Vihreä villapaita

maanantaina, joulukuuta 19, 2016

Nyt niitä joulukynsiä! Olen lakkaillut tässä pitkin joulukuuta jouluisia kynsiä sillä ajatuksella, että saisin blogiinkin julkaistua edes jotkut joulukynnet. Minulle kun helposti käy niin, että silloin itse joulunaikaan on niin kovasti muuta tekemistä (ja viimein myös rentoutumista!), että silloin lakatut kynnet eivät välttämättä tule edes kuvatuiksi, saati  sitten postattua blogiin ennen kuin koko joulu on auttamatta ohi. 

No, joulukuu on osoittautunut töissä järkyttävän kiireiseksi ja viimeiset viikot ovatkin menneet lähinnä päivä kerrallaan selviytymisessä. Päälle iskenyt flunssa ei ole tässä kauheasti auttanut. Vielä kolme kiireistä päivää töitä ennen joululomaa, mutta yritänpä nyt kuitenkin saada jotain sisältöä blogiinkin asti!Nämä kynnet olivat kovasti omaan mieleeni ja tuijottelinkin niitä antaumuksella pitkin päivää. Pohjalla on valtavan kaunis A Englandin St. George, jolla tulee ihan liian harvoin lakattua. Se on upea, syvä vihreä, joka sopii erinomaisesti jouluun olematta kuitenkaan niin leimallisesti joulun värinen ettei sitä voisi käyttää muutenkin. Kaikilla vähääkään vihreästä pitävillä pitäisi olla tämä lakka!Sain viimein tänä vuonna hankittua ajoissa jouluvillapaitalaatan (tai pari...) MoYou Londonilta ja olenkin käyttänyt niitä innolla. Tästä parin eri kuvion ja vihreän ja valkoisen yhdistelmästä tuli ihan valtavan kiva, vaikka itse sanonkin! Leimauslakaksi pääsi tällä kertaa Essien Blanc, jolla kuviot nousivat upeasti mutta jäivät joiltain kohdin vähän läpikuultaviksi. Se ei kuitenkaan mieluisaa kokonaisuutta haitannut! 

Jostain syystä Bloggerin kanssa vaikuttaisi nyt taas olevan ongelmia, ja kuvat näyttävät rakeisilta, vaikka olen yrittänyt ladata ne kolmessa eri muodossa ja eri kokoisina. Omalla koneellani ne näyttävät oikein hyvältä. En ehdi valitettavasti tehdä asialle nyt mitään enempää kuin toivoa, että ongelma ei jatku tulevissa postauksissa...Kynsilläni / on my nails:

A England - St. George
Essie - Blanc
MoYou London Festive Collection 04 (stamping plate)


---

I've been meaning to post several Christmas nails this year but here we are - it's already the Christmas week and these are the first ones! I've been super busy at work lately so I've pretty much just tried to get past the days. Maybe during Christmas there will finally be some time for relaxing as well! I really loved this manicure although it is quite simple. A England St. George is one of the most gorgeous green nail polishes I've ever seen - I think everyone should own it! It made a nice Christmas sweater together with Essie Blanc. I finally got some plates with Christmas sweater images this year so you'll be seeing them a lot... 


10 kommenttia

 1. Mun silmään kuvat näyttää ihan normaaleilta? Mutta tosi ihanat kynnet, tsemppiä joulustressiin ja mukavaa joulunaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi olla, ettei se ongelma nyt näykään näissä julkaistuissa kynsissä - ehkä se oli vaan siinä luonnosvaiheessa. Kiitos Taina ja mukavaa joulunaikaa myös sinulle! :) Mua ei siis itse joulu varsinaisesti stressaa vaan nämä siihen liittymättömät mutta sitä edeltävät asiat. Itse joulusta en aatellut stressata, kunhan sinne asti päästään!

   Poista
 2. Kyllä noita kelpaakin tuijotella.
  Sama ongelma bloggerin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo en ymmärrä, mikä siinä on - nyt näyttää taas jotenkin oudolta uutta postausta kirjoittaessa...

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands