Kynsibloggaajan värityskirja

keskiviikkona, elokuuta 26, 2015

Tästä viikosta uhkaa näköjään tulla tällainen ei-niin-ihmeellisten, arkiston kätköistä kaivettujen lakkausten teemaviikko, mutta silläkin uhalla: tässäpä nyt kesän alusta ihan kivat kynnet. Yritän saada loppuviikosta blogiin jotain innostavampaa, mutta en takaa mitään!


Pohjana kynsillä on Kikon Electric Blue, ja koristelut on tehty jo tutulla ja turvallisella leadlight-tekniikalla. Oletteko muuten huomanneet, että leadlight-tekniikka yleistyi kynsibloggaajien keskuudessa suunnilleen samoihin aikoihin kun myös aikuisten värityskirjat löivät itsensä läpi? En ole aikuisten värityskirjaa hankkinut, vaikka luultavasti tykkäisin kyllä siitäkin. Kynsibloggaajalla siihen ei ehkä ole niin suurta tarvettakaan, kun terapiavärittelyt voi hoitaa näin kynsillä! Oletko itse huomannut tarvetta rauhoittavalle värittelylle? :)


Leimasin tuon brokadimaisen kuvion MoYou Londonin Fashionista-sarjan laatasta nro 07 Mundo de Unasin valkoisella ja värittelin sen Dance Legendin Malewiczilla ja Sisleylla. Malewiczin sininen sävy on mielestäni aivan ihana, mutta se on omistamistani Top Aquarelleista ehdottomasti värittömin ja sitä saa laittaa jopa aika paljon, että se värjää edes valkoista. Mielestäni laitoin sitä aika reippaasti, mutta näistä kuvista huomaa silti, ettei se ole peittänyt valkoista pohjaa ihan tasaisesti.

Minua ärsyttää nyt tosi paljon, etten saa päähäni tuontyylisen koristekuvion tarkempaa nimeä. Siitä tulee mieleen brokadikangas ja barokki, mutta eikö tuollaisella kuviolla ole nyt jokin selkeä nimikin? Jos tiedät, mikä se on, jaa ystävällisesti tietoutesi kommenttiboksin puolella.Kynsilläni / on my nails: 

Kiko 336 Electric Blue
Mundo de Unas White (stamping polish)
Dance Legend Top Aquarelle Malewicz (light blue)
Dance Legend Top Aquarelle Sisley (light turquoise)
MoYou London Fashionista 07 (stamping plate)

---

This week seems to have become a theme week for old manicures that are less than inspiring - sorry about that! I'll try to post something more interesting in the end of the week. For this manicure I used once again the leadlight technique over white stamping. It is a shame that Dance Legend Malewicz is so sheer because the shade of blue is lovely. You can probably see in the pictures that it is not very pigmented and does not cover even white background completely. The ornate image is from MoYou London Fashionista 07 and it annoys me that I don't know the name of that pattern - because there is a name for it, isn't there? If you know it, please share it with me! 


12 kommenttia

 1. Mä olen myös kiinnittänyt siihen huomiota, että kynsillä leimojen värittely on yleistynyt samaan aikaan kun aikuisten värityskirjat tulivat :) Kaunis lakkaus! Mun pitäisi itsekkin kokeilla valkoisten leimojen värittämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neilikka! Suosittelen valkoisten leimojen värittämistä, se on kivaa ja helppoa! Toki pohjavärin täytyy olla sen verran tumma, ettei se kauheasti värjäydy, jos ei jaksa värittää hirveän pikkutarkasti. :)

   Poista
 2. Tosi kaunis lakkaus (: Mä en ole vielä ehtinyt kokeilla leimojen värittelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinkerbell! Värittely on kyllä kivaa ja näin toteutettuna aika helppoakin, suosittelen! :)

   Poista
 3. Säpäkkä sininen tuo Kiko ja muutenkin oikein silmää miellyttävä kokonaisuus lakkauksessasi!
  Enpäs ollut tajunnutkaan yhtäläisyyttä värityskirjojen ja kynsiekuvien värittelyn välillä - mutta totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Tuo Kiko on kyllä pirteän värinen. Ehkäpä ihmisillä vaan on yleisesti ottaen tällä hetkellä terapiavärittelyn tarve... :)

   Poista
 4. Vau, onpa upea lakkaus! Sähkönsininen spii hyvin noiden hempeiden leimojen seuraksi, tuntuvat tasoittavan toisiaan :)

  VastaaPoista
 5. Upea lakkaus ja tuo Kikon lakka on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Fani! Se on kyllä ihanan värinen lakka. :)

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands