Minttuista rakkautta

maanantaina, elokuuta 17, 2015

Olisivatpa kaikki lakkaukset aina niin onnistuineita, että niitä voi jälkikäteen vähän ikävöidä ja huokailla itsekin ihastuksesta kuvia katsellessa. Valitettavasti useammin joudun kuitenkin harmittelemaan jotain pieleen mennyttä kohtaa lakkauksissa tai huonoja kuvia. Itselleen kun on usein aivan tarpeettoman kriittinen. Nämä kynnet ovat kuitenkin sellaiset, että tykkäsin niissä kaikesta ja kuvatkin onnistuivat hyvin. Sattuipa vielä niinkin hyvin, että kynnet olivat tuolloin ihan täydellisen pituisetkin omasta mielestäni. Jee!

EDIT-teksti tästä siirretty keskemmälle, kuvat näyttäisivät nyt olevan ok.


Pohjana kynsillä on Delush Polishin kaunis Amazemint, joka minun oli aivan pakko hankkia nähtyäni sen Annien kynsillä. Amazemint on suloinen minttuinen glitterpläjäys, joka sisältää ainakin eri kokoisia valkoisia ja mintunvihreitä/turkooseja pyöreitä glittereitä ja hexa-glittereitä. Pinta jäi muistaakseni hiukan epätasaiseksi ilman päällyslakkaa, mutta tasoittui pikakuivattajalla sopivaksi.



Leimailuun käytin Hit The Bottlen leimauslakkaa I Wish I Was a Mermaid. Se toimi tällä lakkauskerralla kohtuullisen moitteettomasti, mutta vaatii melko nopeaa toimintaa. Leimauskuviot on samasta Cici & Sisin leimauslaatasta nro 05, jonka kuva vilahti tässä postauksessa



Jostain syystä Bloggerissa lienee joku asetus muuttunut (vai onkohan kyseessä taas se kuuluisa tähtien asento?), mutta PNG-kuvat, joita olen aiemmin käyttänyt, näyttävät nyt Bloggeriin ladattaessa todella kummallisen värisiltä. Se selittää edellisen postauksen omituisen harmaat ja tylsän näköiset kuvat - käykääpäs katsomassa sinne päivittämäni vertailukuva tästä! Tätä postausta kirjoittaessa näytti siltä, että JPG-muotoon päivittäminen ratkaisisi ongelman, mutta eipä ollut sekään nyt ratkaisu. Taisteltuani piiitkään näiden kuvien kanssa alkaa mennä hermo, mutta josko ne nyt näyttäisivät kohtuullisen oikeilta... Toivottavasti jatkossa en joudu samanlaista taistelua kuvista käymään!

EDIT: Arrrgh, tietysti sitten kaiken muun hyvin menneen jälkeen Blogger pilasi nämä kuvat - voin vakuuttaa, että ne eivät ole koneellani harmaat/seepiansävyiset. Kirjoittelinkin tästä ongelmasta tuossa, ja eilen postausta ajastaessani kuvat näyttivät hyvältä. Nyt tänään kuitenkin tabletilla ja kännykällä katsoessani kuvat ovat ihan kamalat. Eipä kannusta kovasti bloggaamaan, jos en saa tätä ongelmaa ratkaistua... Yritin jopa laittaa tuon ekan kuvan Flicrillä tähän, mutta sekään ei näytä auttaneen. Miltä teillä näyttävät kuvat? Niiden kuuluisi siis olla raikkaan mintunvihreät eikä yhtään kellertävät.

EDIT 2: Näyttää siltä, että nämä kuvat olivat värien puolesta jotenkin vaikea pala mobiililaitteille, mutta nyt tuntuu siltä, että sain ongelman korjattua. Ehkä. En ainakaan palaa enää muokkailemaan tätä postausta tässä tarkoituksessa enää... :D



Tykkäsin näistä kynsistä kovasti jo tällaisinaan, mutta halusin kokeilla uusia holotoppereitani ja päätin pistää pienen vertailun pystyyn. Lakkasin siis testailumielessä Picture Polishin Holidayta kahteen kynteen ja China Glazen Fairy Dustia kahteen. Holottaminen teki näille kynsille oikein hyvää, koska sen jälkeen ne olivat aivan ihanat tuijottelukynnet. Suurta eroa en kyllä näiden kahden topperin välillä havainnut, paitsi että Holidayssa on mukana myös isompia holoriekaleita. Ihania molemmat <3




Kynsilläni / on my nails

Delush Polish - Amazemint (mint glitter polish)
Hit the Bottle - I Wish I Was A Mermaid (turquoise stamping polish)
Cici & Sisi nr 05 (stamping plate)
Picture Polish - Holiday (holographic topper)
China Glaze - Fairy Dust (holographic topper)




Iskivätkö nämä kynnet johonkuhun muuhun yhtä kovin kuin minuun? Oletteko huomanneet ongelmia Bloggerin kuvien kanssa?

---

Sometimes everything just falls into place and the result is a perfect manicure that you just miss afterwards when you look at the pictures. This was that kind of a manicure - very cute and very easy to make, so no frustration that might spoil the feeling (except with loading pictures to Blogger - argh!! It took me ages to get these pictures look normal on Blogger). It also helps that my nails were the perfect length in my opinion! I wanted to make a little comparison with my new holographic toppers, Picture Polish Holiday and China Glaze Fairy Dust. I didn't see a big difference, other than the bigger particles in Holiday. Both are gorgeous! 

EDIT I had major problems with the colours of these pictures but they seem to be ok now. I hope... 

13 kommenttia

  1. Onpas kaunokaiset lakkaukset <3
    Kävin kurkkimassa tuon edellisen postauksen ja jopas on sävyero! Ihme säätöä täällä bloggerissa koko ajan. Ite en ainakaan tietääkseni oo huomannut omissa kuvissa isoja sävyeroja, tosin oon niin sokko etten varmaan huomaisikaan ennenkuin tuollein vertailemalla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Nää näyttää nyt tietokoneella ihan hyvältä mut tosiaan tabletilla ja kännykällä tosi oudolta - ero on todella huomattava. Ärsyttää, kun en tiedä yhtään, miten saisin sen korjattua... Ehdin muuten viimein muuttaa tuota taustaa myös - toivottavasti ei enää vilise silmissä! :)

      Poista
  2. Ihanaiset kynnet! Täydellinen minttu ja upeat leimat. Todelliset tuijottelukynnet :). Mulla menee kanssa hermot Bloggerin kanssa. Kuvat muuttuu matkalla aivan paskoiksi ja ohjelma postaa päivityksen heti vaikka päiväys on asetettu yli viikon päähän. Kiva nähdä iso vaiva kuvien ja postauksen kanssa ja sitten julkaisuohjelma sössii kaiken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Malle! :) Ilmeisesti sulla kuvat näyttää järkevän väriseltä? Menee tosi pahasti nyt hermo, kun en tiedä edes, miten tän saisi fiksattua. Mulla on muutenkin aina vähän tiukilla, että ylipäänsä ehdin blogata - ylimääräiseen säätöön ei kerta kaikkiaan ole aikaa...

      Poista
  3. Ihanat kynnet! Värit näyttää ainakin omaan silmääni ihan hyviltä, mutta tokihan en voi olla varma millaset niiden pitäisi olla.. Vissiin pitäis joskus käydä vähän eri laitteilla tutkailemassa omien postausten kuvia, jos niissäkin on jotain häikkää. Oon muutenkin niin huono noiden kuva juttujen kanssa, etten kyllä osais alkaa mitään säätämään niiden kanssa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! Jos ne näyttää susta hyvältä niin olen aika varma, että sulla on värit oikein. Hyvä niin! :) Niissä huonoissa versioissa mun iho näytti kellertävän harmaalta ja tuo minttukaan ei oikein näyttänyt mintulta vaan sellaiselta keltavihreältä. Siis ihan kamalat kerta kaikkiaan... Onneksi se nyt sitten oli vaan noilla mobiililaitteilla, mutta itse luen paljon blogeja kännykästä ja tabletista, joten tosi tylsä ajatus, että muille niin tekeville mun kuvat näyttäisi yhtäkkiä kamalilta...

      Poista
  4. Nää on ihanat, mulla menee hermot Bloggeriin koska multa aina välillä tippuu blogeja tai postauksia sieltä etten näe. Törmään niihin sitten aina jossain muualla, esim. Instassa, Fb tms.. Kuvat näyttää kyllä hyvälle tässä niinkuin kynnetkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sole! Joo, Blogger on tässä hommassa vähän välttämätön paha. Toisaalta tykkään joistain ominaisuuksista, mutta usein menee niin hermo! Kuvien väärät värit on kyllä toistaiseksi olleet ärsyttävimmästä päästä - tosi rasittavaa, jos blogin yksi tarkoitus on esitellä nimenomaan kynsilakkojen eri sävyjä!

      Poista
  5. Woaahah! ♥_♥ Ylettömän kaunis lakkaus, jossa silmä lepää jäädäkseen ♥ Aivan täydelliset väri- ja lakkavalinnat, kokonaisuus on todella ihailtava :)

    Ps. onneksi kuvaongelmakin järjestyi, mulla ei tietääkseni ole ollut vastaavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos älyttömän ihanasta kommentista Nena Sofia, ihan tässä häkeltyy! Mutta tykkäsin näistä kyllä kovasti itsekin. :)

      Joo, se oli ihmeellistä ja ärsyttävää, mutta taisin lopulta keksiä, missä vika - en usko, että ongelma oli pelkästään Bloggerissa. Yritän ehtiä kirjoittaa siitä postauksen jossain kohtaa, jos vaikka joku muu kompastuu samoihin ongelmiin!

      Poista
  6. Voi ei miten ihanat<3 Mulla bloggeri tekee välillä postauksen viimisestä kuvasta ihan ylivalottuneen. Mikä ihme sitä oikeen vaivaa?! Ennen blogiin lisäystä kuvissa ei ole mitään vikaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands