Oodi Picture Polishille

maanantaina, marraskuuta 21, 2016

Jos minun pitäisi valita vain yksi lakkamerkki, jolla saisin lakata loppuelämäni, olisi valinta mitä luultavimmin Picture Polish. PP:n lakat ovat toinen toistaan kauniimpia ja todella monipuolisia - ja ennen kaikkea valtavan hyvälaatuisia. Lakkauskokemus on poikkeuksetta miellyttävä. Hinnaltaan ne ovat hiukan kalliimpia kuin monet ns. perusmerkit, mistä syystä en ole PP:n vähemmän erikoisia cremeja juurikaan itselleni hankkinut. Merkin erilaiset glitter- ja hololakat sen sijaan ovat valloittaneet sydämeni enkä osaisi enää kuvitella lakkaharrastusta ilman niitä. 


Tänään kynsilläni on kokoelmassani hieman uudempi PP:n ihanuus nimeltä Saphira. Hankin tämän luultavasti viime kesänä, ja olin hieman hämmästynyt, kun nyt sen laatikosta kaivaessani olin hieman epävarma siitä, olenko lakannut sillä yhtään kertaa aiemmin. Miten näin valtavan upea lakka olisi voinut olla laatikossani kokeilemattomana monta kuukautta? No, ehkä siitä syystä, että lakkausmielitekoni noudattelevat aika tarkoin vuodenaikoja ja päivänvalon määrää, ja Saphira nyt selvästikin sopii paremmin syksyyn kuin kesään. 


Halusin kokeilla Saphiran kanssa Mi Nailsin quatrefoil-tyylistä vinyyliä, ja tarvitsin sitä varten Saphiraa vaaleamman lakan pohjalle. Päädyin jälleen kerran yhdistämään PP:n lakan toisen PP:n kanssa, kuten useimmiten (viimeksi täällä). Tällä kertaa Saphiran kaveriksi valitsin ihanaisen Salt Waterin, joka on niin ikään viime kesän hankintoja. Ne sopivat mielestäni erinomaisesti yhteen, ja myös Mi Vinylsit toimivat jälleen kerran ongelmitta. 


Tykkäsin näistä kynsistä ihan valtavasti! Yksinkertaisen ei tarvitse olla tylsää, kuten tietysti kaikki hyvin tiedämme. :)


Kynsilläni / on my nails:

Picture Polish - Saphira
Picture Polish - Salt Water
Nail vinyls from Mi Nails

--- 

If I had to choose only one nail polish brand to use for the rest of my life, it would probably be Picture Polish. These polishes are just so beautiful and their quality is exceptional. Here again I combined two gorgeous Picture Polishes for this simple manicure. For some reason I mostly use PP polishes with other PP polishes and not other brands - I wonder why is that? I liked this simple manicure a lot - how about you?

7 kommenttia

 1. Kaunis lakkaus ja sama merkki olisi myös mun valintani, jos saisin pitää vain yhden merkin lakkoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! Täähän on kyllä toisaalta aika helppo valinta :)

   Poista
 2. Saphira on yksi kauneimpia PP lakkoja, koko lakkaus on ihan mielettömän kiva :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands