Minttusuklaajäätelöä?

maanantaina, heinäkuuta 25, 2016

Viimein se alkoi - kesäloma nimittäin! Lomalla on tarkoitus ennen kaikkea ladata akkuja ja rentoutua. Kevät ja alkukesä ovat olleet pitkät ja työntäyteiset, joten loma tulee todellakin tarpeeseen! 

En ole saanut oikein itsestäni mitään irti enää tässä viimeisinä viikkoina lomaa odotellessa, joten blogissakin julkaisuaan ovat odotelleet vielä muutamat kesäkuun #clairestelle8june Instagram-haasteen kynnet. Instagramiani seuraavat ovat ehkä nämäkin kynnet jo sieltä bonganneet, mutta tässä ne nyt vielä bloginkin puolelle! 


Tämän haastetehtävän teemana oli zigzag / chevrons eli sahalaitakuvio. Lähdin liikkeelle jo näissä kynsissä toimivaksi toteamallani kaavalla eli paksumpaa ja ohuempaa kynsivinyylillä tehtyä kuviota viereikkäin. Pohjaksi valikoitui Cirquen ihana Mint Chip kevään Speckled & Sparkled -kokoelmasta. Nimensä mukaisesti minttuinen lakka sisältää pieniä harmaanmustia lastuja. Kuvissani lakka näyttää ehkä vähän turhan siniseltä, koska sävy on kyllä oikeasti ihan minttuinen, tosin kyllä viileä. Tykästyin tähän Speckled-lastukokoelmaan siinä määrin, että hankin siitä kaksi muutakin lakkaa - sinisen Acid Washin ja vaaleanpunaisen Astran. Niitä en olekaan vielä ehtinyt kokeilla!


Instagramissa joku kommentoi, että näistä kynsistä tulee mieleen minttusuklaajäätelö. Itse en ole ihan täysin samaa mieltä, koska Mint Chipin erottuvat lastut ovat kyllä enemmän harmaita kuin ruskeita. Sen vuoksi valitsinkin sille kaveriksi Picture Polishin kauniin harmaan Winterin, vaikka nyt ei ihan olekaan oikea vuodenaika talven mukaan nimetylle lakalle. Nämä sopivatkin oikein mainiosti yhteen. 


Tällainen koristelutyyli on kyllä kovasti omaan mieleeni - yksinkertaista, mutta jotenkin näyttävää ja kaunista. Tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon, mihin kyllä tietysti myös auttoivat nämä kauniit lakat.


Kynsilläni / on my nails: 

Cirque - Mint Chip
Picture Polish - Winter
Nail vinyls from Mi Nails

---

I'm finally on holiday! It's been a long "spring" without much holiday up until now so I feel I have really deserved a break. I've been already on a slow mode almost all through July so I still have some manicures from #clairestelle8june challenge I haven't posted on the blog. These nails were one of my favorites for the challenge - minty base with a simple design. I really fell in love with the Speckled collection from Cirque. In addition to this minty beauty Mint Chip I purchased the blue Acid Wash and the pink Astra. I still haven't had the chance to test those - maybe during my holidays? :)

6 kommenttia

 1. Hvyää lomaa sulle, mullakin on tänään ensimmäinen kesälomapäivä! Samat suunnitelmat täälläkin, aion ladata akut syksyn kiireitä varten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belegwen! Tulikin hyvin ladattuja akkuja, kun en käynyt koko blogissa lainkaan... :D

   Poista
 2. Ihanat kynnet!
  Hyvää lomaa t. Auli

  VastaaPoista
 3. Mukavaa lomaa! Kynnet on jotenkin todella kivat, itsellä kun harvemmin tuollaisia kuvioita näkee :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands