Viininpunainen viikko part II

sunnuntaina, marraskuuta 13, 2016

Hups, näin sitä vain lomaviikolla unohdin, että lupasin julkaista nämä kynnet tämän viikon puolella viininpunaisella teemaviikolla! Noh, onhan sunnuntaikin ihan hyvä päivä bloggaamiseen. Jos miniteemaviikon ensimmäinen postaus meni ohi, voit kurkata sen täältä. Ensimmäisissä teemakynsissä pääroolissa oli Essien Bordeaux, ja samanniminen lakka on parrasvaloissa myös näissä teemakynsissä. Kyseessä on tällä kertaa kuitenkin Picture Polishin Bordeaux, joka on aika erilainen kuin kaimansa mutta vähintäänkin yhtä ihana! PP:n Bordeaux'lla olen lakkaillut aiemmin muun muassa näissä kynsissä.


Näissä kauniissa viininpunaisissa lakoissa ainoana "ongelmana" on se, etten meinaa keksiä niille sopivia koristeluja, jotka päästäisivät nämä ihanat lakat kunnolla oikeuksiinsa. En halunnut esimerkiksi leimata myöskään PP:n Bordeaux'n päälle, joten tartuin kynsivinyyleihin. Käyttämäni vinyylit ovat Mi Nailsin Mi Vinylsejä, jotka edelleen ovat lempparivinyyleitäni. Ne toimivat keskimäärin paremmin kuin muut kokeilemani vinyylit, ja kuviovalikoimakin on nykyään ilahduttavan kattava.


Yhdistin Bordeaux'n toiseen Picture Polishin lakkaan, herkkään Cherishiin. Mikä siinä muuten onkin, että PP:n lakat tulee helposti paritettua keskenään? PP-kokoelmani on kyllä jo sen verran kattava, että jokaiselle sävylle löytyy luultavasti kiva vastinpari saman merkin lakoista. Ehkä saman merkin lakkojen yhdistelyyn ajaa näiden PP:n lakkojen kaunis kimmellys, jota ei sellaisenaan löydy juuri muilta lakkamerkeiltä. Ne vaan sopivat kauniisti yhteen nimenomaan keskenään.


Jätin aksenttikynsissä tarkoituksella päällimmäisen kerroksen Cherishiä hieman läpikuultavaksi, kuten se yhdellä lakkakerroksella jää, jotta alla oleva kuvio kuultaisi kuvion läpi. Lopputulos on mielestäni tosi kiva, vai mitä mieltä olette? Viininpunaisella miniteemaviikolla on luvassa vielä yhdet kynnet ensi viikon alkupuolella, stay tuned!Kynsilläni / on my nails: 

Picture Polish - Bordeaux 
Picture Polish - Cherish 
Nail vinyls - Mi Vinyls

---

It's weird how I just forgot that I promised to publish this second manicure for my bordeaux mini theme week this week - sorry! But Sunday's as good a day for blogging as any, right? This manicure also features a polish called Bordeaux - this time it's not Essie but Picture Polish. This is also such a lovely shade! It's actually so lovely that I had a hard time finding a perfect match for it for this nail art. I went with Picture Polish Cherish and nail vinyls - and I'm quite happy with the result! What do you think? 

4 kommenttia

 1. No on kyllä tosi kiva lopputulos! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanat! Todella kiva tuo moniulotteinen kuvio. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Dimavarien! Kynsivinyyleillä voi saada yllättävänkin kivoja juttuja aikaan, jos joskus jaksaa vähän käyttää mielikuvitusta :D

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands