Äitiysvapaalla

torstaina, helmikuuta 02, 2017

Tervehdys pitkästä aikaa! Blogi näköjään hiljeni taas koko tammikuuksi, vaikka tarkoitukseni oli kyllä tulla tänne jotain kirjoittelemaan aikaisemminkin. Lopulta työkiireet ja väsymys taisivat viedä voiton tästä odottajasta, eikä blogille riittänyt aikaa tai energiaa. Nyt olen kuitenkin jäänyt äitiyslomalle, joten muutaman viikon ajan ennen pikkuisen saapumista saattaa blogissakin jälleen olla eloa. Sen jälkeen en mene takuuseen mistään, katsotaan sitten :)


Viime vuosi oli blogissa hyvin vaihteleva - parhaimpana kuukautena postasin blogiin peräti yhdeksät kynnet kun taas muutaman kuukauden alkuvuodesta pidin kokonaan taukoa blogista ilman yhtään postauksia. Kokonaisuudessaan laskeskelin, että kynsiä blogissa nähtiin vuoden aikana hieman yli 40:t. Lisäksi kirjoittelin omien kynsien vahvistamisesta geelilakalla kahteen otteeseen (täällä ja täällä). Kokosin tämän postauksen kuvitukseksi lempikynsiäni vuoden ajalta. Kuvanlaatu ei päätä huimaa, koska onnistuin jälleen hajottamaan yhden ulkoisen kovalevyn, jonka mukana menivät kaikki viime vuoden kynsikuvat. Tämänlaatuiset kuvat sain kaivettua blogista, joten niillä on nyt pärjättävä.


Tämän vuoden varalle minulla oli tässä tammikuussa jo uusia suunnitelmiakin, mutta saapa nähdä, miten ne ottavat tuulta alleen. Olen esimerkiksi säästänyt tammikuun ajalta loppuneita tuotteita sekä kuvannut joitain kosmetiikkaostoksiani - kiinnostaako teitä tällaiset monissa blogeissa nähdyn tapaiset postaukset loppuneista ja ostetuista tuotteista? Itse en alun perin ollut niistä juurikaan kiinnostunut, mutta viime aikoina olen lueskellut niitä oikein mielelläni.


Alimmat punaiset pitsikynnet ovat ehkäpä suosikkikynteni koko vuodelta. Täytyypä tehdä jotain tuon tyylistä pian uudestaan. Löytyikö näistä kynsistä omia suosikkejasi? Palataan toivottavasti lähiaikoina uusien kynsien kera!

3 kommenttia

 1. Yllättäen ihastelen nyt eniten noita ensimmäisen kollaasin pinkkejä kynsiä, kun on tällainen värikaipuu päällä :D ♥

  Mutta hei, onpa kiva kuulla susta taas :) Mitään stressiä ei tosin kannata ottaa, mä ainakin ymmärrän sun tilanteen vallan hyvin ja blogisi on mielessä vaikka täällä hiljaista olisikin - eli aina niitä uusia postauksia jaksaa odottaa vaikka taukoilisit. Ja hei kyllä mua ainakin kiinnostaisi kuulla sun loppuneista ja ostoksista, eetteriin vaan! ;)

  VastaaPoista
 2. Miuta kiinnostaa myös loppuneet, ostokset jne.! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä muakin kiinnostaa loppuneet ja ostokset :) mukavaa mammalomaa ja ihania viimeisiä odotushetkiä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands