Lomakynsiä

perjantaina, elokuuta 14, 2015

Kesälomalla pidin (pakko)lomaa myös kynsien koristelusta - olisin tietysti toki voinut roudata matkoille mukaan jotain koristelutarvikkeitakin, mutta ajattelin, että mennäänpä nyt sitten kerrankin pelkällä kauniilla lakalla. Niitähän nimittäin löytyy! Tässä postauksessa esittelen kaksi kaunista kesälakkaa, jotka pääsivät koristamaan kynsiäni lomamatkalla. Kuvat ovat autenttisesti lomalla otettuja, joten valaistusolosuhteet ovat, mitä sattui olemaan.


Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Zoyan ihanainen Magical Pixie Dust Vega, jonka sain viimein alkukesästä tilattua Atouts Charme -nettikaupasta. Vega on tuollainen säkenöivä vaaleansininen - tuossa ylemmässä varjokuvassa se näyttää vähän kylmemmän sävyiseltä kuin se onkaan. Vega on kynsillä hiukan tummempi kuin pullon ja kuvien perusteella olin odottanut, mutta AH, niin ihana.


Auringossa näistä kynsistä ei saanut katsettaan irti - ja mikäs toisaalta rennompaa kuin makoilla altaan reunaalla ja tuijotella kaunista kynsilakkaa (okei luin myös kirjaa). En nyt taas muista, laitonko kaksi vai kolme kerrosta, mutta luullakseni kahdella selvittiin. Magical Pixie Dusteissa on tuollainen rouheampi, isojakoisempi koostumus, mistä en kaikkien värien osalta ole kovin innoissani, mutta Vegaan se sopii hienosti!

Sattuipa myös lomalla niin harvinainen tapahtuma, että minulla oli kerrankin sekä sormien että varpaiden kaikissa kynsissä samaan aikaan samaa lakkaa. Eipä ole tällaista päässyt käymään vähään aikaan. Tässäpä kuvassa siis myös lomavarpaat! Mietin, että pitäisikö varpaiden kuvasta varoittaa etukäteen, mutta aloin saman tien kyseenalaistaa tätä ajatusta. Miksi ihmeessä? Saako joku tästä kuvasta nyt muka oikeasti jotain traumoja? Jalkakuvista varoittaminen on jotain ihmeellistä kynsiblogien maailmaan kuuluvaa, en ole koskaan törmännyt siihen missään muualla. :D


Toinen ihana lomalakka oli ILNP:n Summer Crush, joka on ehdottomasti tämän kesän suosikkilakkojani. ILNP on itselleni vielä melko tuntematon kynsilakkamerkki, vaikka sihen olenkin joissain blogeissa törmännyt. Nyt kuitenkin kesäkuussa olin oivan markkinoinnin uhri ja sorruin tilaamaan pari lakkaa Hypnotic Polishin ennakkomyynnissä kesäkokoelmasta ja Ultra Holos -kokoelmasta. Eipä kyllä harmita, sillä ne ovat jo molemmat päässeet kynsille ja ovat kyllä aivan ihania! Tämän pinkin ihanuuden lisäksi tilasin mintunvihreän Ten Foldin, jonka esittelen blogissa myöhemmin.


Summer Crush vei sydämeni ja pääsi loman aikana kynsille kahteen otteeseen. Ensimmäisestä kerrasta ei jäänyt mitään todistusaineistoa enkä harmi vaan saanut siitä toisellakaan kerralla kunnollisia kuvia otettua. Näistä ilta-aurinkokuvista ei nimittäin ollenkaan saa oikeaa käsitystä Summer Crushin upeudesta. Lisäksi näissä kuvissa Blogger jostain syystä muutti värejä vielä vähemmän kirkkaiksi kuin miltä ne näyttävät kuvaa muissa ohjelmissa katsoessa.

Mielenkiintoista kyllä, Summer Crush kesti ensimmäisellä kerralla kynsilläni päiväkausia ilman suurempia vaurioita, mutta toisella kerralla irtoili ensimmäisen päivän aikana niin pahasti, että lakat piti vaihtaa illalla. Syytän tästä reissulla ostamaani Trindin Nail Balsamia, jota laitoin toisella lakkauskerralla kynsille ennen kynsien lakkaamista, sekä lakkauspäivän illan saunomista. Onko muilla ollut vastaavia kokemuksia Nail Balsamin kanssa vai liittyykö tämä enemmän siihen liian aikaiseen saunomiseen? Lakkasin kynnet vain paria tuntia ennen saunaan menoa.


Summer Crush vaati kynsilläni kolme kerrosta, mutta oli kaikin puolin miellyttävä lakata, joten se ei haitannut lainkaan. Kuivumisnopeus olisi voinut olla vähän parempi, mutta pikakuivattajalla siitäkin selvittiin. Väri on aivan ihana pinkki, jossa on kultaisia glass fleckeja. Väri on mielestäni aika viileä, mutta silti jotenkin korallinen. Ihana ja uniikki! Näistä kuvista oikeaa sävyä ei tosiaan oikein pysty erottamaan valitettavasti. EDIT: Huomasin uutta postausta kirjoittaessa, että PNG-kuvat näyttävät nyt Bloggerissa tosi harmaalta. Ihmettelin tätä perjantaina, mutta en tajunnut, että se johtuu kuvan muodosta. Tässä alempana sama kuva JPG-muodossa - muissa ohjelmissa nämä kuvat ovat ihan saman näköiset, mutta Bloggerissa tällaiset. Melkoinen ero!

Mitä lakkaa itse lakkaisit tällä hetkellä kynsille, jos lakkaisit yksiväriset kynnet? 


---

During my summer holiday I took time off from decorating my nails as well and painted my nails with only one polish. These are two off my favorite summer holiday polishes: Zoya Vega and ILNP Summer Crush! I snapped the pictures when I had the chance so especially for Summer Crush, the lighting is not ideal and the colour's a bit off. But here are some authentic holiday pics for you anyway, both are so gorgeous summer polishes!


0 kommenttia

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands