Top10 - tämän hetken suosikkilakkani

perjantaina, elokuuta 21, 2015

Belegwen heitti jokin aika sitten blogissaan kaikille blogisiskoille haasteen listata oman lakkakokoelman kymmenen ihaninta lakkaa. Top10-listoja onkin sittemmin näkynyt valtavasti, ja olen kovasti nauttinut niiden lukemisesta. On tosi kiinnostavaa nähdä, mitä lakkoja muut ovat nostaneet omalle listalleen, vaikka kyse olisikin vain sen päivän tai hetken listasta.

Itsekään en väitä, etteikö tämä lista tästä voisi muuttua nopeastikin. Eipä tosin moni muukaan ole tainnut väittää listaansa lopulliseksi - ihmettelisin kyllä, jos jollekin kynsibloggaajalle ei tuottaisi lainkaan vaikeuksøia valita kymmenen ihaninta kokoelmastaan! Mutta tässä siis fiilispohjalta tämän hetken suosikit lakan nimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä. Yritin mahdollisuuksien mukaan linkittää jokaisen lakan sellaiseen postaukseen, jossa kyseinen lakka on ollut kynsilläni. 


Picture Polish Bridget on täydellinen, upea punainen Picture Polishin tunnusomaisella holohippulalla. Tämä on kynsillä niin kaunis ja väri on syvä. En kovin usein käytä puhdasta punaista kynsilakkaa, ja noh, eihän tämäkään ihan sellainen perinteinen punainen ole. Tämä olisi kuitenkin tämänhetkinen valintani selkeän punaisista lakoista! Bridgetiä voi ihailla näillä noppakynsilläni


Zoyan Carter on tämän Top10-listauksen ainoa lakka, joka lakkoja valitessani ei ollut vielä koskaan päässyt kynsilleni asti (ainoastaan tikulle). Noh, nyt tätä kirjoittaessani olen jo lakannut Carteria kynsillekin ja voin vakuuttaa, ettei tämä violetti tekstuuri päätynyt listalle turhaan. Aivan upea lakka, josta nyt siis kuitenkaan valitettavasti ei ole kuvia kynsillä.


Zoyan Dillon on ollut rakkaimpia lakkojani siitä saakka, kun sen hankin kokoelmaani. Rakastan mintunvihreää väriä ja shimmeriä ja Dillon on tässä suhteessa kaikin puolin täydellinen. Ainoa surunaiheeni Dilloniin liittyen on, että se on tainnut tänä kesänä olla kynsilläni tasan kerran! Niisk, tämä vääryys täytynee vielä korjata ennen lopullisesti syksyväreihin siirtymistä. Dillonille löytyy itse asiassa blogistani jopa ihan oma tunniste!


Halusin listalle mukaan myös jonkin glitterpläjäyksen, ja niistä ihanimmalta tuntui tällä kertaa Dollish Polishin Expecto Patronum. Jälleen mintunvihreää hempistelyä - en oikein osaa edes selittää tätä mintunvihreää hulluuttani. Ostin tällä viikolla mintunvihreän neuleen eikä kyllästymistä vielä näy. Expecto Patronum löytyy näistä ja näistä kynsistä. 


Jos minun pitäisi nimetä lakkakokoelmani kaunein lakka niin se saattaisi hyvinkin olla Picture Polishin Eyre. Olen lakannut Eyrella vasta kerran, mutta oikeastaan ehkä vähän säästelenkin sitä, koska se on minusta aivan häkellyttävän hieno lakka (noh, okei, sille on myös haastavaa keksiä koristeluja). Upea. Silloin kerran, kun se kynsilleni pääsi, tuijotin kynsiäni lähinnä lakkaamatta (hah!). Suorastaan työtehokin kärsi!


Listalleni pääsi myös yksi Kiko, joka saa seuraavan Lilypad Lacquerin lakan kanssa edustaa kokoelmani mittavaa sinisten lakkojen osiota ja näitä eri tavalla hohtavia ja säkenöiviä sinisiä, joita kokoelmaan on vähitellen useampia kertynyt. Tämä on siis Kiko 521 Pearly Ocean, jonka swatch löytyy täältä. Lisäksi sitä voi ihailla näiden kynsien pohjana. Olisin voinut Pearly Oceanin tilalle valita jonkun muunkin ihanan sinisen, esimerkiksi upean Dance Legendin Through the Glassin. Valintahetkellä kuitenkin Kiko vei voiton!


Lilypad Lacquerin Periwinkle Twinkle on ensinnäinen ja ainoa tämän merkin lakkani, mutta olen aivan ihastunut siihen. Voisin periaatteessa hyvin hankkia näitä lisääkin, mutta toistaiseksi mikään näkemistäni sävyistä ei ole vakuuttanut niin paljon, että olisin laittanut tilaukseen asti. Periwinkle Twinkle pääsi kynsilleni tässä lakkauksessa, ja olen sittemmin käyttänyt sitä vielä uudelleenkin yksissä vielä julkaisemattomissa kynsissä. Stay tuned!


Zoya Remy on suuri suosikkini jo viime syksyltä eikä sen nimeäminen To10-listaan aiheuttanut minkäänlaista epävarmuutta tänäkään vuonna. Kesäaikaan Remy on saanut kiltisti odotella Helmerissä synkempiä aikoja, mutta näin syksyn saapuessa olen aivan varma, että Remylle tulee taas paljon käyttöä. 

Tuo Zoyan viime syksyn Ignite-kokoelma iski muuten minuun siinä määrin, että olen vähitellen ostanut Yunaa lukuun ottamatta kaikki kokoelman lakat. Nyt tuntuu, että täytyy se Yunakin varmaan saada, jotta saisin tämän yhden pienen kokoleman täydeksi (keräilijän ikuinen ongelma...). Remya olen käyttänyt mielestäni paljon, mutta äkkiseltään löysin blogista vain nämä kynnet.


Yhdeksäs lakka Top10-listallani on Dance Legendin Sirin - tarvitseeko tästä edes sanoa mitään? Turkoosia/vihreää ja ihanaa hitulakimallusta. Tämä taistelee Picture Polishin Eyren kanssa kokoelmani kauneimman lakan paikasta tosissaan. Minkäs sille voi, että tällaiset ihanat syvän kimmeltävät hitulalakat vain sulattavat sydämeni? Siriniä en ole lakkaillut vielä koko kynsille, mutta sitä voi ihastella liukuvärissä näissä kynsissä


Viimeisimpänä vaan ei suinkaan vähäisinpänä on ILNP:n Summer Crush. Jos minun pitäisi nyt kylmiltään valita tämän hetken suosikkilakkani (ja vain yksi!), osuisi valinta ehkä tähän kesälakkaan. Vielä on kesää jäljellä!! Kuten juuri selitinkin, Summer Crush koristi yksinään kynsiäni peräti kahteen otteeseen kesälomalla, mutta kummoisia kuvia en siitä saanut. Haluan ehdottomasti lakkailla Summer Crushilla vielä kerran ennen syksyä ja tällä kertaa koristella sen jotenkin ihanasti. 

No niin, siinäpä tämänhetken Top10! Melko kesäinen se on yleiseen makuuni verrattuna eikä listalle näköjään päässyt yhtään harmaata, joista yleisesti ottaen tykkään kovasti. Muuten se on aika minun näköiseni, holohitulaa löytyy lähestulkoon joka lakasta ja sinisiä ja vihreitä on ylivoimaisesti eniten (peräti 7/10!). Yhtään cremeä ei päässyt listalle, mutta en ole siitä hämmästynyt. Itse miellän cremet yleisesti ottaen sellaisiksi lakkakokoelman peruspuurtajiksi ja vaikka niitäkin on upeita, en näe, että koskaan valitsisin cremeä yli jonkun ihanan hitulalakan. 

Löytyikö tuttuja lakkoja listalta? Olisiko omalla listallasi mitään näistä? 


---
A Finnish blogger Belegwen recently prompted all nail bloggers to list their Top10 list of nail polishes. This has been a very popular topic ever since among Finnish nail bloggers and I wanted to do my list too! I'm not claiming that this list is for forever, it's more like this week's list. Almost all polishes are somewhat holographic so I guess you can see my style. :) 

17 kommenttia

  1. Mielenkiintoinen lista sulla :) Hyvin on sun värisiä lakkoja kaikki, ja erittäin mielenkiintoisia sellaisia! Tuo Remy pitäisi ehdottomasti saada itsellekin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että lista oli kiinnostava! Se on niin kiva nähdä, miten erilaiset listat kaikilla on. :) Suosittelen ehdottomasti Remyn hankkimista!

      Poista
  2. Hyvät valinnat sullakin, vaikka en omista noista lakoista yhtään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, onpa hassua! No, tosiaan tässä nähdään se, miten erilaisia kokoelmia muilla on, vaikka välillä tuntuu, että koko blogosfääri sekoaa jostain yhdestä tietystä lakasta. Kiitos muuten haasteesta, tämä oli hauska! :)

      Poista
  3. Hyviä valintoja! Mä voisin melkein vannoa, että myös omalta listaltani tulee löytymään Carter! Pian nähdään myös minun blogissa omat lempparit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Carter on kyllä ihana! <3 Täytyypä sitten tulla kurkkimaan sun lista, kun saat sen blogiin. :)

      Poista
  4. Ihanuuksia, omaan listaani olisin ehdottomasti ympännyt Zoyan Carterin jos se olisi minulle silloin ollut hallussa mutta kun mokoma kotiutui vasta viime viikolla! Parempi myöhään kuin ei... Ihana lista ja kauniit kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sole! Sähän voit tehdä vaikka ensi viikolla uuden listan, vaihtaa kaikki lakat ja lisätä Carterin (jos siis siltä tuntuu). Mä lukisin senkin postauksen silti taas ihan innoissani :D

      Poista
  5. Upeita lakkoja ja erityisen ihania kuvia :).

    VastaaPoista
  6. Namuja. Ite tässä pohdiskelen kans tällaista postausta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Siitä vaan suosikkipostausta tekemään, niitä on niin kiva lukea :)

      Poista
    2. Eikö olekin! Siitä vaan suosikkipostausta tekemään, niitä on niin kiva lukea :)

      Poista
  7. Kivoja nuo rekvisiitat, pitää itsekin joskus kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit! Mä aina katselen kaikkia koruja ja kukkia sillä silmällä, että saisko niistä kivaa rekvisiittaa kynsikuviin. :)

      Poista
  8. Ihania lakkoja oot valinnut! Mua houkuttelis Bridgetin kaunis syksyinen sävy mutta Autumn olisi kyllä kans kiva, en vaan osaa päättää kumman haluaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä en itse miellä Bridgetiä välttämättä niin syksyiseksi, mutta onhan siinä tosiaan ehkä sellainen ruosteenpunainen vivahdus myös. Autumn kyllä on kai rehdimmin oranssi eli se on vähän sitten kiinni siitä, mistä tykkää. Kyllä ne vaikuttaa niin erilaisilta, että mä harkitsen sen Autumnin hankkimista myös. :)

      Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands