#ablecs15: Will You Be My Valentine

lauantaina, helmikuuta 14, 2015


Hyvää ystävänpäivää! Tämän päivän kynsien myötä haluan toivottaa kaikille mukavaa ystävänpäivää, vaikka en itse niin kovin ystävänpäivästä perustakaan. Itse vietän ystävänpäivää tällä kertaa laskettelemassa mieheni kanssa! Nämä kynnet ovat luonnollisesti myös #ablecs15-haasteen ensimmäisen viikon toiset kynteni, teemalla Will You Be My Valentine!

Ystävänpäivän kynteni ovat asianmukaisen vaaleanpunaiset ja söpöt. Halusin käyttää näihin kynsiin kahta uutta ihanaa Picture Polishin lakkaani, nimittäin Gracea ja Flirtiä. Grace oli kynsilläni vuorokauden ennen koristeluja, ja kyllä se vaan on niin kovin kaunis lakka! En ole ihan 100 %, sopiiko se itse asiassa ihonväriini, mutta ei se ainakaan ihan hirveän pahasti häirinnyt. Tarpeeksi hyvä! :) (for English, please scroll to the end of the post)Halusin jättää Gracen pääosaan, joten leimasin ainoastaan kahteen aksenttikynteen sydämet Flirtillä. Kuvio on itse asiassa MoYou Londin joululaatasta Festive nro 18. Siinä on eriaisia roikkuvia "joulupalloja", joista tämä sydän on yksi. Loppuihin kynsiin laitoin niin ikään MoYou Londonilta tilaamani sydänstrassit, joista ei kyllä kynsillä erottanut lainkaan, että ne olivat sydämet. Ja tämä siis oli jo ennen päällyslakan lisäämistä, joten mistään muodon sulamisesta ei ollut kysymys. Kynsilläni / on my nails: 

Trind Nail Repair
Picture Polish Grace (pink)
Picture Polish Flirt (fuchsia, stamping)
MoYou London Festive Collection nr 18 (leimauslaatta / stamping plate)
Strassit / rhinestones MoYou London

Onko omilla kynsilläsi vaaleanpunaista ystävänpäivän kunniaksi?

Helmi 

p.s. Olen tekemässä blogiin muutoksia lähiaikoina, mutta ensimmäisen muutoksen otan kokeiluun jo nyt. Siirsin englanninkieliset teksti pois muun tekstin lomasta postauksen loppuun omaksi tiivistelmäkseen. Muutin myös tekstin rivitystä. Näistä saa mielellään antaa palautetta! :) 


-------------------------------------------------------------------------------------
Happy Valentine's Day!

I'm not the biggest fan of Valentine's Day, but I still wanted to celebrate it by painting my nails adequately pink! These are also my second challenge nails for the #ablecs15 challenge, with the theme Will You Be My Valentine. For my pink nails I wanted to use Picture Polish Grace and Flirt, both new for me - and they were gorgeous! I wanted to keep the nails simple, so I just stamped the hearts from MoYou London Festive Collection plate nr 18. The rhinestones are also from MoYou London and they are heart-shaped, which you can't unfortunately see very well. 

I'm making some changes on my blog, and the first is already here: since most of my readers are Finnish, I'm simplifying my posts by moving the English text to the end. This is still just an experiment, so my English-speaking readers (if there are some :)), please leave feedback if you don't like the change! 

Helmi

4 kommenttia

 1. Aivan hurjan ihanat kynnet! Mun ystiskynnet taisi olla kaikkea muuta kuin vaaleanpunaiset :) Käännös on selkeä kun se on omana osana alhaalla, siirryin myös itse tuohon ja pidän sitä selkeämpänä tapana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kehuista! Kyllä tosiaan taitaa olla tuo käännös selkeämpi noin, voi hypätä sen helposti ohi.

   Poista
 2. Ihanat kynnet! <3
  Tämä muutos vaikuttaa hyvältä.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista ja päiväni piristyksestä!

Comments and ideas are more than welcome and can really make my day, thank you!

You Might Also Like

Labels - brands