Tammikuun ostetut

torstaina, helmikuuta 16, 2017

Eilinen tammikuun loppuneesta kosmetiikasta kertova postaus sai mukavan vastaanoton, kiitos kommenteista! Jatketaankin nyt heti saman tien tammikuun ostettuihin, niin näette, mitä tarkoitin sillä, että näissä listauksissa vilkkuu kovasti samoja tuotteita.


Aloitain tylsästi samalla tuotteella kuin eilisen postauksen: uusi puteli L'Occitanen shea-sarjan kasvojenpuhdistusöljyä. Tätä jo eilisessä postauksessa kehuinkin: yksi tuote riittää minulla kaiken meikin puhdistukseen eikä kirvele silmissä. Lisäksi iho jää mukavan kosteaksi vaikka tuntuukin oikeasti puhtaalta.

Aioin kokeilla myös shea-sarjan tämän vuoden uutuutta, vaahtopuhdistusainetta (Foaming Cleanser), koska sitä on mainostettu sekaiholle sopivaksi putsariksi. Olisin liikkeestä saanut mukaankin hiukan putsaria omatekoisessa näytepussissa, mutta viime hetkellä kävi ilmi, ettei sitä suositella silmämeikin puhdistukseen lainkaan. En sitten ottanut koko näytettä, koska ajattelin joka tapauksessa pysyväni puhdistusöljyssä. Nyt kyllä vähän harmittaa - miksi ihmeessä en ottanut sitä kokeiluun joka tapauksessa? Olisihan se ollut mielenkiintoista testata sitäkin, vaikka luottotuotteessani pysyisinkin.


Uuden käsivoiteen ostossa menin sitä vastoin variaation puolelle ja ostin kokeiluun L'Occitanen shea-sarjan tuhdimman käsivoiteen (Shea Intensive Hand Balm), joka on niin ikään tämän vuoden uutuuksia. Normaalissa shea-sarjan käsivoiteessa on 20 % sheavoita, kun tässä tuhdimmassa sitä on 25 %. Käytän shea-käsivoidetta muutoinkin lähinnä öisin, joten tuhdimpi koostumus sopii minulle hyvin ja tulee tarpeeseen näin talvella. En ole varsinaisesti verrannut tätä tavalliseen shea-käsivoiteeseen, mutta tämäkin on kyllä oikein ihana. Kun tämä loppuu, ostan varmasti tilalle joko tätä tai sitä tavallista shea-käsivoidetta.


Haa, mahtuihan tänne listalle jotain, mitä ei voi luokitella luottotuotteeksi! Jos voiteiden ja putsareiden maailmassa L'Occitane onkin suosikkini, niin meikeissä olen heikkona Urban Decayhin. Erityisesti merkin luomivärejä on meikkipöytäni laatikkoon kertynyt ihan tarpeettomankin paljon. Toisaalta myös käytän niitä lähes päivittäin, joten ihan kauhean suuria tunnontuskia en tästä hamstrailusta tunne (kunhan en osta niitä enää paljoa yhtään lisää!).

Urban Decayn Vice-huulipunat ovat houkuttaneet minua jo pidempään, ja syksyllä ostinkin yhden mattapunan sävyssä Backtalk. Se oli koko syksyn ihan ehdoton suosikkini, ja nyt hankin sille hieman räväkämmän värisen kaverin. Bad Blood -niminen huulipuna on koostumukseltaan Comfort Matte, ja sille sopi hyvin kaveriksi Gash-niminen huultenrajauskynä. Nämä ovat olleet käytössä pariin kertaan ja olen kyllä oikein tyytyväinen. Kerran tosin työpäivän jälkeen lisäsin huulipunaa vanhan päälle ennen töistä lähtöäni ja huomasin kaupungilla kiertelyn jälkeen, että huulipunaa oli poskilla ja hampaissa, ihanaa. Tällaista ongelmaa en voimakkaasta pigmentistä huolimatta huomannut aamulla, joten luulen, että ongelma oli kerrostuksessa vanhan meikkikerroksen päälle. Backtalkin kanssa minulla ei ole ikinä ollut mitään tällaisia ongelmia ja sen kesto on erittäin hyvä.


Nämä kaksi meikkituotetta ovatkin sitten taas luottotuotteita. Kuten jo eililessä loppuneiden postauksessa totesin, NYXin meikkipuuteria on menossa jo suunnilleen kolmas samanlainen. Omat meikkausrutiinini ovat aika vakiintuneet, ja käytän yleensä meikkivoiteen tai sen sijasta käyttämäni BB-voiteen päällä jotain tämäntyyppistä, peittävähköä puuteria. Kannan usein puuteria myös mukana, joten arvostan sitä, ettei puuteri hajoa kovin herkästi. Toisaalta jossain vaiheessa jokainen mukana kannettu puuteri halkeaa, joten ehkä tästä syystä olen yleensä ostanut puuterini edullisemmasta päästä - näin ei harmita niin paljon, vaikka kohtuullisen täysikin puuteri murtuisi ennen aikojaan. Tämän NYXin puuterin hinta on varsin kohtuullinen 14,90 euroa. Käytin vuosia samaa No7:n meikkipuuteria, kunnes (jo monta vuotta sitten) kyseinen merkki harmikseni poistui Sokoksen valikoimista. Muutaman vuoden ajan haalin matkoilta edelleen No7:iä ja haeskelin uutta suosikkia. Nyt tuntuu, että olen sen tästä NYXistä löytänyt.

Ripsiväreissä palaan aina Lancômen ripsiväreihin. Olen kokeillut paljon muitakin, mutta jo yli 10 vuoden ajan olen kuitenkin aina palannut vanhojen suosikkieni pariin. Siitä lähtien, kun Hypnôse Doll Eyes tuli valikoimiin (vuonna 2012 googlettelun perusteella?), se on ollut suosikkini ja valintani. Ihan massiivisia eroja näissä Lancômen ripsareissa en keskenään huomaa, vaan olen yleisesti ottaen niihin tyytyväinen. Yleensä pyrin ostamaan näitä tarjouksesta tai lentokentältä, ja tämänkin tarttui mukaan, kun sitä sai joiltain Sokoksen alepäiviltä muistaakseni alle 20 eurolla.


Sanoinhan, että tässä postauksessa on samoja tuotteita kuin eilisessä! Nämä molemmat tuotteet tulikin esiteltyä jo eilen - jokapäiväisessä käytössäni oleva päivävoide ja lähes jokapäiväisessä käytössä oleva kuivashampoo.


Ja kuten jo eilen kirjoitin, tuon Garnierin päivävoiteen kosteutusteho on omalle iholleni oikein sopiva, kunhan yöllä kosteutan ihoa vähän tehokkaammin. Yövoiteeksi minulla ei ole mitään vakiintunutta tiettyä tuotetta, joten ostan vähän mitä milloinkin. Tällä hetkellä houkutti kokeilla uudistunutta Lumenea, ja tämä yövoide on ainakin kovasti ollut mieleeni. Saatanpa ostaa tätä uudelleenkin, ellei sitten tämän loppuessa houkuta jälleen kokeilla jotain uutta.

Näiden lisäksi ostin tammikuussa pari markettisuihkusaippuaa, joita en silloin älynnyt kuvata ennen käyttöönottoa. Nyt ajatellen olisin voinut ehkä nekin kuvata, mutta ne näkyvät sitten aikanaan loppuneissa kuitenkin. Kuten huomaatte, en lähtenyt listaamaan näiden tuotteiden hintoja - ne voi kukin löytää netistä helposti googlettamalla enkä jaksanut nähdä sitä vaivaa, että säilyttäisin kuitteja vain sitä varten, että saisin juuri oikeat hinnat näkyviin. En muutenkaan halua listata kosmetiikkaan käyttämiäni kokonaisrahasummia näkyviin blogiin, vaikka tästä niitä voisikin joku halutessaan laskea. Katsotaan sitten, jos siihenkin joskus syttyy innostus, nyt kun olen nämäkin postaussarjat aloittanut alun vastustuksestani huolimatta. :)

---

I've started two new post series on the blog - yesterday I listed cosmetics products that ran out in January and today products I bought in January. There were same products on both lists because several of them are my favorites I use every day: Shea Cleansing Oil and Shea Hand Butter from L'Occitane, Extraordinary Clay Dry Shampoo from L'Oréal, Moisture Matte day cream from Garnier and Stay Matte But Not Flat compact powder from NYX - all products I've already bought several times and will buy again. I'll probably write about these products mostly in Finnish - please ask if you would like to know something more about a certain product!

0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands