Askeleen myöhässä

torstaina, marraskuuta 03, 2016

Kuvittelin kerrankin olevani edes melkein ajan hermoilla ja postaavani syyskynnet vielä kun kaduilla näkyy edes jonkin verran värikkäitä lehtiä. No eikös eilen sitten marraskuun alun kunniaksi satanutkin kaunis ensilumi - ja yhtäkkiä talven saavuttua olenkin jälleen väärässä vuodenajassa. Noh, minkäs teet...


Näissä kynsissä pääosassa on kaikkien suosikkisyksylakka, Picture Polishin Autumn. Tai ainakin se vaikuttaa yleisesti olevan kaikkien suosikkilakka sen perusteella, mitä siitä kirjoitetaan suomalaisissa kynsiblogeissa. Lähes poikkeuksetta tämän lakan omistavat kynsihörhöt nimittäin kutsuvat sitä suosikkisyyssävykseen. Vai tunnustautuuko joku olemaan eri mieltä? Itse tykkään monenlaisista syyssävyistä, mutta en voi kiistää, etteikö Autumn olisi ehdottomasti lempparein oranssini. Ja onhan sen nyt vain kertakaikkiaan herkullinen sävy ja kaunis lakka!


Paritin Autumnin toisen Picture Polishin, ihanan nuden Cherishin kanssa. Halusin Milvin siirtokuvien alle jonkin neutraalin värilakan, ja Cherish oli siihen tarkoitukseen täydellinen. Lehtidecalit ovat samasta arkista, vaikka toisessa kuviossa onkin kurpitsoja mukana. Näillä kynsillä voinkin saman tien kuitata myös tämän vuoden Halloween-kynnet, koska sellaisiaakaan ei erikseen tänä vuonna tullut tehtyä. Decalit olen muistaakseni ostanut Cesars Shopista.


Pahoittelen hieman rakeisia kuvia. Pimeä aika on jälleen saapunut, enkä ole vieläkään saanut kuvausvalojani päivitettyä haluamalleni tasolle. No, näitä kuvia katsoessani aktivoiduin, ja nyt on uudet lamput sentään tilattuna. Tämänhetkisellä postaustahdilla menee kyllä tovi ennen kuin uusilla lampuilla kuvattuja kuvia näkyy blogissa, mutta parannusta siis on toivottavasti jossain vaiheessa luvassa.


Kynsilläni / on my nails: 

Picture Polish - Autumn
Picture Polish - Cherish
Milv water decals from Cesars shop

---

Just when I thought I was at least once posting nails from the current "season", the first snow fell down in Helsinki and suddenly it's winter. So I'm a bit late again with these autumnal nails, but who cares. This manicure features everybody's favorite autumn shade, Autumn by Picture Polish. Or at least I feel it's everybody's favorite autumn polish - do you dare to disagree?

11 kommenttia

 1. No melkein kuitenkin ajan hermolla nämä lakkaukset! Ja jos nyt vaikka vähäsen myöhässäkin, niin se on ihan ookoo kun on näin nätit lakkaukset. :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen varmaan suomen ainut kynsibloggaaja jolla ei Autumnia ole ;) mutta kivalta se näyttää! Itsekin mietin että miten se syksy noin äkkiä hurahti, nyt pitää jo tehdä pikkujoulu/joulukynsiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä oot sellainen harvinaisuus! Oletkin kyllä varmaan ainoa ;) Ihanahan se on, ei siitä mihinkään pääse, vaikka muuten en niin välitä oranssista. Jeps, joulukynnet ne sieltä seuraavaksi kolkuttaa, hurjaa :D

   Poista
 3. Lähes ajoissa kuitenkin :) Ei pieni viivästyminen haittaa, sitäpaitsi, ken tietää onko nuo lumet edes pysyviä. Kaunis lakkaus kuitenkin kaikin puolin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena Sofia! :) Toivottavasti olisivat, itse ainakin tykkään lumesta ja pikkupakkasesta paljon enemmän kuin harmaasta kelistä!

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands