Kuukausikooste: kesäkuu 2016

keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2016

Muistatteko, kun viime kuun kuukausikoosteen yhteydessä asetin itselleni ihan villit tavoitteet, että 1) osallistun Instagramissa #clairestelle8june-haasteeseen ja 2) julkaisen blogissa kahdeksat kynnet? Olen kaivannut jonkinlaista struktuuria bloggailuun kevään blogitauon jälkeen, ja tällaisen määrällisen tavoitteen asettaminen sopii minulle hyvin. En pystyisi siirtymään tiettyyn, joka viikko samana toistuvaan julkaisuaikatauluun, koska viikkoni ovat niin erilaisia, enkä halua tällä hetkellä ottaa blogista mitään stressiä. Nyt onkin siis aika katsastaa, miten tavoitteiden saavuttaminen onnistui!


No, sehän sujui hyvin! #clairestelle8june-haasteessa sain julkaistua Instagramissa kaikki haastekynnet, vaikka yhdet tulivatkin julkaisupäivänä lähempänä puoltayötä ja toiset päivän pari myöhässä. Olen tosi tyytyväinen! Lisäksi blogissa nähtiin kokonaista yhdeksät kynnet, joista suurin osa oli noita jo edellä mainittuja haastekynsiä. Muutamat yllä näkyvässä kuvassa vilahtavat kynnet ovat tulossa blogin puolelle vielä jossain vaiheessa.


Kesäkuun kynnet:


Omat ehdottomat suosikkini ovat pinkit neonkynnet ja rantakynnet. Perässä hyvinä ehdokkaina tulevat pastelliväriset yksisarviskynnet ja ehkäpä myös nuo violetit kynnet, koska tuo säihke vain on niin mahtava. 


Heinäkuulle en aseta mitään tavoitteita - tarkoitus on myös rentoilla ja nauttia kesästä. Jotain varmaan tulee silti blogiinkin, ei huolta!

Mitkä olivat sinun suosikkisi näistä?

Ps. Korjasin muuten uudesta pohjasta muutamia kommenteissa esiin nousseita juttuja, kuten sen, ettei kommenttikenttään löytääkseen tarvitsisi skrollata ihan niin pitkään. Tabletin vaaka-asennossa tulevaa marginaaliongelmaa en saanut vieläkään korjattua, mutta tabletillakin pitäisi toimia normaalisti pystyasennossa. Kertokaa toki vielä lisää, jos löydätte jotain, mikä pohjassa ei oikein toimi!

---

I have to say I'm proud - I achieved all my goals for June! I published in total nine posts this month and completed #clairestelle8june challenge on Instagram. There will be no goals for July - my aim is to enjoy summer and relax a bit! But I'm surely not abandoning the blog either! Which were your favorite nails among these?

2 kommenttia

  1. Pinkit neonit ja Purplet on mun suosikkeja (: kaikki ovat kyllä tosi nättejä lakkauksia (:
    ___
    Timantteja Kysillä

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands