Viimeinen jouluvillapaita

lauantaina, joulukuuta 31, 2016

Tätä kirjoittaessa kuluvat vuoden 2016 viimeiset tunnit. Vuosi on mennyt nopeasti ja siihen on mahtunut paljon kaikenlaista. Blogin puolella vuosi on ollut osittain aika passiivinenkin, mutta voin kuitenkin iloita siitä, että en ole kiireistä huolimatta "joutunut" kokonaan lopettamaan blogia. Balanssi on tässä suhteessa tärkeä, ja tulen varmasti jatkossakin bloggaamaan juuri sen verran kuin tuntuu hyvältä. Uuden vuoden lupaukseni olkoon (edelleen) pitää blogi mukavana ja stressittömänä harrastuksena!


Vuoden viimeisen päivän kunniaksi on aika saada blogiin vielä joulun viimeiset (villapaita)kynnet. Kuten aiemmin arvelinkin, ei jouluna ollut liiemmin aikaa eikä innostusta kynsien lakkailulle, kuvaamiselle tai bloggaamiselle. Sen sijaan joulu kului joulukuun kiireistä toipuessa, perheen seurasta nauttiessa ja odottajalle sopivia jouluherkkuja nauttieessa. Pieni joululoma on mennyt nopeasti ja tullut tarpeeseen - huomenna sitten uudella energialla uuteen vuoteen! 


Jonkinlaisena uuden vuoden perinteenä voisi melkein jo pitää sitä, että kynteni ovat näiden kuvien ottamisen jälkeen järjestäen napsuneet poikki ja ovat nyt lyhyet ja surkeat nysät. Ihan tuoreita kynsiä ei siis liene luvassa blogissa hetkeen, mutta onneksi jotain on varastossa. Ja sitten jossain vaiheessa, stressittä, tulee blogiin myös niitä nysäkynsiä. :)

Ihanaa ja mahtavaa uutta vuotta 2017 kaikille! 

Kynsilläni / on my nails: 

Kiko - Perfect Star Gel Nail Lacquer 02 Intuitive Red
Essie - Good As Gold (stamping polish)
OPI - Honey Ryder (gold texture)
MoYou London - Festive Collection 04 (stamping plate)

--- 

It is the last day - actually the last hour! - of year 2016. It's been a busy year which has meant slower times for the blog but I'm glad that the blog is still up and running. I intend to keep it a nice and stress free hobby in the future as well! Here are my last Christmas nails of this year - better today than tomorrow. Happy New Year everyone! 

2 kommenttia

  1. Eipä näistä kannata ottaa stressiä. Menee pian into koko hommaan. Hyvää vuotta 2017! 😊

    VastaaPoista
  2. Kauniit villiskynnet :) Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands