Tammikuun loppuneet

keskiviikkona, helmikuuta 15, 2017

Suunnitelma toteutukseen! Kiinnostusta tuntui riittävän loppuneista ja ostetuista tuotteista lukemiseen, joten täältä pesee - ensimmäisenä loppuneet. Itselleni mielekkäämpää onkin oikeastaan listata loppuneita, koska loppuvia tuotteita tarkkailemalla tulen käyttäneeksi paremmin loppuun purkin jäämiä. Muutoin kun helposti tulee siirryttyä uuteen purkkiin, vaikka vanhaa on edelleen jäljellä. Tämä varmaan onkin ollut alun perin (osa)motivaationa myös muille bloggareille loppuneiden listauksiin? Omat loppuneiden ja ostetuiden tuotteiden listani ovat ehkä vähän tylsiä, koska niillä on aika paljon samoja tuotteita - vaan eikö olekin loogista, että kun vanha suosikkituote loppuu, täytyy ostaa uusi? 


Varsinkin tällä loppuneiden listalla on hieman yliedustettuna yksi tuotemerkki - nimittäin L'Occitane. Olen täysin rakastunut L'Occitanen tuotteisiin ja niitä löytyy kotoani PALJON. Monet luottotuotteeni tulevat nimenomaan L'Occitanelta, kuten tässä ensimmäisessä kuvassa kaksin kappalein nähtävä kasvojen puhdistukseen käyttämäni Shea-sarjan puhdistusöljy.

Jostain käsittämättömästä syystä tammikuussa loppui tätä ihmeainetta kaksi pulloa - enkä osaa mitenkään selittää tätä. En ollut edes tajunnut, että näitä oli (ilmeisesti) samaan aikaan auki kaksi, kunnes molemmat päätyivät tyhjinä loppuneisiin. Kokonaista tällaista en kyllä tammikuun aikana käyttänyt, joten en keksi tälle järkevää selitystä. Ainakin tämä mysteeri on yksi osoitus siitä, miten sumussa tammikuu kului töitä viimeistellessä. :D Öljyputsaria on luonnollisesti uusi pullo hankittuna ja käytössä. Silmäni ovat hiukan herkät ja monet silmämeikinpuhdistusaineetkin kirvelevät silmiäni. Tällä putsarilla saan täysin kivuttomasti yhdellä kertaa poistettua kaikki meikit, silmämeikki mukaan lukien. Laiskalle sopiva lempituote!

Lisäksi ensimmäisessä kuvassa on loppuneena pikkupullo L'Occitanen kirsikankukan tuoksuista suihkusaippuaa, joka on ihan suosikkini myös. Jos tämä ei olisi niin kallista, käyttäisin varmaan koko ajan pelkästään tätä suihkusaippuana. Pikkupullo jää säilöön odottamaan matkoja - minulla on aika usein käytössä myös isompi koko tästä suihkusaippuasta, joten siitä on sitten kätevä tähän pieneen täyttää matkalle mukaan lempisuihkusaippuaa.


Toisessa kuvassa on pari vartalorasvaa, vähintään toinen tietysti L'Occitanea. Joulukuussa käytin näytetuubin L'Occitanen mantelisarjan Milk Concentrate -vartalorasvaa ja jäin kaipaamaan sitä siinä määrin, että päädyin ostamaan täysikokoisen purkin tätä. Mantelin tuoksu jakaa mielipiteitä, mutta itseäni tässä voiteessa miellyttää kaikki - tuoksu, koostumus ja kosteutusteho. Ostaisin ehdottomasti uudestaankin, ellei hinta taas tässäkin hiukan rajoittaisi.

Body Shopin ison Japanese Camellia Creamin sain siskoltani, joka oli saanut sen lahjaksi eikä voinut käyttää sitä saatuaan tuoksusta päänsärkyä. Sekä äidillä ja siskollani on jonkinlaista hajusteallergiaa, mutta itse olen tältä ainakin toistaiseksi onneksi välttynyt. Tykkäsin kamelian tuoksuisesta paksuhkosta voiteesta kovasti ja käytinkin sen joulukuun ja tammikuun kuivan ihon kaudella nopeasti loppuun. Body Shopissa jostain syystä tulee kuitenkin harvemmin shoppailtua, joten en usko tätä ostavani uudelleen, kun muitakin hyviä vaihtoehtoja on. Mahtaakohan tämä sitä paitsi olla jonkinlainen kausituote? 


Lisää ultimate-vakkarituotteita. Näitäkin molempia on jo uudet vastaavat käytössä. Garnierin Moisture Matte on jo pitkään ollut käyttämäni päivävoide, jota ostan aina uudelleen. Se pitää sekaihoni meikin alla oikeasti mattana toisin kuin monet kokeilemani voiteet, jotka lupaavat samaa. Samaan aikaan se on kuitenkin omalle iholleni riittävän kosteuttava päiväksi, kunhan vaan yöllä muistan käyttää jotain vähän tuhdimpaa kasvoillekin. Esimerkiksi L'Occitanen "vastaava" tuote, Perfecting Mattifying Fluid ei ainakaan parin kokeilupussin perusteella vakuuttanut, vaan rullaantui ärsyttävästi meikin alla. Tällä Garnierin markettituotteella ei ole mitään vastaavia ongelmia. 

Lisäksi kuvassa on surkean näköinen, loppuun puristettu purkki lempikäsivoidettani, L'Occitanen Shea-sarjan peruskäsivoidetta. Ikuinen luottotuote, joka ei varmaan sen kummemmin esittelyjä kaipaa. Hauskana sattumana sain jouluna tätä lahjaksi eräältä perheenjäseneltä, joka kertoi ostaneensa minulle juuri sitä, koska kyseessä on hänen lempikäsirasvansa. Osui hyvin, sillä sattumoisin olin myös itse ostanut hänelle samaa rasvaa, koska se on oma lempparini. :D 


Ja lisää luottotuotteita! Kuivashampoota käytän melkein joka päivä, ja tämänhetkinen suosikkini on L'Oréalin savikuivashampoo, joka on koostumukseltaan ihan erilainen kuin muut kuivashampoot. Teho tässä on ehkä hieman heikompi kuin ns. tavallisissa kuivashampoissa, mutta käyttökokemus on paljon miellyttävämpi, sillä tämä ei käy henkeen. 

NYXin meikkipuuteriakin taitaa olla jo kolmas samanlainen menossa. Se sopii hyvin meikkausrutiineihini eikä ole turhan pahan hintainen. Ostaisin uudelleen, ja molempia näitä tuotteita taitaankin olla uudet purkit tammikuun ostetuiden postauksessa mukana.


Viimeisenä kaksi sekalaista voidetta. Locobasen Repair on apteekkituote, jota käytin tehokosteuttajana käsille niiden lähes halkeillessa kuivuudesta joulukuussa ja tammikuussa. Tämä oli tosi hyvä kosteuttaja, mutta tietysti perusvoiteena hajusteeton ja sikäli vähän "tylsä". Kaipa tällaiset perustuotteetkin voi kuitenkin listata kosmetiikaksi tässä yhteydessä? Tätäkin olen jo itse asiassa ostanut lisää, joten hyvä tuote on kyseessä.

(Malin + Goezin) matkakokoinen vartalovoide on peräisin Maltan hotellistamme. Otin senkin mukaan listaukseen, koska yritän aina saada kulutettua loppuun näitä avattuja pikkupurkkeja. Voide oli muistaakseni ihan miellyttävä, mutta ei jättänyt sen kummempaa muistijälkeä.

Olen aika varma, että tammikuussa loppui kyllä muutakin - ainakin pikkuisia käsivoiteita (L'Occitanen, tietysti) muistaisin säilöneeni jonnekin. En nyt kuitenkaan tähän hätään löytänyt niitä kuvattavaksi, joten otan ne mukaan helmikuun loppuneisiin, mikäli ne jostain vielä putkahtavat. Oliko tätä kiinnostavaa lukea? Monet kynsiblogit ovat viime aikoina taipuneet enemmän muunkin kosmetiikan suuntaan - itse en tällaista suuntaa ole suunnittelemassa, mutta näissä loppuneissa ja ostetuissa tietysti sitten vilahtelee kaikenlaista kosmetiikkaa. Onko se kivaa vaihtelua vai epäkiinnostavaa?

12 kommenttia

 1. Roskapostaukset on kivoja. Tuotteista on kiva lukea mielipiteitä, ja osa tuotteista voi mennä hankintalistalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit lukea! Tätä oli oikeastaan hauskempaa tehdä kuin olisin ajatellutkaan, joten jatkan varmasti jatkossakin sikäli kun nyt ylipäänsä bloggaus innostaa vauvan synnyttyä. :)

   Poista
 2. Kivoja loppuneita.Mie kun en ehdi joka kuukausi postailla loppuneita nii kerään aina pitemmän välin nyt mulla jo niin hirvee määrä millonkahan saan ne postattua =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Eekku! Yllättävän paljon niitä kertyy kuukaudessakin, joten voin kuvitella, miten kasa kasvaa, jos ei kuukausittain ehdi postata. :)

   Poista
 3. Tuo TBS kuuluu Spa of the World sarjaan, joka taisi tulla ihan vakiovalikoimiin 2015 :) Löytyy siis vielä ja lisääkin on tuotteita tullut.

  Itse juuri näpyttelin taas varastoon yhden loppuneet -postauksen, vaivalloista kirjoittaa, mutta ihme kyllä niitä on jaksanut vielä tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos tiedosta! Olihan se kyllä ihana voide, joten voisihan sen uudelleen hankkimista harkita. Täytyy ehkä käydä joku päivä Body SHopissa. :) Mä oon ainakin nyt toistaiseksi ihan innostunut tästä postaussarjasta, joten jos vaikka ainakin jonkin aikaa saisin jatkettua ja purkkeja tyhjennettyä samalla.

   Poista
 4. Mukavasti oli Loksu edustettuna ja lempparituotteitakin näkyi:) Kieltämättä loppuneet-sarja motivoi oikeasti tyhjentämään purnukat, muuten herkästi jäisi jämät pohjalle tai turhan herkästi siirryttyä vaan seuraavaan tuotteeseen. Näitä on kiva myös lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit lukea! Juu kyllä L'Occitane vähän jyrää tässä. :D Oon sunkin blogista usein bongannut omia lempituotteita varsinkin kyseiseltä merkiltä. :)

   Poista
 5. Pitaisi itsekin ryhdistaytya taas loppuneiden (ja loppumaisillaan olevien) kanssa, mulla on vaan mies joka yli-innokkaana heittelee roskiin mun hilloamat purkit. :D Naiden lukeminen on kylla vahan liian hauskaa, mut naista saa kivoja vinkkejakin jos haluaa kokeilla jotain uutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Joo mulla on paha tapa jättää ne melkein loppuneet lojumaan pöydille pitkäksi aikaa, joten tämän myötä saan ne paremmin oikeasti tyhjennettyä. Mun mies ei varmaan koskaan uskaltaisi heittää pois mitään mun purkkeja, tyhjiä tai ei :D

   Poista
 6. Mä tykkään lukea loppuneista, saattaa saada tuotevinkkejä ja ostohimoja :) mulle itselle myös motivoi käyttämään purnukka loppuun eikä vaan säilyttämään sitä jämää hamaan tulevaisuuteen.

  VastaaPoista
 7. Määki tykkään näistä roskapostauksista. Näissä vaan on jotain niin kivaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands