen häiritä. 

The Christmas is (soon) over but I still have at least one Christmas manicure to share. These nails represent the second theme for 15. week of the Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014, All I Want For Christmas. My wish this year was to mainly find a nice Christmas spirit and spend time with my family - and it happened! I haven't really wanted to spend my time doing my nails, so these nails represent that well too because I had them for several days around Christmas. 
Olen edelleen joululomalla Suomessa, joten en käytä tähänkään postaukseen nyt enempää aikaa, kun ei näistä kynsistä sen kummempaa kommentoitavaa olisikaan. Käytin kynsille jälleen kahta eri tekstuuria - punaista Zoyan Chynaa ja kultaista OPIn Honey Ryderia. Etusormessa on A Englandin Perceval ja keskisormessa Lumenen kultainen Kultaa taivaalla (Golden Sky), joka ei ole oikeasti ihan noin keltainen, kuin kuvasta voisi päätellä. Leimaukseen valitsin tähtiä MoYou Londonin Festive-laatasta nro 18, ja jatkoin tähtiteemaa tähtiniiteillä. Tähtiniitit olen saanut The Nailista Shopista tilauksen mukana. 

I'm still spending my Christmas holiday in Finland, so I won't spend much more time with the blog now, especially since I don't have that much to say about these nails anyway. I used again two different textured polishes, Zoya Chyna and OPI Honey Ryder. The other two polishes are red A England Perceval and Lumene Golden Sky - Kultaa taivaalla. The stamps are from the plate nr 18 of MoYou London Festice Collection and I completed the starry theme with little golden stars I got with my order from the Nailista Shop. Kynsilläni / on my nails:

Base coat: Essie First Base
Textured polishes: Zoya Chyna (red), OPI Honey Ryder (gold)
Other polishes (also for stamping): A England Perceval (red), Lumene Golden Sky - Kultaa taivalla (gold)
Stamping plate: MoYou London Festive Collection nr 18
Top coat: Poshe Fast-drying Top Coat

Kohta siirrytään joulukynsistä eteenpäin, lupaan! Oliko kiva joulu? :)

Did you have a nice Chrismas? Thanks for reading!

Helmi

2 kommenttia

  1. Oi että, tosi kauniit kynnet! :) Mä olen jouluilemassa nyt Virossa, ja tosi mukavaa on tähän asti ollut, toivottavasti myös sulla siellä Suomessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia! Vähän viivähti kommenttiin vastaaminen, mutta oli kyllä tosi kiva joululoma. Kiva, että sullakin oli mukava loma! :)

      Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands