Joulupukin reki

torstaina, joulukuuta 22, 2016

Tummansininen ei ole aivan tyypillinen joulun väri, mutta siitä huolimatta se on jouluviikon toisten teemakynsieni pääväri. A Englandin Queen of Scots on valtavan upea, juhlava lakka, joka sopi täydellisesti näiden jouluisten kynsien pohjalle. Hassua muuten huomata, että juhlavan lakan tarpeessa tartun erittäin usein juuri A Englandiin. Alkuviikon villapaitakynsissä pohjalla oli St. George, ja upean punainen Perceval pääsee aivan varmasti kynsille vielä tässä joulun aikaan - mahdollisesti jopa ihan jouluaattona.


Vasta hankkimassani MoYou Londonin Festive-sarjan laatassa numero 30 on kivojen villapaitakuvioiden lisäksi tuollainen jatkuva kuvio joulupukin reestä ja poroista. Halusin heti kokeilla sitä, joten sitä varten kynsille piti saada talvinen tähtitaivas. Tähän tarkoitukseen Queen of Scots oli juuri oikea valinta. Tähtien tuikkeeksi töpöttelin kynsille Picture Polishin Holidayta ja muutamaan kynteen OPIn Pirouette My Whistlea. 
 

Suunnittelin alun perin kuvion leimaamista niin ikään A Englandin hopealla Excalibur Renaissancella, mutta jotain meni pieleen. En oikein muista tarkalleen, mikä oli ongelma, mutta olisiko kuvio noussut vähän huonosti leimasimeen? Aika oli kortilla, joten pidemmän tappelun sijaan vaihdoin leimauslakaksi Essien Blancin, joka toimi taas ihan mukavasti. Kuvion olisin halunnut oikeastaan pikkusormesta etusormeen päin, mutta eihän se tietenkään ollut laatalla kuin yhteen suuntaan, joten tähän oli vasemmassa kädessä tyytyminen. Oikeassa kuvio olikin sitten alun perin mallailemani suuntainen. 


Nämä olivat mielestäni kivat, vähän erilaiset joulukynnet! Mitäs tykkäätte?


Kynsilläni / on my nails: 

A England - Queen of Scots
Essie - Blanc
MoYou London Festive 30 (stamping plate)

---

Santa's sleigh! A bit different style of holiday nails. What do you think? 

6 kommenttia

 1. On kyllä sieävt ja talviset! Queen Of Scots on ihan mahtilakka, todella upea sininen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Se on kyllä upea - ihan luottolakkojani, koska vaatii lisäksi vain yhden kerroksen :)

   Poista
 2. Nämä(kin) ovat aivan ihanat!!!

  VastaaPoista
 3. Hienot! :) Mä tykkään tommosista kuvioista mitkä jatkuu kynneltä toiselle, joskus ne on vaan hirmu hankala leimata ja leimadecaleita en jaksa vääntää. :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands