Hopeanharmaata

keskiviikkona, marraskuuta 30, 2016

Edellisessä postauksessani ylistin Picture Polishin lakkoja, ja taidan tänään oikeastaan jatkaa aivan samalla linjalla. Näissäkin kynsissä nimittäin yhdistin kaksi kaunista Picture Polishin lakkaa. Sävymaailma on kyllä hieman toinen kuin viimeksi, sillä tällä kertaa ollaan kahden erilaisen harmaan sävyn äärellä. Harmaa varmaan vähän jakaa mielipiteitä, sillä monien mielestä se on kynsille turhan tylsä väri. Itse on voisi olla enempää eri mieltä, sillä tykkään harmaista kynsistä aivan valtavasti! 


Picture Polishin Winter on ihana tumma harmaa, joka on kaikin puolin minun makuuni. Viime aikoina on kyllä jostain syystä tullut käytettyä vähän enemmän värejä kuin aiempina syksyinä, ja lakkakokoelmani kauniit harmaat ovat jääneet hiukan paitsioon. Se on vähän sääli, sillä harmaa toimii aika lailla minkä kanssa vaan ja voi olla tarvittaessa hyvinkin juhlava. Tällä kertaa Winter sai kaverikseen Picture Polishin vaaleanharmaan LakoDomin.


Koristeluihin valitsin Milvin hopeiset paisley-kuvioiset siirtokuvat. Ihanat! Miksiköhän paisleylle ei muuten ole suomenkielistä vastinetta? Googlailin asiaa ja oikeastaan ainoa löytämäni vastine oli pisarakuvio. Sekään ei kuitenkaan ole millään lailla vakiintunut nimitys tälle kuviolle. Yhtä kaikki, tykkään itse kovasti paisley-kuviosta, ja näistäkin kynsistä tuli mielestäni tosi kivat. 


Kynsilläni / on my nails: 

Picture Polish - Winter
Picture Polish - LakoDom
Milv water decals


---
Picture Polish beauties again! Do you like grey nails or are they boring? I just love grey manicures!

4 kommenttia

  1. Tosi nätit kynnet! Mäkin tykkään tuosta paisley-kuviosta! :)

    VastaaPoista
  2. Kerrassaan upeat! ♥ Lakkavalinnat on osuneet ihan nappiin, näitä kelpaa tuijotella :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands