Reikäisiä rusetteja

maanantaina, elokuuta 24, 2015

Hyvää maanantaita kiltit lukijat! Olen itse viettämässä tämän kesän toista pientä lomapätkää Suomessa, mikä on vallan mukavaa. Tällä kertaa julki pääsevät söpöiset rusettikynnet, joissa kyllä leimat ovat niin reikäiset, että perfektionistia voisi hirvittää. Eikun ootas, olen sellainen itsekin... Mutta eipä anneta sen kuitenkaan tällä kertaa häiritä, koska kynnet sinänsä ovat ihan kivat eivätkä nuo reiät tosielämässä niin kauheasti erottuneet.


Pohjaväreissä yhdistelin sävymaailmaltaan hyvin yhteen sopivat Picture Polishin Bonkersin ja Delush Polishin Je Ne Sais Quoin. Tuo Je Ne Sais Quoi on niin kerrassaan söpö lakka, että se jotenkin kaipasi vielä vähän lisää söpöstelyä. Mikä siis olisikaan ollut sopivampaa kuin tyttömäiset rusetit.


Kuten kuvista näkyy, Bonkers ei ollut leimaustarkoitukseen mitenkään täydellisesti sopiva, vaikka kynsillä peittää hyvinkin. Näillä nopeilla kynsillä mentiin kuitenkin vähän sellaisella "ei oo niin väliä" -linjalla... Lisäksi toiseksi leimalakaksi valitsin vaaleanpunaisen Mundo de Unasin leimauslakan, jolla sainkin pikkurilliin aikaiseksi lähestulkoon reiättömän leiman, wohoo!


Leimauskuvio on Pueenin laatasta 29. Sen verran mitä on olen ehtinyt kokeilla niin tuon Love Elements -kokoelman pikkulaatat tuntuvat toimivan aika hyvin, kun taas Stamping Buffet - Leisure -kokoelman laatoista en ole saanut juuri yhtäkään toimimaan. Toki myös Love Elements vaatii vähän erilaisia toimenpiteitä kuin muut leimauslaattani - muun muassa erilaisen scraperin ja useampien stampereiden kokeilemista.

Onko siellä Pueenin laattoja paljon käyttäneitä? Ovatko tällaiset ongelmat tavallisia Pueenille? Olen kuullut Pueenin laatoista paljon hyvää, joten olin tästä vähän hämmästynyt. Kannattaisiko reklamoida, jos tuohon Leisure-kokoelmaan on minulle sattunut useampi maanantaikappale? 


Kynsilläni / on my nails: 

Picture Polish - Bonkers (magenta/dark purple)
Delush Polish Je Ne Sais Quoi (light pink glitter)
Mundo de Unas Pink (stamping polish)
Pueen29 (stamping plate)

Olikos nämä kynnet juuri oikealla tavalla söpöt vai menikö jo ällösöpöilyn puolelle?

---

Today's manicure is cute but far from perfect. Usually I'm a perfectionist and it would bother me, but not this time. Somehow it just didn't matter this time that the stamps were full of holes and the lines a bit wonky. Delush Polish Je Ne Sais Quoi is such a pretty and girly polish - I wanted to combine it with something equally cute. I'm having some troubles with Pueen Stamping Buffet - Leisure collection (so far haven't got one single image from them), but this Pueen29 from the Love Elemets Collection worked pretty well. Sure I could have been more careful and used other polishes for a better stamping result, but as I said, it just did not matter - maybe next time then! 

12 kommenttia

 1. No on kyllä oikealla tavalla söpöt! Rusettileimat sopii todella hyvin söpön DP:n kaveriksi, oih :) ♥

  Ps. Multa löytyy pari yksittäistä Pueenia, ne on toimineet erittäin hyvin vaikka mulla onkin leimauspeukalo keskellä kämmentä, mutta mitenkään kovin laajasti en voi aihetta kommentoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena Sofia! :) Mullakin se toinen Pueenin setti ja iso suorakulmiolaatta toimii ihan hyvin eli tuntuu vika olevan tässä setissä...

   Poista
  2. Kirjoittelin näköjään vastausta vähän ajatuksissani - tarkoitin siis tietysti, että tämä setti se jotenkin toimii ja se toinen ei...

   Poista
 2. Söpöt ovat :)

  Mulla on ollut kaksi Pueenin kokoelmaa, mutta jäljellä on vain kolme laattaa - siitä voi päätellä, miten kovasti olen niistä tykännyt. Tuntui, että aina joutui taistelemaan niiden kanssa. Siispä lopulta totesin että myyn pois kaikki muut paitsi ne muutamat, jotka tuntuvat tottelevan. Elämä on liian lyhyt leimauslaatoille, jotka ryttyilevät. MoYou ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Papu! Hmm, tuo tilasto on kyllä hiukan karun kuuloinen. Mä kyllä aion vielä yrittää, josko ne saisi toimimaan, mutta jos ei niin sitten ei voi mitään... Harmittaa vähän, kun tuli tilattua niitä kerralla enemmän, mutta toki nyt osa niistä tuntuu toimivan selvästi paremmin.

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands