Syksyiset keijukynnet

maanantaina, joulukuuta 05, 2016

Tiedättekö, kun jotkut lakat kuuluvat selvästi tiettyyn vuodenaikaan? Itselläni tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että mielessäni on joka vuodenajalle lakkoja, joilla haluan silloin lakata, eikä niinkään sitä, ettei niillä samoilla lakoilla voisi lakata muulloinkin, jos mieli tekee. Olen aika monia niin kutsumistani syksylakoista ehtinyt jo tänä syksynä käyttääkin. Omilla listoillani niitä ovat ainakin Picture Polishin Autumn sekä viininpunaiset (tämä, tämä ja tämä) ja harmaat lakat. Yksi selkeä syksylakka (blogissa julkaistusta) joukosta kuitenkin vielä puuttui, vaikka nyt ollaankin jo tukevasti siirrytty talven puolelle. Tällä kertaa kynsilläni onkin vaihteeksi vihreä syksylakka, nimittäin OPIn Green on the Runway!


Tämä OPI ei välttämättä kaikkien mielestä ole automaattisesti syksyinen, mutta itse miellän sen hyvin syksyiseksi, koska se on voimakkaasti ruskeaan taittava duochrome. Jotkut blogini lukijoista saattavat muistaakin, etten ole mikään ruskeiden kynsilakkojen ystävä. Tässä lakassa ruskea on kuitenkin ihanan maanläheinen ja syksyinen, ja tuo vihreän sävy on itsessään todella kaunis. Ruskeaa shiftausta oli aika vaikeaa saada kuviin, mutta tuossa alemmassa kuvassa sitä hiukan voi nähdä, jos tarkkaan katsoo. Tavallaan kultaisten leimauksien kanssa näitä kynsiä voisi toki pitää hieman jouluisinakin.


Näitä kynsiä lakkaillessa ratkesi myös "kadonneen" Essien Good As Goldin mysteeri. Olin jo lähestulkoon ostamassa uutta pulloa Cesarsilta, kun en vain mukamas millään löytänyt lakkalaatikostostani tuota leimaustarkoituksiin ostamaani kultaista lakkaa. Päätin kuitenkin etsiä vielä yhden kerran, ja kyllähän sen ihan omalta paikaltaan lopulta löysinkin. Väri oli vain mennyt täysin kuparinpunaiseksi, kuten tälle lakalle ominaista on, joten en tunnistanut sitä laatikossa! :D Lakka on siis ravistamisen jälkeen ihan ennallaan, mutta seisoessaan muuttuu punertavaksi. Olen tätä ihmetellyt blogissa aiemminkin (ks. alkuvaiheen värinvaihdoksen kuva pullosta täältä), joten kummaa, etten nyt tajunnut tätä ottaa huomioon. Leimakuvioksi valitsin tällä kertaa keijukaiset MoYou Londonin Fairytale 01 -laatasta.


Kynsilläni / on my nails: 

OPI - Green on the Runway
Essie - Good As Gold (stamping polish)
MoYou London - Fairytale 01 (stamping plate)

---

I feel some polishes relate to a certain season quite strongly, even though I can obviously use them whenever I like. OPI Green on the Runway feels very autumnal for me. Maybe this is because of the strong, brown duochrome effect of the polish.  I wanted to use it at least once this autumn too and this was the manicure I came up with (and yes, I know it's winter now, but it wasn't when I wore this manicure about a month ago!).

I was also happy to finally locate my Essie Good As Gold which had been "missing" for quite a while. It turned out it wasn't missing at all but had only changed colour (as can be seen here in a lesser degree) - and I didn't recognise it on the drawer! Oh well, I'm glad to have it "back" for the festive season anyway. I'm sure I'll need my golden stamping polish quite a lot this Christmas too :)

2 kommenttia

  1. Minä aina seisotan Good as goldia ja Penny talkia :D Runway on yksi mun lempi-Opeja joten tykkään tästä lakkauksesta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands