Joulupitsiä

perjantaina, joulukuuta 02, 2016

Näin joulukuun alun kunniaksi blogiin sopivatkin hyvin nämä punasävyiset kynnet, jotka kylläkin tein jo syyskuun puolella. Näissä kynsissä käytin pitkälti samaa kaavaa kuin yksissä blogini kaikkien aikojen tykätyimmistä kynsistä eli näissä vaaleanpunaisissa pitsikynsissä. Kyseinen postaus on myös usein keikkunut luetuimpien listalla ja olenkin miettinyt, tullaankohan siihen edelleen esimerkiksi Facebookin Kynsikoristelut-ryhmästä, jossa noista kynsistä myös kovasti pidettiin. Syy noiden aiempien kynsien suosiolle ei kuitenkaan taida varsinaisesti olla minun lakkaustaidoissani vaan ennemmin tuossa aivan ihanassa Pueenin Lace Blossom-laatan leimauskuviossa, joka on yksi suosikkejani!


Lakkailin nämä kynnet hieman kiireessä kummitätini 50-vuotisjuhliin, joissa päälläni oli mustan mekon lisäksi punaiset kengät ja tietysti punaista huulipunaa. Ihan niiden esikuvakynsiensä tasolle nämä eivät mielestäni nousseet, vaikka valkoisen ja punaisen yhdistelmä oli kyllä sekin ihan kiva. Kiire valitettavasti vähän näkyy kynsissä pienenä sotkuisuutena. Tällä kertaa käänsin aksenttikynnen värit päinvastoin, mikä toi hieman eloa muuten aika tasaiseen lakkaukseen. 


Lakkoina käytin luottopunaistani Essien Happy Wife Happy Lifea ja Essien Blancia, ja leimauksessa vastaavasti Dashican punaista ja valkoista. Niin kiva punainen kuin tuo Happy Wife Happy Life onkin, se ei sovellu leimaamiseen ollenkaan, vaikka kynnelle lakattuna melko peittävä onkin. Onneksi Dashican punainen oli jossain määrin riittävän samansävyinen, vaikka valkoisen leiman alla Happy Wife Happy Life näyttääkin vähän tummemalta kuin se mielestäni oikeasti on.


Eipä näistäkään kynsistä taida sen enempää tarinaa riittää. Ihan kivat olivat, mutta taidanpa kokeilla tätä ihanaa ihanaa leimaa vielä jossain vaiheessa joidenkin tosi tummien värien kanssa. Hassua, miten sitä meinaa jotenkin mukamas säästellä lempparileimakuvioitaan, ettei niitä tule käytettyä "liian paljon". Ja toisaalta sitten tulee surkuteltua, ettei kivoimmillakaan leimauslaatoilla ja lakoilla tule ikään kuin "tarpeeksi" lakkailtua. Koskaan ei näköjään ole hyvä! Tunnistatteko tällaista ristiriitaisuutta itsessänne? :)


Kynsilläni / on my nails: 

Essie - Happy Wife Happy Life
Essie - Blanc
Dashica - Red
Dashica - White
Pueen Celebration Lace Blossom (stamping plate)

---

This lacy manicure has been one of the most liked in my blog's history, and in September I decided to revisit it with different colours. I guess I prefer the original pink one a bit better, but this red and white is not bad either. This time i flipped the colours on the accent nail which gives the manicure a bit more interesting look. This image from Pueen Lace Blossom stamping plate is one of my all time favourite stamping images so I'm sure I will definitely use it again! 

7 kommenttia

 1. Hienot, ihan kuin ois oikeasti pitsiä kynsillä. :) Huvittaa tuo "Happy Wife Happy Life" -kynsilakkanimi. :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan pitsikynnet on aina nätit, niihin ei kyllästy ikinä :)

  VastaaPoista
 3. Hah, jos et olisi maininnut kiireen tuomaa pientä suttuisuutta en olisi osannut katsoa lakkauksia tarpeeksi tarkasti moista edes nähdäkseni.. :D
  Mutta hyvin kauniit lakkaukset joka tapauksessa, tykkään!!

  VastaaPoista
 4. Näistä kynsistä tykkään paljon.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanat joulukynnet!!!

  VastaaPoista
 6. Tuo ristiriitaisuus kuulostaa kyllä niin tutulta! :D Mutta kynnet on kertakaikkiaan kauniit, ja sävyiltään toden totta ajankohtaan sopivat! Ihanat ♥♥

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands