PP pitsit vol 1

keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2016

Näiden kynsikuvien kanssa kävi hassu juttu. Olin jo jokin aika sitten valinnut ottamistani kuvista postaukseen tulevat ja tallentanut ne koneelleni nimellä "pppitsit". Picture Polishia ja pitsiä eli ihan selkeä nimi, eikö? Kun kuitenkin avasin kuvat nyt jonkin ajan kuluttua uudelleen, odotin ihan toisia kynsiä. Sattumoisin olin nimittäin muutamaa viikkoa myöhemmin tehnyt toisetkin kynnet, joissa oli Picture Polishin lakka ja pitsiä. Nepäs olivat kivat kynnet nekin, mutta ne nähdään sitten blogissa vähän myöhemmin jossain vaiheessa! 


Nämä kynnet ovat sen sijaan jo kesäkuun alkupuolelta, ja tykkäsin kyllä näistäkin oikein kovasti - ja miten voisinkaan olla tykkäämättä? Kynsille pääsi kaksi uudehkoa Picture Polishia, Honeymoon ja Bluebird. Ihastuin ihan täysillä molempiin - varsinkin Honeymoon vei tämän mintun rakastajan sydämen. Jostain syystä minulle tuntuu kertyvän erityisesti sinisiä ja punaisia Picture Polishin lakkoja, joten Honeymoon on mukavan raikas ja vähän erilainen lisä tähän kokoelmaani. 


Koristeeksi löytyi Bluesean pitsisiirtokuva, joka sopi mielestäni vallan mainiosti näihin herkkiin väreihin. En nyt oikein keksi näistä mitään sen kummempaa tarinoitavaa, joten tarkoittaako se, että nämä olivat kuitenkin tylsät? Mitä tykkäätte?


Miten teillä on tapana nimetä kynsikuvat?

Kynsilläni / on my nails: 

Picture Polish - Honeymoon 
Picture Polish - Bluebird
Bluesea water decals


---

Aren't these two Picture Polish shades just perfect together? I certainly fell in love with both, especially Honeymoon. Every mint lover should have it. This time I combined these beauties with lace water decals from Bluesea. What do you think - hit or miss?  


4 kommenttia

 1. Ei ole tylsät vaan todella sievät. Minä olen todella huono nimeämään, näille olisin keksinyt vaikka Minttua ja sinistä pitsin kera...eli siis todella tylsän nimen olisin keksinyt :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Kynsikuvien nimeäminen on kyllä yllättävän haastavaa :D

   Poista
 2. Nätit! <3 Mää en nimeä mun kynsikuvia mitenkään... :D Laitan vaan kuukauden lakkaukset kuukauden nimen alle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! Mä jotenkin koen, että ne on kuitenkin helpompi löytää myöhemmin, jos niille jotkut nimet antaa... Vaikka harvoinhan niitä mitenkään pitää jälkikäteen etsiä.

   Poista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands